iPhone SE reparation
Er din iPhone SE gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone SE til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iPhone 8 skal repareres

iPhone SE (2nd generation)

Problemer med din iPhone SE (2nd generation)? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone se 3 gen

iPhone SE (3rd generation)

Problemer med din iPhone SE (3rd generation)? Vi kan hjælpe!

Læs mere

Reapation af iPhone SE

iPhone SE er en prisvenlig smartphone, som mange har anskaffet sig. Er du en af dem, der har købt en iPhone SE, men er telefonen begyndt at drille, kan du få den repareret hos GladTeknik. 

Det er altid frustrerende at have problemer med sin smartphone, men er uheldet ude, er hjælpen heldigvis nær. Vi har stor ekspertise i at reparere smartphones fra Apple, og her er iPhone SE ingen undtagelse, så vi kan også hjælpe dig. Indhent et tilbud i dag.

GladTeknik reparerer din iPhone SE på under 24 timer(*)

I 9 ud af 10 tilfælde* kan vi reparere din iPhone SE på under 24 timer. Har du derfor problemer med f.eks. batteriet eller skærmen, og foretrækker du at få en tekniker til at kigge på det hurtigst muligt, så tøv ikke med at række ud til os. 

Du kan med fordel oprette en sag, inden du indleverer din iPhone SE til reparation, så du har mulighed for at komme foran i køen og spare tid. Det kan du gøre på vores hjemmeside. 

Når du indleverer din enhed til reparation, kommer vi med et estimat for, hvor hurtigt den kan repareres, og hvad det vil koste.

Iphone se more colors

iPhone med ødelagt skærm

Væskeskade? Flækket skærm? Dødt batteri?

Du passer formentlig godt på din iPhone SE, men trods korrekt brug og beskyttelse kan enheden gå i stykker, hvis du er uheldig. Du kan f.eks. tabe den i swimmingpoolen, så den får en væskeskade, eller tabe den på gulvet, så skærmen flækker. Det kan også være, at du har en iPhone SE, hvor batteriet er dødt. 

Uanset om problemet skyldes slitage eller uheld, skal du sende din iPhone SE til reparation, hvis den ikke virker. Du kan finde en liste over alle vores indleveringssteder nederst på hjemmesiden.

Hvad koster en iPhone SE reparation?

iPhone SE er en forholdsvis billig smartphone, og vi kan fortælle dig, at det også kan være billigt at få den repareret. Det er det i hvert fald, hvis du får reparationen udført hos GladTeknik.

Vi er konkurrencedygtige på alle parametre, og prisen er ingen undtagelse. Ønsker du at kende din prisen på reparationen, inden du indleverer din telefon, så kontakt os for et tilbud.

Din iPhone SE kan bruges i mange år efter en reparation

Det er hverken godt for pengepungen eller miljøet at skifte din mobil ud hyppigt. Heldigvis er det muligt at reparere de fleste fejl og skader, og dermed forlænge levetiden på din mobil.

Har du en iPhone SE, du er glad for, men som desværre er gået i stykker, så få den repareret i stedet for at købe en ny. Det betaler sig i langt de fleste tilfælde.

iPhone med skader/batteri

Spørgsmål og svar

Hvornår bør jeg indlevere min iPhone SE til reparation?

Du bør indlevere din iPhone SE til reparation, så snart du opdager en fejl eller skade, du ikke selv kan udbedre. Det kan f.eks. være, at skærmen er flækket, at batteriet er stået af, eller at enheden er væskeskadet. For at begrænse skaden og dermed holde dine udgifter nede, er det en fordel, at den bliver repareret hurtigt muligt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er ude, og din iPhone SE skal repareres.

Hvem kan reparere min iPhone SE?

Din iPhone SE kan repareres af dygtige teknikere fra GladTeknik. Vi reparerer ugentligt mange iPhones, og her er iPhone SE ingen undtagelse. Ikke nok med, at vi reparerer din enhed hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten, vi kan også glæde dig med, at vores priser er meget overkommelige.

Har du brug for reparation af din iPhone SE?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone SE. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.