iPhone 11 Pro Max reparation
Er din iPhone 11 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 11 Pro Max til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max var, med sin kraftfulde A13-chip, sine tre 12 MP-kameraer og høje opløsning, den ultimative smartphone, da den blev lanceret i efteråret 2019. Var du også så betaget af den nye model, at du købte en, har du næppe fortrudt din beslutning. Glæden kan dog blive ødelagt, hvis der opstår skader eller fejl på enheden.

Er din nuværende iPhone en iPhone 11 Pro Max, og er den uheldigvis gået i stykker, kan du få den repareret hos GladTeknik. Vi tager os af alle fejl og skader. 

Reparation af iPhone 11 Pro Max i København og på resten af Sjælland

Bor du i København eller et andet sted på Sjælland? Så hav GladTeknik i tankerne, når du skal finde et sted at få repareret din iPhone 11 Pro Max. Vi har en række værksteder og indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. 

Vi reparerer smartphones og tablets samt computere for både privat- og erhvervskunder. Uanset hvilken type kunde du repræsenterer, kan vi hjælpe. Vi skifter skærme og batterier og meget mere.

iPhone er gået i stykker

iPhone med ødelagt skærm

Skift af forskærm eller bagskærm på iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max holder til meget, men selv en slidstærk mobil kan gå i stykker. Ofte er det skærmen, der går i stykker, når uheldet er ude. Det kan f.eks. være, at du har tabt mobilen på jorden, så forskærmen og/eller bagskærmen er gået i stykker. Synet af en flækket mobilskærm er aldrig rart, men skærmskader hører – heldigvis for dig – til blandt de mest simple skader at udbedre. Det løses ved at skifte skærmen.

Vil du også have skiftet skærmen på din iPhone 11 Pro Max? Så bestil tid til via vores hjemmeside. 

Skift af batteri i iPhone 11 Pro Max

Du slider helt naturligt på din mobil og dens dele, når du bruger den. En af de dele, der bliver slidt med tiden, er batteriet. Modsat en skade på skærmen, er en skade på batteriet ikke synlig, men du kan mærke det på den dalende batterilevetid. Det kan også være, at du er i en situation, hvor batteriet i din iPhone 11 Pro Max slet ikke vil lade op.

Har batteriet i din mobil aftjent sin værnepligt, og er et skift af batteriet eneste udvej? Så kom forbi GladTeknik og få skiftet batteriet. 

Skift og reparation af andre dele

Der kan opstå mange skader og fejl på en iPhone 11 Pro Max. Nogle fejl og skader kan forebygges ved at tage nogle forholdsregler og ved at bruge tilbehør som cover og skærmbeskyttelse. 

Ønsker du også, at din mobil får sin fulde funktionalitet tilbage? Så aflever din iPhone 11 Pro Max hos os, og lad vores teknikere lave den nødvendige reparation.

Ekspresreparation af iPhone 11 Pro Max – uden kompromisser

Det er aldrig rart at skulle undvære sin smartphone. Derfor tilbyder vi ekspresreparation af iPhone 11 Pro Max. Den reelle reparationstid kan selvfølgelig variere, men ofte kan vi klare reparationer på under 24 timer.

Vi udfører vel at mærke reparationer uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. 

Værd at vide om vores priser

”Hvad koster reparation af en iPhone 11 Pro Max?”

Du finder ikke priser på alle vores reparationer på hjemmesiden, men henvender du dig telefonisk eller via e-mail, får du oplyst en forventet pris. Vi er yderst konkurrencedygtige og garanterer kvalitet for alle pengene.

Har du brug for reparation af din iPhone 11 Pro Max?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 11 Pro Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.