Reparation af computerskærm
Er computerskærmen gået i stykker?
Vi reparerer den på kort tid til en god pris.
Vi reparerer både skærme på PC og Mac.

Lad os reparere din computerskærm

Hvis din computers skærm går i stykker, så fortvivl ikke. Den kan i mange tilfælde repareres. Det gælder også, hvis der er tale om en bærbar computer, hvor et stykke plastik er knækket (som vist på billedet). På vores værksted har vi specialiseret udstyr til at reparere computerskærme effektivt og holdbart. Det er langt billigere at få den repareret end at købe en ny computer.

Computerskærme kan gå i stykker på mange måder, både ved at slitage, knækkede dele, ødelagte hængsler, pixelfejl, kabelfejl mv.

Vi kan reparere alle skærme

Hvis din computers skærm går i stykker, er det ikke altid nødvendigt at udskifte den helt. I første omgang er det relevant at se på, om den kan repareres. Især ved bærbare computere ser vi, at skærmproblemer skyldes banale ting såsom et beskadiget eller knækket kabel. Det kan også være et stykke plastik, der er knækket, så skruerne ikke har noget at holde fast i. Derfor har vi på vores værksteder specialiseret udstyr til at reparere disse dele. Hvis det ikke er muligt at reparere skærmen, tilbyder vi at skifte skærmen på din bærbare computer.

Reparation af hængsel til computerskærm

Mac reparation

Typiske skærmproblemer der kræver reparation

Som nævnt kan en computerskærm gå i stykker på mange måder. Der kan derfor være flere løsninger. Det er en vurderingssag hver gang. Det finder vi ud af ved fejlsøgningen. Nogle af de typiske skærmproblemer der kræver reparation er, at:

  • Skærmen ikke vil tænde, trods computeren er tændt
  • Der er underlige farver på skærmen
  • Der er sket fysiske skader på skærmen
  • Der er pixelfejl
  • Der er indvendige luftbobler eller kondens
  • Støv, skidt eller insekter sidder fast
  • Billedet er forvrænget
  • Skærmbilledet er vendt på hovedet
  • Skærmen kun virker, hvis den ikke er åbnet helt

Spørgsmål og svar

Hvorfor virker min computerskærm ikke?

Der kan være flere mulige forklaringer på, at din computerskærm ikke virker. Det kan f.eks. skyldes, at der er sket fysisk skade på skærmen, at der er trængt væske ind i skærmen, at der er knækket et kabel eller noget helt fjerde. For at finde kilden til skærmproblemet tilbyder vi at udføre en grundig fejlsøgning.

Hvad koster det at få repareret en computerskærm?

Reparation af computerskærm udføres ikke til én fast pris. Prisen afhænger både af skærmtypen og af skærmproblemet. Der er nemlig nogle skærmproblemer, der er hurtigere og lettere at løse end andre. Endvidere kan priserne på eventuelle fornødne reservedele variere meget. Kontakt GladTeknik for et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få repareret din computerskærm.

Har du brug for at få repareret din computerskærm?

Vores specialiserede teknikere er klar til at reparere din computerskærm. Hvis ikke den kan repareres, får du et tilbud på en udskiftning. Husk at vi tilbyder en grundlæggende håndtering fra vores værksted i Hvidovre. Gå ind i vores bookingsystem, giv os et ring, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen – hvad end der passer dig bedst. Så giver vi dig givet et godt tilbud!”Havde en ødelagt skærm på min laptop. Talte med Mathias, og med det samme får man et klart og troværdigt overblik over hvad der skal til. Forsikringen tog flere dage at ordne sagen men igennem hele processen var der en fantastisk hjælpfuld korrespondance fra dem. Kender ikke til noget andet firma der går så meget op i- og er så gode- til at tilfredstille kundernes individuelle behov. Jeg kan stensikkert sige at jeg kommer igen med det samme, hvis der er noget. Kan klart anbefales.“


5 / 5 Stjerner

Henry Teahan