Hjælp til Google Ads
Lad os hjælpe dig med at blive fundet af købeklare kunder.
Vores Google Ads-eksperter tager din virksomheds online annoncering til næste niveau.
Book et uforpligtende møde i dag.

Få mere ud af Google Ads

Alle virksomheder, der ønsker kunder, må tænke over, hvordan de bliver synlige for potentielle kunder. En af de stærkeste metoder til dette er online annoncering – især Google Ads. Ved at annoncere på Google bliver du synlig, hver gang en købeklar kunde søger efter dine produkter eller ydelser.

Succes kommer ikke af sig selv

Enhver kan oprette en annonceringskonto hos Google og oprette de første par annoncer. Men succes med annoncer hos Google kommer ikke af sig selv. Det er et specialiseret erhverv, hvor de, der får mest ud af annoncekronerne, er dem, der har de bedste hoveder til at stå for det, uanset om det er en af dine egne medarbejdere eller det er outsourcet til en ekstern partner såsom GladTeknik.

Vores tilgang til arbejdet med Google Ads er datadrevet og fokuserer på målbare resultater. Det er både en fordel for dig og for os, da det skaber gennemsigtighed om effekten, resultaterne og hvor der skal sættes yderligere ind.

Hvor andre mest fokuserer på eksponering og pris pr. klik, fokuserer vi i høj grad på indtjening. Vi arbejder ud fra maksimal indtjening pr. brugt annoncekrone.

Har du brug for hjælp til Google Ads, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate til at svare på spørgsmål.

Google Ads hjælp

adwords

Vi gør det hårde arbejde

At arbejde med online annoncering, og at gøre det effektivt, er ikke nemt. Det er hårdt arbejde, der kræver specialviden. Når du får os til at hjælpe dig med din Google Ads-annoncering, slipper du for både arbejdstimer og bekymringer, da vi sørger for det hele og skaffer dig resultater, der gør, at det giver mening for dig at fortsætte med at annoncere.

Vi trækker både på vores ekspertise med Google Ads og bruger moderne, effektive værktøjer til at sikre det bedst mulige udbytte. Og hvis vi finder en hidtil uset mulighed for at optimere dine annoncer, åbner vi naturligvis en dialog med dig om den. Du kan med andre ord trygt se os som en samarbejdspartner fremfor blot en leverandør.

Vil du høre mere? Så kontakt os og book et møde.

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Hvis du har brug for hjælp til Google Ads, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vi er klar til yde den bedste service!”Har hjulpet os med at optimere vores Website og vores Google Adwords kampagne til en rigtig god pris. Det bedste af alt er, at det kører uden bindinger på deres hjælp til markedsføring og vi ikke føler os tvunget.“


5 / 5 Stjerner

Thomas Sørensen