iPhone 11 Pro Max Reparation
Er din iPhone 11 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 11 pro Max til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 11 Pro Max reparation

iPhone 11 Pro Max var, med sin kraftfulde A13-chip, sine tre 12 MP kameraer og høje opløsning, den ultimative smartphone, da den blev lanceret i efteråret 2019. Var du også så betaget af den nye model, at du valgte at købe et eksemplar af den, så har du næppe fortrudt din beslutning. Glæden kan dog blive ødelagt, hvis der opstår skader eller fejl på enheden.

Er din nuværende iPhone en iPhone 11 Pro Max, og er den uheldigvis gået i stykker, så kan du få den repareret hos GladTeknik. Vi tager os af alle fejl og skader. 

Reparation af iPhone 11 Pro Max i København og på hele Sjælland

Er du bosat i København eller et andet sted på Sjælland? Så hav GladTeknik med i tankerne, når du skal finde et sted at få repareret din iPhone 11 Pro Max. Vi har nemlig en hel række af værksteder og indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. 

Vi reparerer smartphones samt tablets og computere for både private og erhverv, så hvad end du repræsenterer den ene eller anden kundetype, så kan vi hjælpe dig. Vi udfører bl.a. skærmskift, batteriskift og meget mere.

iph 11

Broken screen

Skift af forskærm eller bagskærm på iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max holder til meget, men selv en slidstærk mobil som denne kan gå i stykker. Ofte er det skærmen, der går i stykker, hvis uheldet er ude. Det kan f.eks. være, at du i løbet af din travle hverdag kommer til at tabe mobilen på jorden, så forskærmen og / eller bagskærmen går i stykker. Synet af en flækket mobilskærm er aldrig rart, men skærmskader hører, til dit held, til blandt de mest simple skader at udbedre. Det løses blot med et skærmskift.

Vil du også have skiftet skærmen på din iPhone 11 Pro Max? Så bestil tid til et skærmskift gennem vores hjemmeside. 

Skift af batteri i iPhone 11 Pro Max

Du slider helt naturligt på din mobil og dens dele, når du bruger den. En af de dele, der bliver slidte med tiden, er batteriet. Modsat en skærmskade, så er en batteriskade ikke synlig, men du kan til gengæld mærke det på den dalende batteritid. Det kan også være, at du står i en situation, hvor batteriet i din iPhone 11 Pro Max slet ikke vil lade.

Har batteriet i din mobil aftjent sin værnepligt, og er et batteriskift den eneste udvej? Så kom forbi GladTeknik og få skiftet batteriet. 

Skift og reparation af andre dele

Der kan potentielt opstå mange skader og fejl på en iPhone 11 Pro Max. Nogle fejl og skader kan forebygges ved at tage sig nogle forholdsregler og ved at bruge tilbehør som cover og skærmbeskyttelse. 

Ønsker du også, at din mobil får sin fulde funktionalitet tilbage? Så aflevér din iPhone 11 Pro Max hos os, og lad vores teknikere udføre den nødvendige reparation.

Ekspres reparation af iPhone 11 Pro Max – uden kompromisser

Det er aldrig optimalt at skulle undvære sin smartphone i længere tid end højst nødvendigt. Derfor tilbyder vi ekspres reparation af iPhone 11 Pro Max. Den reelle reparationstid kan selvfølgelig variere, men ofte kan vi klare reparationer på under 24 timer.

Vi udfører vel at mærke reparationer uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. 

Værd at vide om vores priser

”Hvad koster en iPhone 11 Pro Max reparation?” – spørger du måske…

Du finder ikke priser på alle vores reparationer på vores hjemmeside, men henvender du dig pr. telefon eller mail, kan du få oplyst en forventet pris. Vi er yderst konkurrencedygtige og garanterer kvalitet for alle pengene.

Har du brug for reparation af din iPhone 11 pro max?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 11 Pro Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.