Hjælp til online markedsføring

Hjælp til online markedsføring og SEO

Du har måske tit hørt, at online markedsføring er fremtiden inden for marketing. Det passer ikke helt længere – fordi online markedsføring er ikke længere fremtiden, det er nutiden. Derfor tilbyder GladTeknik hjælp til online markedsføring for både små og mellem-store virksomheder, uanset hvor i landet, de måtte ligge.

Hvilken hjælp til online markedsføring tilbyder vi?

Det kan være svært at finde rundt på området, hvis man ikke har sat sig ind i det. Hvordan bliver man vist som annonce i Googles søgeresultater? Hvad er egentlig forskellen på annoncerne og søgeresultaterne i Google? Hvordan kan man måle og analysere, om ens digitale marketing fungerer? Alt dette og mere kan vi hjælpe dig med. Herunder kan du se et par eksempler på, hvor vi kan hjælpe dig med online markedsføring af din virksomhed:

  • Google Adwords (Annoncerne der vises i toppen af Google)
  • Google MyBusiness (Hjælper dig til at blive mere synlig i Google)
  • Google Analytics (Et værktøj der bruges til at analysere trafik og salg på websites)
  • Reklamering og annoncering på Facebook

Har du brug for hjælp til andre former for online markedsføring, som ikke er nævnt ovenfor, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os – vi er altid parate til at svare på spørgsmål, hvis du er i tvivl!

GladTeknik tilbyder hjælp til online markedsføring!

Ud over hjælp til online markedsføring yder vi også hjælp til SEO!

Online markedsføring kræver solidt fundament

Online markedsføring følger stort set de samme huskeregler som klassisk markedsføring – hvis dit produkt (i dette tilfælde din hjemmeside) ikke er i god stand, så nytter det ikke noget, at markedsføre. Vi kan hjælpe dig med at lave en billig hjemmeside, men hvad vigtigere er, så tilbyder vi hjælp til online markedsføring via søgemaskineoptimering – også kaldet SEO. SEO er uhyre vigtigt, hvis man vil til tops i Googles søgeresultater. Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med:

  • Optimering af tekst og billeder på hjemmesiden
  • Optimering af adresserne (URL’erne) på hjemmesiden
  • Vi har primært fokus på Google, som er den største søgemaskine, men yder også hjælp til reklamering på søgemaskinen Bing

Og skulle du ikke kun have brug for hjælp til online markedsføring, kan vi også hjælpe med mere klassisk markedsføring. Vi har erfaring med både design og produktion af alle former for reklamemateriale, herunder blandt andet brochurer, flyers, visitkort, logo, nyhedsbreve og meget mere.

Har du brug for hjælp til online markedsføring?

Hvis du har brug for hjælp til online markedsføring, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vi sidder altid klar til yde den bedste service!
Har hjulpet os med at optimere vores Website og vores Google Adwords kampagne til en rigtig god pris. Det bedste af alt er, at det kører uden bindinger på deres hjælp til markedsføring og vi ikke føler os tvunget.


5 / 5 Stjerner

Thomas Sørensen