iPhone X Reparation
Er din iPhone X gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone x til gode priser i København og på hele Sjælland.
Dummy Image

iPhone XS reparation

Har du problemer med din iPhone XS? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone XS Max reparation

Har du problemer med din iPhone XS MAX? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone XR reparation

Har du problemer med din iPhone XR? Vi kan hjælpe!

Læs mere

iPhone X reparation

Siden 2017 har du haft mulighed for at få fingrene i den populære iPhone X. Modellen er blevet solgt i flere end 29 millioner eksemplarer, og et af de eksemplarer tilhører måske dig. Ejer du ganske rigtigt en iPhone X, men er enheden gået i stykker? I givet fald kan du få den repareret af en af vores teknikere. 

Vi kan håndtere alle skader, fejl og defekter, så hvad end din iPhone X fejler, kan du trygt sætte din lid til os. Du kan indlevere din smartphone i dag og få den repareret inden for 24 timer.

iph x

Broken screen

iPhone X reparation i København og på resten af Sjælland

GladTeknik tilbyder ikke blot iPhone X reparationer i Hvidovre, hvor vi har hovedbase. Vi dækker faktisk hele København og resten af Sjælland. 

For at imødekomme de forbrugere, der ikke er bosat i Hvidovre eller omegn, har vi valgt at få en lang række indleveringssteder. Her kan du indlevere din iPhone X, hvis den har brug for en reparation. 

Du kan i bunden af vores hjemmeside tjekke, om der ligger et indleveringssted nær dig. Det gør der sandsynligvis, hvis du bor på Sjælland. 

Ny skærm til iPhone X

iPhone X vækkede ved sin lancering stor begejstring med sin flotte og eksklusive væg til væg skærm på fronten. Skærmen er med til at give telefonen et meget elegant og eksklusivt udtryk, men desværre er skærmen samtidig meget skrøbelig. Der er derfor en stor risiko for, at den går i stykker, hvis du taber din iPhone X på jorden, og den lander uheldigt.

Hvis du har været uheldig at ødelægge skærmen og derfor ønsker et skærmskift, så kan du få skiftet skærmen hos os. 

Nyt batteri til iPhone X

Foruden skærmen, så hører batteriet til blandt de dele, der først skal skiftes på en iPhone X. Gennem de seneste måneder eller år har du måske oplevet, at batterikapaciteten i din smartphone er dalet, hvilket kan være et tegn på, at batteriet snart skal skiftes. 

Et andet tegn kan være, at du ikke kan lade din enhed, eller at den lader meget langsomt.

Er batteriet i din iPhone X også blevet dårligt, så bestil tid til en skærm reparation hos os. 

Hvad koster reparationerne?

iPhone X reparationer kan variere lidt i pris, alt efter om det drejer sig om reparation af skærm, batteri, kamera eller noget helt fjerde. Du har dog mulighed for at få oplyst prisen på den reparation, der skal laves på din iPhone X, hvis du kontakter os. Samtidig kan du også få oplyst, hvor hurtigt vi kan reparere din enhed.

Så hurtigt kan du få repareret din iPhone X

Vi har ingen interesse i, at ventetiden bliver længere end højst nødvendigt, når du indleverer din iPhone X til reparation hos GladTeknik. Derfor forsøger vi altid at udføre reparationen så hurtigt som muligt. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi udføre reparationen inden for 24 timer. 

Garanti for den højeste kvalitet og den bedste service

Der er flere gode grunde til, at du altid bør gå til GladTeknik, når din iPhone X skal repareres.

En af de grunde er, at vi garanterer den højeste kvalitet. Den høje kvalitet sikres ikke blot ved, at reparationen udføres af en erfaren tekniker. Den sikres også ved, at vi anvender kvalitetsreservedele. 

God service hører også til blandt vores varemærker. Du skal forlade vores værksted med et smil på læben, når din iPhone X har været til reparation hos os, og det vil vi gå langt for at sikre, at du gør.

Har du brug for reparation af din iPhone X?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone X. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.