Serviceaftale til hjemmesider

Lad os stå for driften af din hjemmeside. Vi tilbyder servicepakker til lave priser, hvor vi varetager opdateringer, sikkerheden og backups, så du kan fokusere på det der interesserer dig og sikrer din hjemmeside mod nedbrud.

Hvad sker der hvis din hjemmeside går ned, hackes eller stopper med at virke?

Når man får lavet en WordPress hjemmeside, følger der nogle opgaver med i processen. Blandt andet ajourføring af plugins, core-filer og temaer, samt sikring af sikkerheden og løbende backups. Det kan for de travle eller mindre tekniske hjemmeside-ejere føles som en byrde, der ikke er en del af spidskompetencerne eller det man brænder for. Desuden forudsætter disse tekniske opgaver, at man har kompetencerne til det og ved præcis hvad man laver, for ellers kan man ikke vide sig sikker på at man gøre det rigtigt. Det er her at GladTeknik kommer ind i billedet. Vi tilbyder at varetage alle disse ting i det vi kalder en servicepakke – præcis ligesom du kender det fra biler. Med en servicepakke til din WordPress hjemmeside fra os, udliciterer du opgaverne til en lav pris og kan holde fokus på det du virkelig brænder for, og minimerer risikoen for at din hjemmeside går ned, hackes eller på anden vis kompromitteres.

Wordpress sikkerhed
Wordpress backup, sikkerhed og opdateringer

Backups, sikkerhed og tekniske opdateringer

En serviceaftale indebærer flere forskellige ting, der giver dig tryghed som hjemmeside-ejer, heriblandt:

  • Opdatering af core-filer, plugins og temaer
  • Fuld ugentlig backup af hele din hjemmeside
  • Opbevaring af backups indenfor EU for GDPR-compliance
  • Opsætning og monitorering af ekstra sikkerhed
  • Monitorering af oppetid
  • Fri assistance hvis der bliver behov for brug af backup

Prisen for servicepakken er 4.200 kr. pr. år ekskl. moms. Ønsker du daglige backups eller har en meget stor hjemmeside tilpasses prisen til det eksakte behov.

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg overveje en servicepakke til min hjemmeside?
Hjemmesider er modsat hvad man burde kunne forvente meget udsatte. Der kommer eksempelvis ugentligt opdateringer til systemet, plugins eller temaer, som kan være tidskrævende at ajourføre. Men hvis man ikke gør det, udgør det en sikkerhedsrisiko, da det ofte er sikkerhedshuller der lukkes, hvilket offentliggøres og dermed straks kan udnyttes af hackere. Derudover er backups ligeså essentielt at have styr på, som det at få hjemmesiden live i første omgang. Sidst men ikke mindst er det blevet mere og mere vigtigt, at have fuldstændigt styr på sikkerheden af sin hjemmeside, da alle hjemmesider dagligt er udsat for forsøg på hacking. Og selvom det ikke er sket for dig endnu, er truslen reel, og med GDPR-reglernes indtræden har du som hjemmeside-ejer og virksomhed endnu større forpligtelser til at beskytte dig mod denne trussel.

Tilbyder i serviceaftaler til andre hjemmeside-systemer end WordPress?
Nej, ikke på nuværende tidspunkt.

Wordpress hjemmeside beskyttelseJeg har valgt at udlicitere opgaven med at beskytte min hjemmeside til GladTeknik, da den er altafgørende for min virksomhed og det ikke er min egen spidskompetence. Jeg er super tilfreds indtil videre og GladTekniks teknikere har beskyttet min hjemmeside mod adskillige trusler, samt sikret at der altid er en backup klar.


5 / 5 Stjerner

Poul