Automatisering
Har du brug for at få optimeret din virksomheds interne systemer, skal dine kunder modtage emails automatisk og skal fakturering processen streamlines så kontakt os.

IT automatisering der strømliner jeres arbejdsgange med et enkelt klik

I dagens forretningsverden er effektivitet vigtigere en nogensinde før. Vi lever nemlig i en tid præget af teknologisk fremskridt, nytænkning og innovativ udvikling. For mange virksomheder er det lig med et kontant pres på at efterleve forventninger ved at gøre mere med mindre.

Det betyder ofte, at der skal skæres på hjørnerne og søges efter måder at reducere omkostningerne på. Men effektivisering handler ikke kun om at spare penge. Det handler også om at få mest mulig værdi ud af de resurser og den viden, som I har.

Katastrofe venter hård konkurrence

I tider med hård konkurrence er begge faktorer afgørende for jeres virksomheds konkurrencedygtighed, vækstpotentiale og overlevelse. Manglende evner indenfor begge kan medføre til forkrøblende og katastrofale konsekvenser for jeres forretning.
Er jeres virksomhed uforberedt kan det hurtigt varsle om faldende indtjening, dalende udvikling og en svagere konkurrenceevne.
Selvom, at hverdagen bliver mere og mere digital, er der stadigvæk mange arbejdsprocesser som hurtigt bliver resurse- og tidskrævende i takt med, at arbejdsbyrden stiger. En måde at øge effektiviteten på er ved at bruge teknologi i procesoptimeringen.

data

Mærkbare optimeringer der styrker forretningen

Når det drejer sig om at udnytte ressourcerne og tiden mest effektivt, findes der ikke nogen standardløsning. Alle virksomheder er forskellige, men nogle generelle tiltag kan forbedre jeres indsats.
Automatisering af jeres manuelle arbejdsprocesser er en hurtigvirkende måde at øge effektiviteten på. Ved at automatisere opgaver, der i øjeblikket udføres manuelt, kan I reducere den tid og indsats, der er nødvendig for at udføre dem.
Dette kan frigøre medarbejdere til at fokusere på vigtigere opgaver, dem som flytter nålen, hvilket bidrager til færre omkostninger og en bedre bundlinje.

Server Racks

Forbedret virksomhedsdrift gennem IT automatisering

Mange virksomheder anerkender både fordelene og ulemperne ved automatisering af arbejde. For ledelsen kan det lyde som en dyr investering, hvor det hos medarbejderne kan være en rod til frygt for erstatning.
Men IT automatisering behøver ikke at være nogen af delene. Tværtimod kan IT automatisering være forbedringer af forskellige flows blandt kommunikations-, ERP-, og Edb-systemer.
Hos Gladteknik tilbyder vi forskellige løsninger indenfor IT automatisering. Løsninger der hjælper jeres medarbejdere og strømliner jeres arbejdsgange og arbejdsflow.

Vi tilbyder blandt andet hjælp til automatisering og opsætning af:

 • udvikling af flows i Trello
 • automatiske udsendelser af SMS og mails til kunder
 • forenkling af faktureringsprocessen i e-conomic
 • automatisering af dokumenthåndtering
 • bedre sammenspil mellem FarPay, Zapier, Shipmondo, economic og trello mv.

Vi regner løbende med at kunne supportere flere programmer og digitale værktøjer.

Planning, wireframe, MAC

100% skræddersyet løsninger

Ikke to virksomheder eller organisationer er ens, hvorfor vores Zapier specialist altid tilpasser vores løsninger til jeres unikke behov. Vi hjælper jer med API integrationer, opsætning af webhooks og automations i jeres ønskede programmer.
For eksempel, kan vi hjælpe med at forbedre jeres faktura flow, hvor du med et klik på en knap kan sende besked til vores system, om at oprette en faktura i e-conomic og derefter afsende den til kunden.
Gennem vores webcentral hjælper vi jer med at integrere, drifte og løbende vedligeholde jeres automatiseringer, således at tingene altid kører på skinner.

Hjælp til VPN

7 fordele ved at automatisere jeres forretningskristiske processer

 • Flere resurser til værdiskabende aktiviteter
 • Mere tid til vigtigere arbejdsopgaver
 • Markant mindre risiko for fejl
 • Øget konkurrencedygtighed
 • Bedre workflows
 • Udføre opgaver på rekordtid
 • Fjerner flaskehalse

Skal vi hjælpe jer med at forbedre jeres arbejdsgange?

Der kan være betydelige og ikke mindst mærkbare fordele at hente, ved at automatiserer jeres manuelt tunge processer. Automatisering af gentagende og tidskrævende arbejdsprocesser kan forbedre effektiviteten og frigøre medarbejdere til at fokusere på mere værdiskabende aktiviteter.
Da konkurrencen fortsat stiger, er det afgørende for virksomhederne at finde måder at automatisere deres aktiviteter på for at forblive konkurrencedygtige. Mindre IT automatiseringer kan give øjeblikkelige resultater.
IT automatisering forudsætter dog, at I har indgående kendskab indenfor IT samt de rette kompetencer, særligt hvis I ønsker, at opsætningen skal være problemfri. Hos Gladteknik kan vi hjælpe jer med at høste fordelene ved IT automatisering gennem professionel opsætning og drift.

Skal vi hjælpe dig med at automatisere din virksomhed?

Så klik på knappen til højre og kom i kontakt med os!
Hurtig, Effektiv og Kanon god Service

Havde brug for hjælp til at få slettet alle Tracking-Cookies på min computer. Jeg ringede til GladTeknik, som straks og hurtigt hjalp mig med det. Ligeledes fik de optimeret min PC, rådgivet mig og vist mig hvordan jeg selv gør det fremadrettet. God Service.


5 / 5 Stjerner

Stig Kromann