Samsung Galaxy S23 Ultra reparation
GladTeknik tilbyder reparation af Samsung Galaxy S23 Ultra med garanti for tilfredshed.
Du kan booke en tid her.

Reparation af Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra er topmodellen i S23-serien og er tilegnet dig, der ikke går på kompromis med hverken skærmopløsning, kamerakvalitet, lagringshukommelse eller batteritid. Modellen udmærker sig bl.a. ved at komme med 512 GB hukommelse, hele fire bagsidekameraer og en 6.8” stor skærm med lækre egenskaber. 

Samsung Galaxy S23 Ultra er en holdbar smartphone, men det betyder ikke, at den ikke kan gå i stykker. Vi kender de mest almindelige skader og fejl, der kan opstå, og vi har erfaring med at udbedre dem. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis vi skal reparere din smartphone.   

Professionelle reparationer af Samsung Galaxy S23 Ultra

Der kan gå mange ting galt, når man kaster sig ud i en gør-det-selv reparation uden at have de rette kompetencer og det rette værktøj. Vil du ikke risikere at gøre yderligere skade på din Samsung Galaxy S23 Ultra, så lad vores professionelle teknikere klare reparationen. Så kan du stole trygt på, at alting sker efter bogen, og at du får enheden tilbage i fremragende stand. 

Vi udfører holdbare reparationer af Samsung Galaxy S23 Ultra og yder garanti for tilfredshed på alle reparationer. Du kan derfor trygt indlevere din enhed til reparation, uanset om det er skærmen eller batteriet, der skal skiftes eller en helt tredje reparation.

s23 back

Samsung Galaxy S23 er beskadiget

Udskiftning af skærmen på Samsung Galaxy S23 Ultra

Den store og lysstærke skærm på Samsung Galaxy S23 Ultra er med til at sikre en fantastisk brugeroplevelse ved både streaming og gaming. Oplevelsen er dog kun sublim, når skærmen er intakt, og hvis den er hundrede procent funktionel. En flækket eller beskadiget skærm kan sætte en stopper for glæderne. 

Hvis din Samsung Galaxy S23 Ultra har været en tur på gulvet eller på jorden, og hvis det har resulteret i en skade på skærmen, kan du få den skiftet hos GladTeknik. Vi kan også skifte bagcoveret, hvis det er gået i stykker ved samme lejlighed. Både skift af skærm og bagcover tilbydes til favorable priser hos GladTeknik. 

Udskiftning af batteriet i Samsung Galaxy S23 Ultra

Der kan være flere tegn på, at batteriet i din Samsung Galaxy S23 Ultra er slidt eller decideret defekt. Du bør f.eks. overveje at sende enheden til reparation, hvis batteriet ikke vil lade, hvis det hurtigt mister strøm, hvis du ikke kan tænde din enhed og i andre situationer. 

Det er ikke altid batteriet, der er synderen, men hvis det er, skifter vi det, så du kan få glæde af din smartphone igen. Efter en fejlfinding kan vi svare på, om det er batteriet eller noget andet, der er kilden til problemet. 

Hvorfor virker min Samsung Galaxy S23 Ultra ikke?

Der kan være mange forklaringer på, at din Samsung Galaxy S23 Ultra ikke virker. Det kan f.eks. være, at enhedens skærm ofte fryser, at du ikke kan skrue op og ned for lyden, at mikrofonen ikke virker eller noget helt fjerde. Vores teknikere laver gerne en fejlfinding for at belyse de fejl, der måtte være.  

Vi kan ofte reparere din smartphone på under 24 timer

Hvor hurtigt vi kan reparere netop din Samsung Galaxy S23 Ultra afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af, hvad der skal laves, hvornår på dagen du indleverer enheden, og om vi har de fornødne reservedele på lager. Vi bestræber os dog på at reparere den på under 24 timer. 

Få et uforpligtende tilbud på reparation af din Samsung Galaxy S23 Ultra

Inden du takker ja til en reparation af din Samsung Galaxy S23 Ultra får du selvfølgelig et tilbud. Det kan vi beregne, når vi har kigget på din smartphone og skabt overblik over, hvilken reparation der er nødvendig. 

Prisen varierer fra reparation til reparation, da der er forskel på, hvor tidskrævende reparationerne er at udføre, og fordi der er forskel på reservedelenes priser. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon eller tablet?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.