Opkøb af brugte computere

Har du en gammel eller defekt computer du ikke længere bruger? Så sælg den til os. Vi opkøber aflagte og defekte computere fra både private hustande og virksomheder til en værdi på op til 3.000 kr. Kontakt os for et tilbud på din computer.

Så nemt er det

1. Indlever din computer

Indlever computeren på vores værksted i Hvidovre. Du kan også sende den med posten.

2. Vi vurderer værdien

Vi kigger på din computer og vurderer hvad den er værd. Du modtager herefter et tilbud på hvad vi vil købe den for.

3. Du modtager pengene

Hvis du accepterer tilbudet beholder vi din computer og overfører pengene til din konto indenfor 24 timer på hverdage.

Din gamle computer er stadig penge værd

Har du en gammel eller defekt Mac eller PC liggende derhjemme eller på kontoret som ikke bruges længere? Måske fordi den er blevet for langsom til jeres behov eller er blevet skiftet ud af en anden årsag? Så overvej at sælge den til os. Hos GladTeknik går vi nemlig meget op i miljøet og opkøber derfor gamle og aflagte computere, da de ofte indeholder reservedele som stadig kan bruges. Det er både en fordel for dig og for os. Vi opkøber alle typer computere. Især tabte eller væskeskadede computere, med en alder på under 5 år har interesse for os. Prisen vurderes fra sag til sag, da der er stor forskel på model, type, stand, alder osv. og vi er opkøber til en værdi for maksimalt 3.000 kr. Derfor vil du efter indlevering af din computer modtage et konkret tilbud på din computer som du frit kan vælge om du vil sige ja eller nej til. Såfremt du vælger at sælge din computer til os modtager du pengene direkte på din konto indenfor et par hverdage.

Hvis du vil sende din computer med posten

Hvis du ikke har mulighed for at indlevere din computer hos os personligt og i stedet vil sende den med posten, skal du vide at det sker på eget ansvar. Vi anbefaler at du pakker din computer ekstra forsvarligt ind for at undgå skader under transporten. Husk desuden at vedlægge dit fulde navn, e-mail adresse, telefonnummer, adresse og kopi af billede-ID.

Opkøb af brugte computere

Ønsker du at sælge din computer?

Hvis du ønsker at sælge din computer kan du oprette en sag ved at klikke på knappen, hvor du kan udfylde en formular. Derefter kan du bare komme forbi med computeren.

Fordele ved at sælge din brugte computer til os

Vi renser for al data

Vores teknikere renser altid din computers harddisk for al data. Det betyder at ingen personlige data, e-mails, programmer eller dokumenter vil komme i andres hænder.

Vi prismatcher de fleste

Vores priser matcher eller overgår de fleste konkurrenter. Hos os får du altid en god pris for din gamle computer.

Du får penge for gammelt elektronik

Det er dyrt at købe nyt elektronik. Ved at sælge din gamle computer til os, får du et beløb du kan bruge til det nye du ønsker at købe.

Du hjælper miljøet

Elektronisk skrot er ikke godt for miljøet. Sørg for at din aflagte computer får nyt liv og genbruges i det omfang det er muligt.

Vigtig information:

  • Vi opkøber brugte og defekte computere til en værdi på op mod 3.000 kr. Den eksakte pris vurderes fra sag til sag.
  • De computere vi er mest interesserede i er defekte computere som er 0-5 år gamle.
  • Vi opkøber ikke computere der er mere end 8 år gamle.
  • Produktet skal være fuldt opladet inden du kommer ned i butikken.
  • For at opnå den bedste pris skal du medbringe al originalt ekstraudstyr (opladere, controllere, kvittering osv.)
  • Vi forbeholder os retten til at afvise opkøb af computere. Hver computer evaluereres separat.
  • Hvis du vælger at sende din computer til os med posten skal det sendes til GladTeknik A/S, Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre. Bemærk at forsendelse med posten sker på eget ansvar og at computeren bør pakkes forsvarligt. Udgiften til porto afholder du selv – også returporto hvis vi afviser at købe din computer. Husk desuden at vedlægge dit fulde navn, e-mail adresse, telefonnummer, adresse og kopi af billede-ID.
  • Der er ingen fortrydelsesret på salg af brugte computere, når først tilbudet er accepteret fra din side.
  • Der opkøbes efter brugtmomsordningen.
  • Ved indlevering af din computer registrerer vi dig i vores system som den reelle ejer af computeren, samt tager en kopi af dit billede-ID.