iPhone X reparation
Er din iPhone X gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone X til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iphone

Reparation af iPhone XS

Har du problemer med din iPhone XS? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone xr

Reparation af iPhone XS Max

Har du problemer med din iPhone XS Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone xs

Reparation af iPhone XR

Har du problemer med din iPhone XR? Vi kan hjælpe!

Læs mere

iPhone X reparation

Siden 2017 har du haft mulighed for at få fingrene i den populære iPhone X. Modellen er blevet solgt i flere end 29 millioner eksemplarer, og et af de eksemplarer tilhører måske dig. Har du en iPhone X, men er den gået i stykker? I givet fald kan du få den repareret af en af vores teknikere. 

Vi håndterer alle skader, fejl og defekter, så uanset hvad din iPhone X fejler, kan du trygt sætte din lid til os. Du kan indlevere din smartphone i dag og få den repareret inden for 24 timer.

iPhone X reparation

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af iPhone X i København og på resten af Sjælland

GladTeknik tilbyder ikke kun reparationer af iPhone X i Hvidovre, hvor vi har hovedbase. Vi dækker hele København og resten af Sjælland. 

For at imødekomme de forbrugere, der ikke bor i Hvidovre eller omegn, har vi en lang række indleveringssteder. Her kan du indlevere din iPhone X, hvis den har brug for en reparation. 

Du kan i bunden af hjemmesiden tjekke, om der ligger et indleveringssted nær dig. Det gør der sandsynligvis, hvis du bor på Sjælland. 

Ny skærm til iPhone X

iPhone X vakte ved lanceringen stor begejstring med sin flotte og eksklusive “væg til væg-skærm”. Skærmen er med til at give telefonen et meget elegant og eksklusivt udtryk, men desværre er skærmen skrøbelig. Der er derfor risiko for, at den går i stykker, hvis du taber din iPhone X på jorden, og den lander uheldigt.

Hvis du har været uheldig at ødelægge skærmen, og ønsker at få den skiftet, kan du få skiftet skærmen hos os. 

Nyt batteri til iPhone X

Foruden skærmen hører batteriet til blandt de dele, der først skal skiftes på en iPhone X. Gennem de seneste måneder eller år har du måske oplevet, at batterikapaciteten i din smartphone er dalet, hvilket kan være et tegn på, at batteriet snart skal skiftes. 

Et andet tegn kan være, at du ikke kan lade din enhed op, eller at den lader meget langsomt.

Er batteriet i din iPhone X også blevet dårligt, så bestil tid til en reparation hos os. 

Hvad koster reparationerne?

iPhone X reparationer kan variere i pris, alt efter om det drejer sig om reparation af skærm, batteri, kamera eller noget helt fjerde. Du kan få oplyst prisen på reparation af din iPhone X, hvis du kontakter os. Samtidig kan du få oplyst, hvor hurtigt vi kan reparere din mobil.

Så hurtigt kan du få repareret din iPhone X

Vi har ingen interesse i, at ventetiden bliver længere end højst nødvendig, når du indleverer din iPhone X til reparation hos GladTeknik. Derfor forsøger vi altid at reparere din mobil så hurtigt som muligt. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere den inden for 24 timer. 

Garanti for den højeste kvalitet og den bedste service

Der er flere grunde til, at du altid bør gå til GladTeknik, når din iPhone X skal repareres.

En af dem er, at vi garanterer den højeste kvalitet. Den høje kvalitet sikres ikke kun ved, at reparationen udføres af en erfaren tekniker. Den sikres også ved, at vi bruger reservedele af højeste kvalitet. 

God service hører også til blandt vores varemærker. Du skal forlade vores værksted med et smil på læben, når din iPhone X har været til reparation hos os, og det vil vi gå langt for at sikre, at du gør.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få repareret min iPhone X?

Du behøver ikke at køre landet rundt for at finde et sted, hvor du kan få repareret din iPhone X. GladTeknik har med al sandsynlighed enten et værksted eller et indleveringssted nær dig, hvor du kan indlevere din iPhone X til reparation. Find listen over værksteder og indleveringssteder nederst på vores hjemmeside.

Hvilke iPhone X reparationer er de mest efterspurgte?

Vi tilbyder en lang række iPhone X reparationer. Nogle reparationer er mere efterspurgte end andre. Det er særligt reparationer af skærme og batterier, der efterspørges, men vi kan også hjælpe med andre reparationer.

Har du brug for reparation af din iPhone X?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone X. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.