iPhone 8 Plus Reparation
Er din iPhone 8 Plus gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 8 Plus til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 8 Plus

Har du tabt din iPhone 8 Plus på et hårdt underlag? Har du tabt din iPhone 8 Plus i badekarret eller i swimmingpoolen? Trænger den til et nyt batteri?

Uanset hvad din iPhone 8 Plus har været udsat for, og hvilken skade den har fået, kan vi løse problemet. Vi har teknikere med mange års erfaring i at udføre mobilreparationer, så vi kan også reparere din mobil, hvis den er i stykker. 

På denne side kan du blive klogere på, hvorfor vi bør være din foretrukne reparatør, når din iPhone 8 Plus skal repareres.  

iPhone 8

iPhone med ødelagt skærm

Eksperter i at reparere iPhone 8 Plus

Vores topprofessionelle og erfarne teknikere har erfaring med at håndtere alle de gængse fejl og skader på iPhone 8 Plus, så sandsynligheden for, at vi også kan reparere din mobil er stor. 

Hos os laver vi udelukkende holdbare reparationer, så du kan få glæde af din smartphone i mange år. Endvidere bruger vi kun reservedele af højeste kvalitet. Det gør vi for at sikre den længst mulige levetid for din iPhone 8 Plus.

Her er eksempler på de reparationer, vi laver. Vi:

  • Skifter skærme
  • Skifter batterier
  • Reparerer kameraer
  • … og meget mere!

Vi er også eksperter i væskeskader. Mere om dette lidt længere nede på siden. 

Skal din iPhone 8 Plus have nyt batteri eller ny skærm?

iPhone 8 Plus kan gå i stykker på flere måder, men ofte er det enten batteriet eller skærmen, den er gal med. Derfor er skift af skærm og batteri meget naturligt nogle af de reparationer, vi har størst erfaring med.

Hvis din iPhone 8 Plus har været en tur på gulvet, og skærmen i den forbindelse er gået i stykker, kan du få skærmen skiftet hos os. 

Er batteriet i din iPhone 8 Plus ikke længere så effektivt, eller virker det slet ikke længere, kan og bør det skiftes. Bestil tid til et batteriskift hos os, hvis det er tilfældet. 

Er din iPhone 8 Plus blevet væskeskadet?

iPhone 8 Plus kan tåle væske til en vis grad, men det er ikke en vandtæt smartphone. Derfor kan du risikere, at den går i stykker, hvis den udsættes for væske. Det kan f.eks. være, at du er uheldig at tabe den i bruseren, at du spilder kaffe over den, at du taber den i en vandpyt, eller at du taber den i toilettet. 

Der kan opstå flere forskellige problemer med en væskeskadet iPhone 8 Plus, så sørg for at indlevere den til reparation, inden problemerne vokser.  

Service i verdensklasse

Serviceniveauet er altid højt hos GladTeknik. Det gør sig også gældende, når det handler om reparation af iPhone 8 Plus.

Uanset om du kontakter os telefonisk eller pr. e-mail, eller om du kigger forbi et af vores værksteder, sørger vi for, at du får den nødvendige hjælp. Vi er lette at komme i kontakt med, og vi sørger for at finde tid til at reparere din smartphone hurtigst muligt. 

Her kan du indlevere din mobil til reparation

Du kan indlevere din iPhone 8 Plus til reparation flere steder i København og andre steder på Sjælland.

Du finder listen over indleveringssteder nederst på hjemmesiden. Her finder du også vores kontaktoplysninger. Vi har værksteder i Hvidovre og i Herlufmagle. 

Få en pris på en iPhone 8 Plus reparation

Det skal ikke være dyrt at få repareret en iPhone 8 Plus. Derfor tilbyder vi alle reparationer til konkurrencedygtige priser. For at få et tilbud på en given reparation, skal du bare kontakte os. Så oplyser vi en forventet pris og en forventet tid på reparationen.

iPhone med skader/batteri

Har du brug for reparation af din iPhone 8 Plus?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 8 Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.