Webhosting & Webdesign
Har du brug for at få lavet en ny hjemmeside? Vores web designere er eksperter i at bygge gode hjemmesider der bidrager til forretningens mål, uanset om det drejer sig om salg, bookinger, kendskabsgrad eller andet. Vi tilbyder også hosting af hjemmesider fra lynhurtige servere og med god fast support.

Hjemmesider af høj kvalitet

Uanset om du er en håndværker, som kun arbejder i dit eget lokalområde, eller du er en større virksomhed, med en høj månedlig omsætning, så er en god og professionel hjemmeside altafgørende. En flot og brugervenlig hjemmeside hjælper dine kunder til at tage kontakt eller foretage et køb, mens en dårlig hjemmeside får mange kunder til at klikke væk og gå til konkurrenten. I GladTeknik samarbejder vi med et hold af specialister og web designere, så vi kan tilbyde en hjemmeside der både er god, flot og af høj kvalitet.

En hjemmeside, der fungerer på alle platforme

Vi har god erfaring med at designe nye hjemmesider, både store og små. Vi samarbejder med dygtige web designere, grafikere, tekstforfattere og andre specialister. På den måde kan vi både designe din hjemmeside med meget høj kvalitet, men også hjælpe med ændringer og nye funktioner på din nuværende hjemmeside, hvis det er det, der skal til. Udover hjælp til hjemmesider tilbyder vi også professionel hosting med høj ydeevne og høj oppetid – igen noget der er meget vigtigt. Noget af det vi lægger mest vægt på, er, at vi får din hjemmeside til at fungere på alle platforme, så alle dine kunder får den bedste oplevelse – uanset om de bruger en PC, mac, mobil eller tablet, og at du har mulighed for at arbejde i den selv efter projektet er fuldendt.

En ny professionel hjemmeside behøver ikke at koste en million. Vi har fordelagtige priser der afspejler kvaliteten og vores ekspertise med både design, brugervenlighed, storytelling, branding, SEO og konverteringsoptimering, hvilket sikrer at du får mest muligt for pengene. Så hvis du vil have en ny hjemmeside, så kontakt os endelig. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

webdesign - få lavet ny hjemmeside

responsivt webdesign

Ud over hjælp til online markedsføring yder vi også hjælp til SEO!

Hjælp til mere end kun oprettelse af hjemmesider

En god hjemmeside består af mere end blot et flot og brugervenligt design. Chat-systemer, booking-systemer og forskellige widgets er blot et par eksempler på tilføjelser, der kan gøre en hjemmeside endnu bedre. Hvis du står og har brug for hjælp til dette, så er vi i GladTeknik også parat til at hjælpe.  Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælp dig med din hjemmeside, så bare tag kontakt til os og spørg – vi sidder klar til at hjælpe.

Skal vi lave din hjemmeside for dig?

Har du brug for at få lavet en ny hjemmeside, eller skal du have hjælp til din eksisterende hjemmeside? Så sidder vi klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside og giv os et kald, en mail eller udfyld vores kontaktformular – så kan vi få talt om opgaven!
Jeg havde mistet toppen af min Surface Pro pen, og havde derudover behov for, at få min computer opdateret og tjekket igennem. Jeg fik en meget hurtig aftale med GladTeknik, som vejledte mig godt omkring køb af ny Surface Pro pen. Pennen blev fremskaffet hurtigt, og til den bedste pris på markedet.
Opdateringen og vejledningen omkring hensigtsmæssige ændringer på min computer, blev foretaget med det samme, fagligt meget kompetent, i en behagelig tone, og forklaret så jeg forstod hvad der blev sagt. Jeg skal have lavet hjemmeside, og er ved at lave aftale med GladTeknik om at lave den.
Jeg kan på det varmeste anbefale GladTeknik. De er professionelle, der er virkelig god service, de er behagelige, og man får god, hurtig og kompetent hjælp.


5 / 5 Stjerner

Tina Gents