Webhosting & Webdesign
Har du brug for at få lavet en ny hjemmeside? Vores web designere er eksperter i at bygge gode hjemmesider der bidrager til forretningens mål, uanset om det drejer sig om salg, bookinger, kendskabsgrad eller andet. Vi tilbyder også hosting af hjemmesider fra lynhurtige servere og med god fast support.

Billig hjemmeside af høj kvalitet

Uanset om du er en håndværker, som kun arbejder i dit eget lokalområde, eller du er en kæmpe virksomhed, der omsætter for flere hundrede tusinde om måneden, så er en god hjemmeside altafgørende. En flot designet og brugervenlige hjemmeside hjælper dine kunder til at tage kontakt eller foretage et køb, mens en dårlig hjemmeside hurtigt sørger for, at kunderne klikker væk igen. Her i GladTeknik tilbyder vi ikke kun at lave en god hjemmeside til dig – men også en billig hjemmeside.

En billig hjemmeside, der fungerer på alle platforme

Vi har god erfaring med at oprette nye hjemmesider både store og små. Vi har vores egne designere, og vi samarbejder samtidig med en række eksterne designere. På den måde kan vi både designe din hjemmeside fra bunden af, men også rette på din nuværende hjemmeside, hvis det er det, der skal til – vi hjælper også med at hoste din hjemmeside. Noget af det vi lægger mest vægt på, er, at vi får din hjemmeside til at fungere på alle platforme, så alle dine kunder får den bedste oplevelse – uanset om de bruger en PC, mac, mobil eller tablet.

Og det behøver som sagt ikke at koste det store – vores priser er langt mere fordelagtige, end hvad du ellers kan finde på markedet. Så hvis du vil have en billig hjemmeside, fordi du ikke har så mange penge at gøre godt med, så kontakt os – så kan vi få givet dig et godt tilbud.

IT service i top-klasse

Billig hjemmeside - det behøver ikke koste det store

Hjælp til mere end kun oprettelse af hjemmesider

En god hjemmeside består af mere end blot et flot og brugervenligt design. Chat-systemer, booking-systemer og forskellige widgets er blot et par eksempler på tilføjelser, der kan gøre en hjemmeside endnu bedre. Hvis du står og har brug for hjælp til dette, så er vi i GladTeknik også parat til at hjælpe.  Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  • Overflytning af hjemmesider til WordPress, et Content Management System (CMS) som er nemt og fleksibelt at arbejde med
  • At sætte Google Adwords op
  • Hjælp til online markedsføring i form af søgemaskineoptimering, så hjemmesiden kommer højere op i Googles søgeresultater
  • Google Analytics
  • Diverse systemer på hjemmesiden – Cookie-widgets, chat-systemer, booking-systemer og mere

Hvis du er i tvivl om vi kan hjælp dig med din hjemmeside, så bare tag kontakt til os og spørg – vi sidder klar til at hjælpe.

Skal vi lave en billig hjemmeside til dig?

Har du brug for at få lavet en hjemmeside fra bunden, eller skal du have hjælp til det ene eller det andet på dit website? Så sidder vi klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside og giv os et kald, en mail eller udfyld vores kontaktformular – så kan vi få talt om opgaven!
Jeg havde mistet toppen af min Surface Pro pen, og havde derudover behov for, at få min computer opdateret og tjekket igennem. Jeg fik en meget hurtig aftale med GladTeknik, som vejledte mig godt omkring køb af ny Surface Pro pen. Pennen blev fremskaffet hurtigt, og til den bedste pris på markedet.
Opdateringen og vejledningen omkring hensigtsmæssige ændringer på min computer, blev foretaget med det samme, fagligt meget kompetent, i en behagelig tone, og forklaret så jeg forstod hvad der blev sagt. Jeg skal have lavet hjemmeside, og er ved at lave aftale med GladTeknik om at lave den.
Jeg kan på det varmeste anbefale GladTeknik. De er professionelle, der er virkelig god service, de er behagelige, og man får god, hurtig og kompetent hjælp.


5 / 5 Stjerner

Tina Gents