Automatisering
Vil du optimere din virksomheds systemer?
Skal dine kunder modtage e-mails automatisk?
Skal faktureringsprocessen strømlines?

Automatisering der strømliner arbejdsgange med et enkelt klik

I dagens forretningsverden er effektivitet vigtigere end nogensinde før. Vi lever i en tid præget af teknologiske fremskridt, nytænkning og innovation. For mange virksomheder er det lig med et kontant pres på at efterleve forventninger ved at gøre mere med mindre.

Det betyder, at der skal skæres hjørner af og søges efter måder at reducere omkostningerne på. Men effektivisering handler ikke kun om at spare penge. Det handler også om at få mest muligt ud af de ressourcer og den viden, I har.

Katastrofe venter hård konkurrence

I tider med hård konkurrence er begge faktorer afgørende for jeres virksomheds konkurrencedygtighed, vækstpotentiale og overlevelse. Manglende evner indenfor begge kan føre til katastrofale konsekvenser for jeres forretning.

Er jeres virksomhed ikke forberedt, kan det hurtigt varsle om faldende indtjening, dalende udvikling og svagere konkurrenceevne.

Selvom hverdagen bliver mere og mere digital, er der stadig mange processer, som hurtigt bliver ressource- og tidskrævende i takt med, at arbejdsbyrden stiger. En måde at øge effektiviteten på er ved at bruge teknologi til optimere processerne.

data

Mærkbare optimeringer der styrker forretningen

Når det drejer sig om at udnytte ressourcer og tid mest effektivt, findes der ikke en standardløsning. Alle virksomheder er forskellige, men nogle generelle tiltag kan forbedre jeres indsats.

Automatisering af jeres manuelle processer er en hurtig måde at øge effektiviteten på. Ved at automatisere opgaver, der i øjeblikket løses manuelt, kan I reducere den tid og indsats, der er nødvendig for at udføre dem.

Det kan frigøre medarbejdere til at fokusere på vigtigere opgaver, hvilket betyder færre omkostninger og en bedre bundlinje.

Server Racks

Forbedret virksomhedsdrift gennem automatisering

Mange virksomheder anerkender både fordele og ulemper ved automatisering af arbejde. For ledelsen kan det lyde som en dyr investering, og hos medarbejderne kan være rod til frygt.

Men IT-automatisering behøver ikke være nogen af delene. Tværtimod kan IT-automatisering fx være forbedring af flows mellem kommunikations-, ERP- og IT-systemer.

Hos GladTeknik tilbyder vi løsninger indenfor IT-automatisering. Løsningerne hjælper jeres medarbejdere og strømliner jeres arbejdsgange.

Vi tilbyder hjælp til automatisering og opsætning af:

 • Flows i Trello
 • SMS’er og e-mails
 • En enklere faktureringsproces i e-conomic
 • Dokumenthåndtering
 • Samspil mellem FarPay, Zapier, Shipmondo, e-conomic og Trello mv.

Vi regner med løbende at kunne supportere flere programmer og digitale værktøjer.

Planning, wireframe, MAC

100% skræddersyede løsninger

Ikke to virksomheder er ens, hvorfor vores Zapier-specialist altid tilpasser løsningerne til jeres behov. Vi hjælper med API-integrationer, opsætning af webhooks og at automatisere jeres programmer.

For eksempel hjælper vi med at forbedre jeres fakturaflow, så I med et enkelt klik kan sende besked til vores system om at oprette en faktura i e-conomic og derefter sende den til kunden.

Gennem vores webcentral hjælper vi jer med at integrere, drifte og vedligeholde jeres automatiseringer, så tingene altid kører på skinner.

Hjælp til VPN

Syv fordele ved at automatisere jeres forretningskritiske processer

 • Flere ressourcer til værdiskabende aktiviteter
 • Tid til vigtigere opgaver
 • Mindre risiko for fejl
 • Øget konkurrencedygtighed
 • Bedre workflows
 • Hurtigere løsning af opgaver
 • Fjerner flaskehalse

Skal vi hjælpe med at forbedre jeres arbejdsgange?

Der kan være betydelige fordele at hente ved at automatisere jeres tunge, manuelle processer. Automatisering af gentagne og tidskrævende processer forbedrer effektiviteten og frigør medarbejdere til at fokusere på mere værdiskabende aktiviteter.

Konkurrencen er stigende. Derfor er det afgørende at finde måder at automatisere deres aktiviteter på for at blive ved at være konkurrencedygtige. Mindre IT-automatiseringer kan give øjeblikkelige resultater.

IT-automatisering forudsætter, at I har indgående kendskab indenfor IT samt de rette kompetencer; det gælder særligt, hvis I vil have, at opsætningen skal være problemfri. Hos GladTeknik kan vi hjælpe med at høste fordelene ved IT-automatisering via professionel opsætning og drift.

Skal vi hjælpe med at automatisere din virksomhed?

Klik på knappen til højre og kontakt os.
Hurtig, Effektiv og Kanon god Service

Havde brug for hjælp til at få slettet alle Tracking-Cookies på min computer. Jeg ringede til GladTeknik, som straks og hurtigt hjalp mig med det. Ligeledes fik de optimeret min PC, rådgivet mig og vist mig hvordan jeg selv gør det fremadrettet. God Service.


5 / 5 Stjerner

Stig Kromann