iPhone SE Reparation
Er din iPhone SE gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone SE til gode priser i København og på hele Sjælland.
iPhone 8

iPhone SE (2nd generation)

Problemer med din iPhone SE (2nd generation)? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iPhone 8

iPhone SE (3rd generation)

Problemer med din iPhone SE (3rd generation)?

Læs mere

iPhone SE reparation

iPhone SE er en prisvenlig smartphone, som rigtig mange forbrugere har valgt at anskaffe sig. Er du en af dem, der har valgt at købe en iPhone SE, men er telefonen begyndt at drille, så kan du få den repareret hos GladTeknik. 

Det er altid frustrerende at opleve problemer med sin smartphone, men er uheldet ude, så er hjælpen heldigvis nær. Vi har stor ekspertise med at reparere smartphones fra Apple, og her er iPhone SE ingen undtagelse, så vi kan også hjælpe dig. Indhent et tilbud i dag.

 

 

GladTeknik reparerer din iPhone SE på under 24 timer (*)

I 9 ud af 10 tilfælde (*) vil vi kunne reparere din iPhone SE på under 24 timer. Oplever du derfor problemer med f.eks. batteriet eller skærmen, og foretrækker du at få en tekniker til at kigge på det hurtigst muligt, så tøv ikke med at række ud til os. 

Du kan med fordel oprette en sag, inden du indleverer din iPhone SE til reparation, så du har mulighed for at komme foran i køen og spare tid. Det kan du gøre på vores hjemmeside. 

Når du indleverer din enhed til reparation, kommer vi med et estimat på, hvor hurtigt den kan fikses, og hvad det vil koste.

se

Broken screen

Væskeskade? Flækket skærm? Dødt batteri? Hjælpen er nær

Du passer formentlig godt på din iPhone SE, men på trods af korrekt brug og beskyttelse kan enheden gå i stykker, hvis du er uheldig. Du kan f.eks. være uheldig at tabe enheden i swimmingpoolen, så den får en væskeskade, eller tabe den på gulvet, så skærmen flækker. Det kan også være, at du har en iPhone SE, hvor batteriet er dødt. 

Hvad end problemet skyldes slitage eller uheld, så skal du sende din iPhone SE til reparation, hvis den ikke virker. Du kan finde en liste over alle vores indleveringssteder nederst på vores website.  

Hvad koster en iPhone SE reparation?

iPhone SE er en forholdsvis billig smartphone, og vi kan informere dig om, at det også kan være billigt at få den repareret. Det er det i hvert fald, hvis du får reparationen udført hos GladTeknik.

Vi er konkurrencedygtige på alle parametre, og her er prisen ingen undtagelse. Ønsker du at kende din udgift til reparationen, inden du indleverer enheden, så kontakt os for et tilbud.

Din iPhone SE kan bruges i mange flere år med den rette reparation

Det er hverken godt for pengepungen eller miljøet at skifte sin mobil ud hyppigt. Heldigvis er det muligt at reparere de fleste fejl og skader – og dermed forlænge levetiden på ens mobil.

Ejer du en iPhone SE, som du er glad for, men som desværre er gået i stykker, så få den repareret i stedet for at købe en ny. Det betaler sig i langt de fleste tilfælde.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone SE?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone SE. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.