Referencer og sponsorater

Vi tager socialt ansvar

GladTeknik A/S støtter gerne gode formål. Og vi har i den sammenhæng blandt andet været med til at sponsorere Casper Aastrøm, så han har fået råd til sin specialbyggede kørestol og kan gå til kørestolsfodbold.

En af de vigtigste ting i livet er, at man føler, man er en del af noget, og at man har noget at gå til og kan få rørt sig. Derfor synes vi, at vi er heldige at få lejlighed til at være med at til at sponsorere Caspers fremtid.

Hvis der er andre, som ønsker at hjælpe Casper, kan I kontakte ham pr. e-mail: [email protected]

socialt ansvar 2020
Miljøvenlig indpakning

Hvis der er andre, som ønsker en sponsoraftale med GladTeknik A/S, er I velkommen til at kontakte os på: [email protected]

Vi tager socialt ansvar

Nomineret til CSR-prisen 2018

Corporate Social Responsibility (CSR)

GladTeknik A/S er en virksomhed, der tager socialt ansvar. Blandt andet samarbejder vi med Furesø Kommune og Jobcenteret om praktikpladser for unge, der har brug for ekstra støtte til at komme ind på arbejdsmarkedet. Det giver både dem og os stor værdi. På grund af denne indsats blev vi i 2018 nomineret til CSR-prisen, hvor vi til kommunens nytårskur var blandt frontløberne til prisen trods 58 kandidater. Det er vi stolte af og fortsætter naturligvis i det gode spor.

Samarbejdspartnere

GladTeknik A/S samarbejder med andre virksomheder for at kunne levere de bedste ydelser.

Dyreverdenen: Indlevering hos dem i deres butik i Herfølge.

WebGain: Søgemaskineoptimering (SEO) og webdesign

FlexKapacitet: Telefonpasning

Samarbejdspartnere