Webhosting og webdesign
Har du brug for en ny hjemmeside?
Vores webdesignere er eksperter i at bygge hjemmesider, der bidrager til forretningen.
Vi tilbyder også hosting af hjemmesider fra lynhurtige servere og med fast support.

Hjemmesider af høj kvalitet

Uanset om du er håndværker, som kun arbejder i dit eget lokalområde, eller du er en større virksomhed, med en høj månedlig omsætning, er en professionel hjemmeside afgørende.

En flot og brugervenlig hjemmeside hjælper dine kunder til at kontakte dig eller købe et produkt/en ydelse. En dårlig hjemmeside får mange kunder til at klikke væk og gå til konkurrenten. I GladTeknik samarbejder vi med et hold af specialister og webdesignere, så vi kan tilbyde en hjemmeside, der både er god, flot og af høj kvalitet.

En hjemmeside der fungerer på alle platforme

Vi har erfaring med at designe nye hjemmesider, både store og små. Vi samarbejder med dygtige webdesignere, grafikere, tekstforfattere og andre specialister.

På den måde kan vi både designe din hjemmeside med meget høj kvalitet, men også hjælpe med ændringer og nye funktioner på din nuværende hjemmeside, hvis det er det, der skal til.

Udover hjælp til hjemmesider tilbyder vi også professionel hosting med høj ydeevne og høj oppetid. Noget af, det vi lægger mest vægt på, er, at vi får din hjemmeside til at fungere på alle platforme, så alle dine kunder får den bedste oplevelse, uanset om de bruger en PC, Mac, smartphone eller tablet. Når hjemmesiden er færdig, kan du selvfølgelig selv opdatere og videreudvikle siden.

En professionel hjemmeside behøver ikke at koste en million. Vi har fordelagtige priser, der afspejler kvaliteten og vores ekspertise med både design, brugervenlighed, storytelling, branding, søgemaskineoptimering (SEO) og konverteringsoptimering. Det sikrer, at du får mest muligt for pengene. Hvis du vil have en ny hjemmeside, så kontakt os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

webdesign - få lavet ny hjemmeside

responsivt webdesign

Ud over hjælp til online markedsføring yder vi også hjælp til SEO!

Hjælp til mere end oprettelse af hjemmesider

En god hjemmeside består af mere end et flot og brugervenligt design. chatsystemer, bookingsystemer og forskellige småprogrammer (de kaldes ofte for “widgets”) er blot et par eksempler på tilføjelser, der kan gøre en hjemmeside bedre.

Hvis du har brug for hjælp til dette, er vi i GladTeknik klar til at hjælpe. Vi hjælper blandt andet med:

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med din hjemmeside, så kontakt os og spørg. Vi er klar til at svare på spørgsmål.

Skal vi lave en hjemmeside til dig?

Har du brug for en ny hjemmeside eller hjælp til din eksisterende side? Vi er klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside, ring til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen. Så kan vi få talt om opgaven!
Jeg havde mistet toppen af min Surface Pro pen, og havde derudover behov for, at få min computer opdateret og tjekket igennem. Jeg fik en meget hurtig aftale med GladTeknik, som vejledte mig godt omkring køb af ny Surface Pro pen. Pennen blev fremskaffet hurtigt, og til den bedste pris på markedet.
Opdateringen og vejledningen omkring hensigtsmæssige ændringer på min computer, blev foretaget med det samme, fagligt meget kompetent, i en behagelig tone, og forklaret så jeg forstod hvad der blev sagt. Jeg skal have lavet hjemmeside, og er ved at lave aftale med GladTeknik om at lave den.
Jeg kan på det varmeste anbefale GladTeknik. De er professionelle, der er virkelig god service, de er behagelige, og man får god, hurtig og kompetent hjælp.


5 / 5 Stjerner

Tina Gents