Hjælp til Google Ads
Lad os hjælpe din virksomhed med at blive fundet af købeklar kunder. Vores Google Ads eksperter kan hjælpe dig med at tage din virksomheds online annoncering til det næste niveau. Book et uforpligtende møde i dag.

Få mere ud af Google Ads

Alle virksomheder der ønsker kunder, er nødt til at tænke over hvordan de får gjort sig synlige overfor potentielle kunder. En af de stærkeste metoder til dette i vores tidsalder er online annoncering – især Google Ads. Ved at annoncere på Google får du som virksomhed mulighed for at blive synlig hver gang en købeklar kunde søger efter dine produkter eller ydelser.

Succes kommer ikke af sig selv

Selvom enhver kan oprette en annonceringskonto hos Google og oprette de første par annoncer, så kommer succes med Google-annoncering ikke af sig selv. Det er et specialiseret erhverv, hvor de der får mest ud af hver annoncekrone også er dem der har de bedste hoveder til at stå for det – hvad enten det er in-house eller outsourcet hos en ekstern partner såsom GladTeknik.

I vores tilgang til arbejdet med Google Ads er vi meget datadrevne og fokuserer på målbare resultater. Det er nemlig både en fordel for dig og for os, da det skaber gennemsigtighed omkring effekten, resultaterne og hvor der skal sættes yderligere ind. Hvor andre mest fokuserer på eksponering og klikpriser, fokuserer vi i høj grad også på indtjening – dvs. vi arbejder ud fra maksimal indtjening pr. brugt annoncekrone.

Har du brug for hjælp til Google Ads, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate til at svare på spørgsmål, hvis du er i tvivl.

Google Ads hjælp

adwords

Vi gør det hårde arbejde

At arbejde med online annoncering, og at gøre det effektivt, er ikke nemt. Det er hårdt arbejde der kræver specialviden. Men ved at få os til at hjælpe dig med din Google Ads annoncering, slipper du for både arbejdstimer og bekymring, da vi sørger for det hele og skaffer dig resultater der gør at det giver mening for dig at fortsætte med annoncering.

Vi trækker både på vores ekspertise indenfor Google Ads og benytter moderne og effektive værktøjer til at sikre det bedst mulige udbytte. Og såfremt vi finder en hidtil uset optimeringsmuligheder i din annoncekonto, så vil vi naturligvis også gå i dialog med dig om den. Du kan med andre ord trygt se os som en samarbejdspartner, fremfor blot en leverandør.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere? Så tag kontakt til os og book et møde.

Har du brug for hjælp til Google Ads?

Hvis du har brug for hjælp til Google Ads, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vi sidder altid klar til yde den bedste service!”Har hjulpet os med at optimere vores Website og vores Google Adwords kampagne til en rigtig god pris. Det bedste af alt er, at det kører uden bindinger på deres hjælp til markedsføring og vi ikke føler os tvunget.“


5 / 5 Stjerner

Thomas Sørensen