iPhone 6s Plus Reparation
Er din iPhone 6s Plus gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 6s Plus til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 6S Plus reparation

iPhone 6S Plus blev nærmest revet ned fra hylderne, da den udkom, og selvom der sidenhen er kommet mange nyere og bedre modeller, så er denne model stadig populær. Ejer du en iPhone 6S Plus, og oplever du problemer med den af den ene eller anden art, så ræk ud til GladTeknik. 

Uanset om din mobil har brug for en ny skærm, et nyt batteri, et nyt kamera, eller om der er behov for en anden reparation, så kan du få dækket dit behov hos os. Vores teknikere har nemlig stor erfaring med reparation af iPhone 6S Plus.

6s plus

Broken screen

Professionel reparation af iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus er ikke en smartphone, som man bør reparere på egen hånd, hvis man ikke har de nødvendige værktøjer, de rigtige reservedele og den rette ekspertise. Der er nemlig risiko for, at skaden forværres, hvis det ikke gribes rigtigt an.

I stedet for at vælge gør-det-selv vejen, så overlad reparationen af din iPhone 6S Plus til en af vores teknikere. Så kan du være sikker på, at reparationen bliver udført til perfektion. Vi udfører adskillige reparationer hver dag, så vi ved, hvad vi laver, og vi passer selvfølgelig rigtig godt på din smartphone.

Få et uforpligtende tilbud på en iPhone 6S Plus reparation

Hvad koster det at få repareret en iPhone 6S Plus?

Det findes der ikke ét svar på, da det afhænger af, hvilken reparation der skal udføres. Du har dog mulighed for at få et uforpligtende tilbud på reparationen ved at kontakte os telefonisk eller pr. mail. 

Du kan spare rigtig mange penge ved at få repareret din iPhone 6S Plus i stedet for at kassere den til fordel for en ny. Du gør samtidig miljøet en stor tjeneste. 

Vi tilbyder skærmskift, batteriskift, reparation af kamera m.v.

Vi tilbyder mange forskellige reparationer af iPhone 6S Plus – lige fra skærmskift til batteriskift.

Om det derfor er batteriet, der er stået af efter mange års brug, om skærmen er gået i stykker, eller om kameraet er stoppet med at virke, så løser vi det. Der er med andre ord ingen opgaver, der er for små eller store, til at vi kan hjælpe. Er du i tvivl om, hvad din iPhone 6S Plus reelt fejler, så udfører vi gerne en grundig fejlfinding. 

Skal din iPhone 6S Plus repareres? Her kan du indlevere den

Din iPhone 6 Plus holder ikke evigt, men ved at få den repareret kan du forlænge dens levetid betydeligt. Ved behov for en reparation kan du enten lægge vej forbi vores værksted i Hvidovre eller Herlufmagle. Alternativt kan du køre forbi et indleveringssted nær dig. 

Vi har indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland. Måske er et af indleveringssteder i gå- eller cykelafstand fra dig. Skab dig et overblik nederst på vores hjemmeside.

Har du brug for reparation af din iPhone 6s Plus?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6s Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.