Opkøb af brugte computere

Har du en computer, du ikke længere bruger? Så sælg den til os.
Vi opkøber aflagte og defekte computere fra både private og virksomheder til en værdi på op til 3.000 kr.
Kontakt os for et tilbud på din computer.

Så nemt er det

1. Indlever din computer

Indlever computeren på vores værksted i Hvidovre. Du kan også sende den med posten.

2. Vi vurderer værdien

Vi kigger på din computer og vurderer, hvad den er værd. Du får herefter et tilbud på, hvad vi vil give for den.

3. Du modtager pengene

Hvis du accepterer tilbuddet, beholder vi din computer og overfører pengene indenfor 24 timer på hverdage.

Din gamle computer er penge værd

Har du en gammel eller defekt Mac eller PC liggende, som du ikke bruger længere? Måske fordi den er blevet for langsom til dit behov eller er blevet skiftet ud af en anden årsag? Så overvej at sælge den til os.

Hos GladTeknik går vi meget op i miljøet og opkøber gamle og aflagte computere, da de ofte indeholder reservedele, som stadig kan bruges. Det er både en fordel for dig og for os. Vi opkøber alle typer computere.Vi er interesserede tabte eller væskeskadede computere, der er under 5-6 år gamle. Prisen vurderes fra sag til sag, da der er stor forskel på model, type, stand, alder osv., og vi er giver højst 3.000 kr, vi køber altid med henblik på, at enhederne er defekte.

Derfor vil du efter indlevering af din computer få et tilbud på din computer, som du kan vælge, om du vil sige ja eller nej til. Hvis du sælger din computer til os, får du pengene direkte på din konto i løbet et par hverdage eller tilsendt via MobilePay.

Hvis du vil sende din computer med posten

Hvis du ikke har mulighed for at indlevere din computer hos os personligt og i stedet vil sende den med posten, skal du vide, at det sker på eget ansvar. Vi anbefaler, at du pakker din computer ekstra forsvarligt ind for at undgå skader. Husk at oprette en sag og vælg “post” under afleveringsmuligheder, der vil vi sende et gratis fragt label til din mail. Ønsker du ikke at vi køber din computer, skal du være opmærksom på at vi tager et gebyr for returfragt.

Opkøb af brugte computere

Vil du sælge din computer?

Hvis du vil sælge din computer, kan du oprette en sag ved at klikke på knappen, hvor du kan udfylde en formular. Derefter kan du bare komme forbi med computeren.

Fordele ved at sælge din brugte computer til os

Vi renser for al data

Vores teknikere renser din computers harddisk for al data. Det betyder, at ingen data, e-mails, programmer eller dokumenter kommer i andres hænder.

Vi prismatcher de fleste

Vores priser matcher eller overgår de fleste konkurrenters. Hos os får du en god pris for din gamle computer.

Du får penge for gammel elektronik

Det er dyrt at købe ny elektronik. Ved at sælge din gamle computer til os, får du et beløb, du kan bruge til det nye, du ønsker at købe.

Du hjælper miljøet

Elektronikskrot er skadeligt for miljøet. Sørg for at din aflagte computer får nyt liv og genbruges i det omfang, det er muligt.

Vigtig information:

 • Vi opkøber brugte og defekte computere til en værdi på højest 3.000 kr. Prisen vurderes fra sag til sag
 • De computere, vi er mest interesserede i, er defekte computere som er mindre end 5-6 år gamle gamle
 • Vi køber ikke computere, der er mere end 7 år gamle
 • Produktet skal være fuldt opladet, inden du kommer ned i butikken
 • For at få den bedste pris skal du medbringe alt originalt ekstraudstyr (opladere, controllere, kvittering osv.)
 • Vi forbeholder os retten til at afvise at købe computere. Hver computer vurderes separat
 • Hvis du vælger at sende din computer med posten, skal den sendes til GladTeknik A/S, Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre.
 • Bemærk at forsendelse med posten sker på eget ansvar, og at computeren skal pakkes forsvarligt. Ønsker du ikke at vi køber din computer, skal du være opmærksom på at vi tager et gebyr for returfragt.
 • Husk at oprette en sag det kan du gøre her: https://www.gladteknik.dk/opret-sag/
 • Du kan ikke fortryde salget, når først du har accepteret tilbuddet
 • Vi opkøber efter brugtmoms-ordningen
 • Ved indlevering af computeren, registrerer vi dig i vores system som den reelle ejer af computeren, samt tjekker billede id.

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan jeg få for min brugte computer?

Vi opkøber både defekte og aflagte computere til en værdi på op til 3.000 kr. Hvor meget du kan få for din gamle computer afhænger af, hvilken model der er tale om, hvilken stand den er i m.v. Vi giver dig et tilbud på, hvad vi er villige til at give for den, og du kan herefter takke ja eller nej.

Hvorfor sælge din aflagte computer?

Der er flere gode grunde til at sælge en aflagt og evt. defekt computer. Ikke nok med, at du kan tjene lidt penge på en computer, som du alligevel ikke bruger, så gør du også noget godt for miljøet. Din gamle computer genbruges nemlig helt eller delvist til stor glæde for klimaet.