Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Vi skal skrue tiden nogle år tilbage for at genopleve lanceringen af Samsung Galaxy S20 Plus. Lanceringen fandt nemlig sted i starten af 2020. Her havde Samsung fornøjelsen af at præsentere forbrugerne for en smartphone med gode kameraer, en fin batteritid m.v. 

Hos GladTeknik kender vi denne model ind og ud, og derfor ved vi også, hvordan forskellige fejl og skader skal håndteres. Gennem en fejlfinding kan vi afklare, hvad din mobil fejler, og vi informerer dig i samme ombæring om, hvilken reparation der skal udføres for at løse problemet. 

Er din Samsung Galaxy S20 Plus gået i stykker?

En Samsung Galaxy S20 Plus bør ikke kasseres, blot fordi den har fået en skærmskade, fordi batteriet er blevet dårligt, eller fordi mikrofonen ikke virker. Alt dette kan løses gennem professionelle reparationer. Vi har netop fornøjelsen af at tilbyde professionelle reparationer, der udføres af vores dygtige og erfarne teknikere.

Vi har værksteder og indleveringssteder flere steder i København og på store dele af Sjælland, så du vil hurtigt kunne indlevere telefonen til reparation, hvis det bliver aktuelt.

Reparation af Samsung Galaxy S20 Plus skærm eller bagcover

Vi tilbyder en lang række af forskellige reparationer af Samsung Galaxy S20 Plus. Blandt de reparationer vi udfører oftest kan der nævnes skift af skærm og bagcover. Det er nemlig ofte skærmen eller bagcoveret, der går i stykker, når man lige har været uheldig og tabe telefonen på det hårde gulv. 

En ridset eller flækket skærm eller bagcover er ikke et kønt syn, men med vores hjælp bliver problemet hurtigt løst. Vi kan vel at mærke tilbyde skærmskift og skift af bagcover til en rigtig skarp pris. 

Reparation af Samsung Galaxy S20 Plus batteri 

Du kan selv gøre en række ting for at undgå unødig slitage på batteriet i din telefon. Det er dog svært at undgå, at batteriet på et tidspunkt vil blive slidt. Når batteriet er slidt, kommer det typisk til udtryk ved, at det lader meget langsomt, eller at det hurtigt taber strøm.

Vi har stor erfaring med at skifte batteri i Samsung Galaxy S20 Plus, så er det et batteriskift, du ønsker at få foretaget, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Billige og hurtige reparationer af din smartphone

Hos GladTeknik tilbyder vi reparationer til favorable vilkår. Du kan bl.a. nyde godt af, at vores priser er meget konkurrencedygtige, og at vi kan udføre de fleste reparationer hurtigt. Indleverer du din Samsung Galaxy S20 Plus til reparation i dag, vil den oftest være klar til afhentning inden for 24 timer. I mellemtiden kan du være helt tryg ved tanken om, at telefonen er i kyndige hænder hos vores teknikere. 

Du er garanteret en god oplevelse

Ja, du er faktisk bogstaveligt talt garanteret en god oplevelse, når du får din mobil repareret hos os. Vi yder nemlig tilfredshedsgaranti på alle reparationer, inkl. reparationer af Samsung Galaxy S20 Plus. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.