iPhone 5C reparation
Er din iPhone 5C gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 5C til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 5C

Siden iPhone 5C kom på markedet i 2013, har mange investeret i denne smartphone fra Apple. Er du en af dem, og har du problemer med den, kan du få den repareret hos GladTeknik.

Uanset om din iPhone 5C har en flækket skærm, et defekt batteri, et defekt kamera eller noget helt fjerde, kan vi reparere den. Vi tilbyder alle gængse reparationer til favorable priser, og ventetiden er kort.

Reparation af iPhone 5S

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af iPhone 5C skærm, bagcover, batteri mv. 

iPhone 5C er, på trods af den lave produktpris, en kvalitetsmobil, der kan bruges i mange år, hvis den betjenes og beskyttes optimalt. Det er dog svært at komme udenom, at enheden skal repareres på et tidspunkt, hvis du beholder og bruger den i mange år. 

Behovet for reparationer kan forekomme grundet slitage eller uheld – du kan f.eks. være uheldig at tabe mobilen på jorden, så skærmen og/eller kameraet går i stykker. 

Vores dygtige teknikere kan ikke blot hjælpe, når behovet for at få skiftet skærmen på en iPhone 5C melder sig. Du kan også få skiftet batteri, bagcover eller andre dele på din mobil. 

Reparationer med garanti for tilfredshed

Du skal have en god oplevelse, når du får repareret din iPhone 5C hos os. Derfor yder vi garanti på samtlige reparationer. Foruden at yde en uovertruffen service, bestræber vi os på at udføre reparationer inden for en kort tidsramme og ikke mindst til en god pris. 

De fleste reparationer af iPhone 5C kan klares på under 24 timer

Har du svært ved at undvære din iPhone 5C i hverdagen? Og ønsker du, at mobilen repareres så hurtigt som muligt, når uheldet er ude?

Så er du gået rigtigt. Vi kan udføre de fleste reparationer af iPhone 5C inden for 24 timer. Reparationstiden kan variere fra reparation til reparation og kan afhænge af travlhed, men vi giver naturligvis et tidsestimat, inden reparationen går i gang. 

Du kan opnå fordele ved at oprette din sag hjemmefra:

  1. Du sparer tid
  2. Du kommer foran i køen
  3. Du får hurtigere din iPhone 5C tilbage

Vil du ikke undvære din iPhone i længere tid end højst nødvendigt, så brug et par minutter på at oprette sagen på vores hjemmeside. 

Vi har mange indleveringssteder

GladTeknik holder til i Hvidovre og har gjort det siden etableringen af firmaet. Bor du ikke i Hvidovre eller omegn, kan du glæde dig over, at vi har en lang række indleveringssteder i københavnsområdet og flere steder på Sjælland – samt i Malmö.

Du kan f.eks. indlevere din iPhone 5C til reparation på Frederiksberg eller Amager, i Farum, Herfølge eller Herlufmagle for blot at nævne et par af de byer, vi har indleveringssteder i. 

Er du i tvivl om, hvilket indleveringssted der ligger tættest på dig, så kontakt os.

Book tid til reparation af din iPhone 5C hos GladTeknik

iPhone 5C er en ældre model, men det betyder ikke, at du ikke kan få den repareret, når den går i stykker. Hos GladTeknik reparerer vi både nye og gamle iPhones, og her er iPhone 5C ingen undtagelse.

Hvis din smartphone ikke fungerer helt, som den burde, grundet et slidt eller defekt batteri eller noget andet, kan du booke tid til en reparation hos os.

Fordele ved at oprette din sag hjemmefra:

  • Du sparer tid
  • Du kommer foran i køen
  • Du får hurtigere din iPhone 5C tilbage

Vil du ikke undvære din iPhone i længere tid end højst nødvendigt, så brug et par minutter på at oprette sagen på vores hjemmeside. 

Vi har mange indleveringssteder

GladTeknik holder til i Hvidovre og har gjort det siden etableringen af firmaet. Bor du ikke i Hvidovre eller omegn, kan du glæde dig over, at vi har en lang række indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. 

Du kan f.eks. indlevere din iPhone 5C til reparation i Farum, Herfølge eller Herlufmagle for blot at nævne et par af de byer, hvor vi har indleveringssteder. Faktisk har vi også et indleveringssted i Malmö.

Er du i tvivl om, hvilket indleveringssted der ligger tættest på dig, så kontakt os.

iPhone 5C

Har du brug for reparation af din iPhone 5C?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 5C. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.