iPhone SE (2. generation) reparation
Er din iPhone SE (2. generation) gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone SE (2. generation) til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone SE (2. generation)

iPhone SE 2 er anden generation af iPhone SE – en serie af smartphones, der er kendt for at være meget prisvenlig. iPhone SE (2. generation) er en prisvenlig smartphone, men trods lav pris får du en enhed med en masse funktioner og fordele, herunder 12 MP kamera, indbygget fingeraftrykssensor mv. 

Har du en iPhone SE (2. generation) og er den i stykker? Så kan du med ro i maven indlevere den til reparation hos GladTeknik. Vi tilbyder alle de gængse reparationer. 

Beskadiget eller defekt iPhone SE (2. generation)?

iPhone SE (2. generation) har en relativt lav pris, og hvis du passer på den, kan den bruges i mange år. Skader og fejl kan dog ramme enhver smartphone, og du kan være uheldig med din smartphone, selvom du behandler den pænt. 

Når uheldet er ude, og din iPhone SE 2 ikke fungerer optimalt, bør den undersøges og repareres af en erfaren tekniker. Erfarne teknikere har vi mange af hos GladTeknik, og derfor skal du ikke tøve med at søge hjælp hos os. Vi har stor erfaring med at skifte skærme og batterier i iPhones.

iPhone SE

iPhone med ødelagt skærm

Udskiftning af skærm på – og batteri i – Phone SE 2

Som vi fortalte, er der nogle reparationer, vi har særlig stor erfaring med. Det drejer sig om henholdsvis udskiftning af skærm og batteri.

Skærmen på din iPhone SE 2 kan gå i stykker, hvis den rammer væggen, gulvet eller en helt tredje overflade på en uheldig måde og/eller med høj fart. Et cover eller skærmbeskyttelse kan forebygge skærmskader, men selv med dette tilbehør kan skærmen gå i stykker. Sker det, at skærmen, enten forskærmen eller bagskærmen, beskadiges, så få skiftet skærmen.

Lige så irriterende det er at ødelægge skærmen, lige så irriterende er det at have en iPhone SE 2 med et slidt eller defekt batteri. Problemer med batteriet kan løses lige så nemt som problemer med skærmen. Du skal blot booke tid hos os til en udskiftning af batteriet.

Andre reparationer af iPhone SE 2

iPhone SE 2 kan også få andre skader, end dem vi har været omkring. I de fleste tilfælde drejer det sig om et defekt batteri eller en ødelagt skærm, men de andre dele kan også gå i stykker. Det kan f.eks. være, at mikrofonen eller højtaleren ikke længere virker. Også i disse tilfælde opstår der behov for en professionel reparation.

Du kan oprette din sag hjemmefra og komme foran i køen

Din tid er dyrebar, og derfor er der ingen grund til at spilde den. Vil du gerne foran i køen, når din iPhone SE 2 skal repareres, skal du blot sørge for at oprette din sag hjemmefra. Det vil spare dig for meget tid.

Har du brug for reparation af din iPhone SE?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone SE. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.