Hjælp til online markedsføring
Vi hjælper din virksomhed med at blive fundet af købeklare kunder.
Vi er eksperter i SEO og andre online markedsføringsdiscipliner.
Book et uforpligtende møde i dag.

Hjælp til online markedsføring og søgemaskineoptimering (SEO)

Du har måske hørt, at online markedsføring er fremtiden inden for markedsføring. Det passer ikke længere; online markedsføring er ikke fremtiden, det er nutiden. Derfor hjælper GladTeknik med online markedsføring for både små og mellemstore virksomheder uanset hvor i landet, de ligger.

Hvilken hjælp til online markedsføring tilbyder vi?

Det kan være svært at finde rundt på området, hvis man ikke har sat sig ind i det. Hvordan bliver annoncen vist i Googles søgeresultater? Hvad er forskellen på annoncerne og søgeresultaterne i Google? Hvordan kan man måle og analysere, om den digitale marketing fungerer?

Alt dette og mere hjælper vi med. Herunder kan du se et par eksempler på, hvor vi kan hjælpe dig med online markedsføring af din virksomhed:

  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Google Adwords (Annoncerne der vises i toppen af Google)
  • Google MyBusiness (Bliv mere synlig i Google)
  • Google Analytics (Værktøj der analyserer trafik og salg på hjemmesiden)
  • Reklamer og annoncer på Facebook

Har du brug for hjælp til andre former for online markedsføring, så kontakt os – vi er altid parate til at svare på spørgsmål.

GladTeknik tilbyder hjælp til online markedsføring!

Ud over hjælp til online markedsføring yder vi også hjælp til SEO!

Online markedsføring kræver solidt fundament

Online markedsføring følger stort set de samme regler som klassisk markedsføring, Hvis dit produkt (her din hjemmeside) ikke er i god stand, nytter det ikke noget at markedsføre.

Vi hjælper dig med at lave en billig hjemmeside. Men hvad vigtigere er, tilbyder vi hjælp til online markedsføring via søgemaskineoptimering også kaldet SEO.

SEO er uhyre vigtigt, hvis du vil til tops i Googles søgeresultater. Vi hjælper blandt andet med at:

  • Optimere tekst og billeder på hjemmesiden
  • Optimere adresserne (URL’erne) på hjemmesiden

Vi har fokus på Google, som er den største søgemaskine, men hjælper også med reklamer på Bing

Har du ikke kun brug for hjælp til online markedsføring, kan vi også hjælpe med mere klassisk markedsføring. Vi har erfaring med både design og produktion af alle former for reklamemateriale, herunder brochurer, flyers, visitkort, logoer, nyhedsbreve mv.

SEO-pakker – vores resultater taler for sig selv

Søgemaskineoptimering (SEO) er ikke en fast størrelse. Behov, forventninger og mål varierer fra virksomhed til virksomhed.

Nogle virksomheder ansætter store bureauer til flere tusinde kroner i timen og andre nøjes med en mindre månedlig pakke, der sikrer fremgang via øget synlighed i søgemaskinerne.

Vi tilpasser vores anbefaling til hver enkelt kunde efter en uforpligtende analyse for at sikre, at indsatsen passer til behovet. Jo mere din virksomhed vil bruge på indsatsen, jo mere kan vi arbejdet på samtidigt, og jo hurtigere ser du effekten. En fordel hos GladTeknik er, at vi – modsat mange andre – ikke har binding. Vores resultater taler for sig selv.

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at få hjælp til online markedsføring?

Hos GladTeknik yder vi professionel hjælp til online markedsføring til konkurrencedygtige priser. Med udgangspunkt i dit budget og af en analyse af din virksomhed kommer vi med et bud på, hvordan vi får genereret mest muligt trafik og omsætning til din virksomhed. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Hvilke fordele er der ved online markedsføring?

Der er et væld af gode grunde til at afsætte ressourcer til online markedsføring. Online markedsføring udmærker sig bl.a. ved, at det er let at måle resultaterne, at man kan nå meget bredt ud, og at det er muligt at målrette din annoncering ned til mindste detalje.

Har du brug for hjælp til online markedsføring?

Hvis du har brug for hjælp til online markedsføring, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vi er klar til yde den bedste service!”Det er den eneste gang hvor vi har fået lavet SEO arbejde hvor vi har kunne mærke en forskel i henvendelsen af klienter. Det er så fedt 🙂 Og vi er virkelig glade og taknemlige :-)“


5 / 5 Stjerner

Sheila Simonsen