iPhone SE (2. generation)Reparation
Er din iPhone SE (2. generation) gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 1SE 2. generation) til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone SE (2. generation) reparation

iPhone SE 2 er anden generation af iPhone SE – en serie af smartphones, der er kendt for at være meget prisvenlig. iPhone SE (2. generation) er en prisvenlig smartphone, men trods en lav pris får du en enhed med en masse funktioner og fordele, herunder 12 MP kamera, indbygget fingeraftrykssensor m.v. 

Er du netop indehaver af en iPhone SE (2. generation)? Men er telefonen gået i stykker? Så kan du med ro i maven indlevere den til reparation hos GladTeknik. Vi tilbyder alle de gængse reparationer. 

Beskadiget eller defekt iPhone SE 2? Få den repareret hos os 

iPhone SE (2. generation) har en relativ lav produktpris, men hvis du passer godt på den, kan den naturligvis bruges i mange år. Skader og fejl kan dog ramme enhver smartphone, og du kan derfor også være uheldig med din smartphone, selvom du behandler den pænt. 

Når uheldet er ude, og din iPhone SE 2 ikke fungerer optimalt, så bør den undersøges og repareres af en erfaren tekniker. Erfarne teknikere har vi mange af hos GladTeknik, og derfor skal du ikke tøve med at søge hjælp hos os. Vi har bl.a. stor erfaring med at skifte skærme og batterier i iPhones.

se

Broken screen

Phone SE 2 skærmskift og batteriskift

Som vi kom kort ind på i forrige afsnit, så er der nogle reparationer, vi har særligt stor erfaring med. Det drejer sig om henholdsvis skærmskift og batteriskift.

Skærmen på din iPhone SE 2 kan gå i stykker, hvis den rammer væggen, gulvet eller en helt tredje overflade på en uheldig måde og / eller ved høj fart. Et cover eller skærmbeskyttelse kan forebygge mange skærmskader, men selv med dette tilbehør kan skærmen gå i stykker. Sker det, at skærmen, enten forskærmen eller bagskærmen, beskadiges, så få udført et skærmskift. 

Lige så irriterende det er at ødelægge skærmen, lige så irriterende er det at have en iPhone SE 2 med et slidt eller defekt batteri. Batteriproblemer kan dog løses lige så nemt som skærmproblemer. Du skal blot booke tid til et batteriskift hos os. 

Andre reparationer af iPhone SE 2

iPhone SE 2 kan også få andre skader, end dem vi allerede har været omkring. I de fleste tilfælde drejer det sig om et defekt batteri eller en ødelagt skærm, men nogle af de andre dele kan ligeledes gå i stykker. Det kan f.eks. være, at mikrofonen eller højtaleren ikke længere virker. Også i disse tilfælde kan der opstå behov for en professionel reparation.

Du kan oprette din sag hjemmefra og komme foran i køen

Din tid er dyrebar, og derfor er der ingen grund til at spilde tiden. Vil du gerne foran i køen, når din iPhone SE 2 skal repareres, så skal du blot sørge for at oprette din sag hjemmefra. Det vil spare dig for meget tid.