iPhone 14 Pro
Er din iPhone 14 pro gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 14 Pro til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 14 Pro reparation

I september 2022 blev verden introduceret for en ny smartphone; iPhone 14 Pro. Enheden fra Apple byder bl.a. på fordele som always on-skærm, et forbedret kamerasystem med understøttelse af ultra vidvinkel og makro, nye sikkerhedsfunktioner m.v. 

iPhone 14 Pro er en eksklusiv smartphone spækket med features og højdepunkter, men selv denne smartphone kan desværre gå i stykker. Er din smartphone netop berørt af en skade, så besøg GladTeknik og få udbedret skaderne. Vi håndterer f.eks. skærmskader og batteriskader. 

GladTeknik tilbyder reparation af iPhone 14 Pro til favorable priser

GladTeknik har stor ekspertise inden for reparation af alle iPhone 14 modeller, og her er iPhone 14 Pro naturligvis ingen undtagelse. Vi har et stort kendskab til denne model, og ved hvilke skader og fejl der kan opstå. Og endnu vigtigere har vi evnen til at udbedre fejlene og skaderne.

På vores værksteder har vi yderst kompetente og effektive teknikere siddende. De sørger for at gøre din iPhone 14 Pro så god som ny igen, når du indleverer den til reparation hos os. 

Vi tilbyder alle vores reparationer til favorable priser. Det gælder både reparationer af enhedens skærm, batteri, mikrofon, kamera, bagcover m.v. 

Vi kan reparere din iPhone 14 Pro på under 24 timer (*)

I over 9 ud af 10 sager kan vi bryste os af en behandlingstid på under 24 timer (*). Der er derfor en overvejende sandsynlighed for, at du kan hente din iPhone 14 Pro allerede samme dag, som du afleverer den, hvis du får den repareret hos os. Hvis vi mod forventning ikke har de reservedele, der skal bruges til reparationen, så skaffer vi dem hurtigt.

Som kunde kan du også selv gøre noget for at opnå en hurtigere behandling. Du kan nemlig oprette din sag hjemmefra, så du kan komme foran i køen, når du skal have din iPhone 14 Pro til reparation.

i phone 14 pro

Broken screen

iPhone 14 Pro skærmskift

Vi udfører mange forskellige reparationer af iPhone 14 Pro. Særligt én type af reparation har vi dog ekstra stor erfaring med at udføre – nemlig skærmreparation. 

Apples garanti dækker desværre ikke ødelagte skærme, hvis skaden er forårsaget af et uheld, hvorfor det er nødvendigt at finde en reparatør på egen hånd. Vi skifter skærmen på din iPhone 14 Pro, hvis uheldet er ude, så du kan få fuldt udbytte af din smartphone igen. Du kan også få skiftet bagcoveret på enheden, hvis dette er gået i stykker. 

iPhone 14 Pro batteriskift

iPhone 14 Pro indeholder et indbygget genopladeligt litiumionbatteri. Dette batteri byder på en rigtig fornuftig batteritid. Endvidere virker batteriet med hurtig opladning, hvorfor du vil kunne lade batteriet halvt op på ca. 30 minutter. 

Ovennævnte er selvfølgelig positivt, men batteriet i en iPhone 14 Pro kan desværre blive dårligt med tiden. Det kan enten skyldes slitage eller uheld, eller en kombination. Vil batteriet ikke lade, eller mister det hurtigt strøm, skal der måske et batteriskift til. 

Øvrige reparationer af iPhone 14 Pro

Som vi har været inde på ovenfor, så skifter vi både batterier og skærme på iPhone 14 Pro. Disse to reparationer er dog ikke de eneste reparationer, vi kan tilbyde vores kunder. Vi tilbyder også at skifte andre dele på enheden, eksempelvis mikrofon, bagcover m.v. 

Vi er tilmed eksperter i at håndtere væskeskader, så har din iPhone 14 Pro været i kontakt med væske, og har det forårsaget problemer, så lad os kigge på enheden. Vi laver en grundig fejlsøgning, så omfanget af skaderne bliver klarlagt.

Indlevér enheden til reparation i København eller et andet sted på Sjælland

Hos GladTeknik har vi gjort det nemt at indlevere sin iPhone 14 Pro til reparation. Det er ikke mindst nemt, da vi har en lang række indleveringssteder fordelt på ikke blot København, men også på resten af Sjælland. Du er også velkommen til at besøge vores hovedværksted i Hvidovre.