Reparation af computerskærm
Er computerskærm gået i stykker? Vi reparerer den på kort tid og til en god pris. Vi reparerer både skærme på PC og Mac computere.

Lad os reparere din computerskærm

Hvis din computers skærm går i stykker, så fortvivl ikke. Den kan i rigtig mange tilfælde godt repareres. Selv hvis der er tale om en bærbar computer, hvor et stykke plastik er knækket (som vist på billedet). På vores værksted har vi specialiseret udstyr til at reparere computerskærme effektivt og holdbart. Det er langt billigere at få foretaget en reparation end at købe en helt ny computer. Computerskærme kan gå i stykker på mange måder, både ved at slitage, knækkede inderdele, ødelagte hængsler, pixelfejl, kabelfejl m.m.
Fra vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi desuden grundlæggende håndtering.

Vi kan reparere alle skærme

Hvis din computers skærm går i stykker er det ikke altid nødvendigt at udskifte den helt. I første omgang er det relevant at se på om den kan repareres. Især ved bærbare computere ser vi at skærmproblemer skyldes banale ting såsom et beskadiget eller knækket kabel, eller et stykke plastik som er knækket så skruerne ikke har noget at holde fast i. Derfor har vi på vores værksteder specialiseret udstyr til at reparere disse elementer. Såfremt en reparation ikke er mulig, vil vi tilbyde en udskiftning af skærmen.

Reparation af hængsel til computerskærm

Mac reparation

Typiske skærmproblemer der kræver reparation

Som nævnt kan en computerskærm gå i stykker på mange forskellige måder. Der kan ligeledes være flere forskellige løsninger herpå. Det er en vurderingssag fra gang til gang, som identificeres i forbindelse med en fejlsøgning. Nogle af de typiske skærm-problemer der kræver en reparation er:

  • At skærmen ikke vil tænde, trods computeren er tændt
  • Underlige farver på computerskærmen
  • Fysiske skader på skærmen
  • Pixel fejl
  • Indvendige luftbobler eller kondens
  • Støv, skidt eller insekter der sidder fast
  • Forvrænget billede eller skærmbillede der er vendt på hovedet
  • At skærmen kun virker hvis den ikke er åbnet helt (bærbare computere)

Har du brug for at få repareret din computerskærm?

Vores specialiserede teknikere står klar til at reparere din computerskærm. Hvis ikke den kan repareres får du et tilbud på en udskiftning. Husk at vi tilbyder en grundlæggende håndtering fra vores værksted i Hvidovre. Gå ind på vores booking og giv os et ring, send en mail eller udfyld en kontaktformular – hvad end der passer dig bedst. Så kan vi få givet dig et godt tilbud!”Havde en ødelagt skærm på min laptop. Talte med Mathias, og med det samme får man et klart og troværdigt overblik over hvad der skal til. Forsikringen tog flere dage at ordne sagen men igennem hele processen var der en fantastisk hjælpfuld korrespondance fra dem. Kender ikke til noget andet firma der går så meget op i- og er så gode- til at tilfredstille kundernes individuelle behov. Jeg kan stensikkert sige at jeg kommer igen med det samme, hvis der er noget. Kan klart anbefales.“


5 / 5 Stjerner

Henry Teahan