Samsung Galaxy S20 Plus reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy S20 Plus?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy S20 Plus

Vi skal skrue tiden nogle år tilbage for at genopleve lanceringen af Samsung Galaxy S20 Plus. Lanceringen fandt sted i starten af 2020. Her havde Samsung fornøjelsen af at præsentere forbrugerne for en smartphone med gode kameraer, en fin batteritid m.v. 

Hos GladTeknik kender vi denne model ud og ind, og vi ved, hvordan forskellige fejl og skader skal håndteres. Gennem en fejlfinding kan vi afklare, hvad din mobil fejler, og vi informerer dig i samme ombæring om, hvilken reparation der skal udføres for at løse problemet. 

Er din Samsung Galaxy S20 Plus i stykker?

En Samsung Galaxy S20 Plus bør ikke kasseres, blot fordi skærmen har fået en skade, batteriet er blevet dårligt, eller mikrofonen ikke virker. Alt dette kan løses gennem professionelle reparationer. Vi har fornøjelsen af at tilbyde professionelle reparationer, der udføres af vores dygtige og erfarne teknikere.

Vi har værksteder og indleveringssteder flere steder i København og på store dele af Sjælland, så du vil hurtigt kunne indlevere telefonen til reparation, hvis det bliver aktuelt. Nederst på siden finder du en oversigt over alle vores adresser.

Reparation af Samsung Galaxy S20 Plus skærm eller bagcover

Vi tilbyder en række forskellige reparationer af Samsung Galaxy S20 Plus. Blandt de reparationer, vi oftest udfører, kan nævnes skift af skærm og bagcover. Det er nemlig ofte skærmen eller bagcoveret, der går i stykker, når man har været uheldig at tabe telefonen på det hårde gulv. 

En ridset eller flækket skærm eller bagcover er ikke et kønt syn, men med vores hjælp bliver problemet hurtigt løst. Vi tilbyder vel at mærke udskiftning af skærmskift og bagcover til en skarp pris. 

Reparation af batteriet i Samsung Galaxy S20 Plus

Du kan selv gøre en del for at undgå unødig slitage på batteriet i din telefon. Det er dog svært at undgå, at batteriet på et tidspunkt bliver slidt. Når batteriet er slidt, kommer det typisk til udtryk ved, at det lader meget langsomt, eller at det hurtigt taber strøm.

Vi har stor erfaring med at skifte batterier i Samsung Galaxy S20 Plus. Har du brug for at få udskiftet batteriet, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Billige og hurtige reparationer af din smartphone

Hos GladTeknik tilbyder vi reparationer på favorable vilkår. Du kan bl.a. nyde godt af, at vores priser er konkurrencedygtige, og at vi kan udføre de fleste reparationer hurtigt. Indleverer du din Samsung Galaxy S20 Plus til reparation i dag, vil den ofte være klar til afhentning inden for 24 timer. I mellemtiden kan du være helt tryg ved tanken om, at telefonen er i kyndige hænder hos vores teknikere. 

Du er garanteret en god oplevelse

Ja, du er faktisk bogstaveligt talt garanteret en god oplevelse, når du får din mobil repareret hos os. Vi yder nemlig garanti for tilfredshed på alle reparationer, inkl. reparationer af Samsung Galaxy S20 Plus. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.