Køb og salg af computere

Vi sælger og køber både PC og Mac fra vores værksted i Hvidovre.
Står du med et konkret behov, kan vi højest sandsynligt hjælpe.
Salg af PC

Salg af brugte computere

Køb en billig, brugt computer hos os

Læs mere
Refurb

Opkøb af gamle computere

Har du en gammel PC, du vil sælge?

Læs mere

Køb og salg af både Mac og PC

Vi sælger og køber både PC og Mac fra vores værksted i Hvidovre. Står du med et konkret behov, f.eks. en ekstra computer til en ny medarbejder, en billig studiecomputer, en mindre kostbar computer til dit barn eller noget helt tredje, kan vi højest sandsynligt hjælpe.

Flere mærker

Vi sælger og køber de fleste mærker. Listen herunder viser nogle af de mærker, vi køber.

  • Apple
  • Lenovo
  • Asus
  • Acer
  • HP
  • … og mange flere

Custom-byg din pc

Vi tilbyder at specialbygge stationære PC’er til private og virksomheder. Har din arbejdsplads brug for special-byggede PC’er til en fordelagtig pris, så kontakt os, så vi kan give dig et tilbud. Det samme gælder, hvis du som privatperson gerne vil have en god hjemmecomputer eller en blæret gamer PC, der kan køre de nyeste spil og streame – også mange år frem.

Vores custom PC’er bliver altid bygget efter samtaler med vores kunder, så vi sikrer, at de altid bliver bygget præcis til kundens behov.


Vil du sende din computer med posten?

Hvis du ikke kan indlevere din computer hos os personligt og vil du sende den med posten, skal du vide, at det er på eget ansvar. Vi anbefaler, at du pakker din computer ekstra forsvarligt ind for at undgå skader. Husk desuden at vedlægge dit fulde navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og kopi af billed-id.