Salg af brugte computere

Aflagte og brugte computere er ikke skrot.
Vi får løbende gode, brugte computere på lager, som vi optimerer, så de bliver gode og brugbare igen.

Køb en billig, brugt computer hos os

Hos GladTeknik smider vi ikke gamle og aflagte computere ud. Vi er miljøbevidste og stræber altid efter at genbruge elektronikken i videst mulige omfang.

Ofte indeholder gamle computere gode dele eller de skal blot have erstattet en enkelt ting med en reservedel for at være gode til brug igen. Derfor samler og bygger vi computere af de reservedele, vi har liggende, som dermed bliver til en “Refurbished” computer, hvor nogle dele kan være brugte. Fælles for disse computere er, at de er i tip-top stand.

Vi sælger løbende brugte computere, hvilket betyder, at du kan gøre en god handel i forhold til at skulle købe en helt ny computer. Hvis du ønsker noget specifikt, er du altid velkommen til at kontakte os. Så ser vi på, om vi kan imødekomme dine ønsker. Alle computerne er desuden fuldstændigt rensede for den tidligere ejers data, så du overtager ikke nogle filer eller andre overraskelser.

Både PC og Mac

Vi sælger både brugte PC og Mac computere fra vores værksted i Hvidovre. Vi har derudover en masse reservedele, så står du med et konkret behov, f.eks. en ekstra computer til en ny medarbejder, en billig studiecomputer, en mindre kostbar computer til børnene eller noget helt tredje, kan vi højest sandsynligt bygge sådan en til dig.

Køb brugt computer

Vores brugte computere fungerer upåklageligt, og du sparer mange penge. Kontakt os uanset om du søger en brugt stationær computer, en brugt gamer computer, en brugt arbejds-PC eller noget andet.

Vi opkøber også brugte og aflagte computere. Din gamle PC eller Mac kan være penge værd, selv hvis den er væskeskadet.

Salg af brugte computere

Vigtig information:

  • Ved køb af Refurb computere, sælges varen i brugtmoms-ordningen og køber kan derfor ikke få fradrag.
  • Ved køb af nye computere, er der mulighed for fradrag.
  • Og der er to års reklamationsret.Købt Lenovo computer, hurtigt levering! Fantastisk hurtig og god service.


5 / 5 Stjerner

Ilse Marianne Nielsen