iPhone 6S reparation
Er din iPhone 6S gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 6S til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 6S

2015 var året, iPhone 6S blev lanceret. iPhone 6S bød på flere højdepunkter, hvor bl.a. den nye 3D-touch-teknologi ikke var til at komme udenom. Smartphonen kan dog gå i stykker, ligesom alle andre smartphones, og hvis det sker, kan du få den repareret hos os.

Vi tilbyder alle de gængse iPhone 6S reparationer. Uanset om du har brug for at få skiftet skærmen, bagskærmen, batteriet eller kameraet, kan vi hjælpe. Vi tilbyder hurtig og billig service i København og andre steder på Sjælland samt i Malmö.

iPhone 6S reparation 1

iPhone med ødelagt skærm

Vi tilbyder skift af skærm, batteri og meget mere på iPhone 6S

iPhone 6S er en smartphone, du kan få glæde af i mange år. Du kan f.eks. forlænge enhedens levetid ved at få repareret mobilen, hvis batteriet ikke længere virker, hvis skærmen er flækket, eller hvis kameraet driller. 

Ved at få repareret din iPhone 6S af vores teknikere kan du få en fuldt funktionelt telefon retur. Du slipper dermed for at skulle købe en ny smartphone, men kan i stedet nøjes med at betale en overkommelig pris for den nødvendige reparation. Det er den bedste løsning for både din pengepung og for klimaet

Få repareret din iPhone 6S hos GladTeknik

GladTeknik bør være din go-to reparatør, når din iPhone 6S ikke virker, som den burde. Vi har mange års erfaring med at reparere iPhones inkl. 6S-modellen

Du skal lade vores teknikere klare reparationen, hvis du vil være sikker på, at reparationen udføres professionelt og effektivt. Du kan trygt stole på, at vi tager os godt af din iPhone 6S, og at den kommer retur i fremragende stand. 

Forud for reparationen udfører vi en fejlfinding, så vi kan afklare, hvad din smartphone fejler, hvis der er tvivl om det. Der kan f.eks. være flere årsager til, at din iPhone 6S ikke vil tænde, eller at skærmen flimrer.

Hvad koster reparation af iPhone 6S?

Du kan få repareret iPhone 6S til en god pris, hvis du vælger GladTeknik.

Prisen for reparationen afhænger bl.a. af, om det drejer sig om udskiftning af skærmen, batteriet eller noget helt tredje, men du vil naturligvis få oplyst prisen, inden vi går i gang med reparationen. Det kræver blot, at du kontakter os pr. telefon eller e-mail for et tilbud.

Du vil sandsynligvis finde ud af, at det er billigere at få repareret din iPhone 6S, end du havde ventet. Det er desuden uforpligtende at indhente et tilbud. 

Hvor hurtigt kan reparationen udføres?

Reparationstiden afhænger af flere faktorer, men vi bestræber os altid på at udføre reparationer inden for 24 timer. I mange tilfælde vil du kunne få din iPhone 6S retur, samme dag du har indleveret den. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere din smartphone inden for 24 timer.

iPhone med skader/batteri

Har du brug for reparation af din iPhone 6s?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6S. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.