iPhone 14 Pro reparation
Er din iPhone 14 pro gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 14 Pro til gode priser i københavnsområdet og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 14 Pro

I september 2022 blev verden introduceret for en ny smartphone: iPhone 14 Pro. Enheden fra Apple byder blandt andet på fordele som “Always-On”-skærm, et forbedret kamerasystem der understøtter ultra vidvinkel og makro, nye sikkerhedsfunktioner mv.

iPhone 14 Pro er en eksklusiv smartphone spækket med features og højdepunkter, men selv denne smartphone kan gå i stykker. Har din smartphone fået en skade, så besøg GladTeknik og få udbedret skaderne. Vi håndterer fx skærmskader og batteriskader.

GladTeknik har stor ekspertise inden for reparation af alle iPhone 14-modeller, og iPhone 14 Pro er ingen undtagelse. Vi har stort kendskab til modellen og ved, hvilke skader og fejl, der kan opstå. Og endnu vigtigere kan vi udbedre skaderne og fejlene.

På vores værksteder har vi yderst kompetente og effektive teknikere. De sørger for at gøre din iPhone 14 Pro så god som ny igen, når du indleverer den til reparation hos os.

Vi tilbyder alle reparationer til favorable priser. Det gælder både reparation af skærmen, batteriet, mikrofonen, kameraet, bagcoveret mv.

Vi kan reparere din iPhone 14 Pro på under 24 timer(*)

I mere end 9 ud af 10 sager(*) kan vi bryste os af en behandlingstid på under 24 timer(*). Der er derfor overvejende sandsynlighed for, at du kan hente din iPhone 14 Pro allerede samme dag, du afleverer den, hvis du får den repareret hos os. Hvis vi mod forventning ikke har de reservedele, der skal bruges, skaffer vi dem hurtigst muligt.

Som kunde kan du også gøre noget for at opnå en hurtigere behandling. Du kan oprette din sag hjemmefra, så du kommer foran i køen, når du skal have din iPhone 14 Pro til reparation.

Apple Pro 14

iPhone med ødelagt skærm

Udskiftning af skærm på iPhone 14 Pro

Vi laver mange forskellige reparationer af iPhone 14 Pro. En enkelt type af reparation har vi ekstra stor erfaring med: skærmreparation. 

Apples garanti dækker desværre ikke ødelagte skærme, hvis skaden er forårsaget af et uheld. Derfor er det er nødvendigt selv at finde en reparatør. Vi skifter skærmen på din iPhone 14 Pro, hvis uheldet er ude, så du kan få fuldt udbytte af din smartphone igen. Du kan også få skiftet bagcoveret, hvis det er i stykker. 

Udskiftning af batteriet på iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro indeholder et indbygget genopladeligt litiumionbatteri. Batteriet byder på en fornuftig batterilevetid. Endvidere virker batteriet med hurtig opladning, derfor vil du kunne lade batteriet halvt op på ca. 30 minutter. 

Ovennævnte er selvfølgelig positivt, men batteriet i en iPhone 14 Pro kan blive dårligt med tiden. Det kan enten skyldes slitage, uheld eller en kombination af de to. Vil batteriet ikke lade, eller mister det hurtigt strøm, skal der måske et batteriskift til. 

Øvrige reparationer af iPhone 14 Pro

Som vi har været inde på, skifter vi både batterier og skærme på iPhone 14 Pro. Disse to reparationer er ikke de eneste, vi tilbyder. Vi kan også skifte andre dele eksempelvis mikrofon, bagcover mv.

Vi er herudover eksperter i væskeskader, så har din iPhone 14 Pro været i kontakt med væske, og har det medført problemer, så lad os kigge på den. Vi laver en grundig fejlsøgning, så omfanget af skaderne bliver klarlagt.

Indlever enheden til reparation i København eller et andet sted på Sjælland

Hos GladTeknik har vi gjort det nemt at indlevere en iPhone 14 Pro til reparation. Det er ikke mindst nemt, fordi vi har en række indleveringssteder ikke blot i københavnsområdet men også på resten af Sjælland. Du er også velkommen til at besøge vores hovedværksted i Hvidovre.