iPad Air reparation
Er din iPad Air i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad Air til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad Air

iPad Air er, som navnet antyder, en let udgave af Apples iPad. Foruden at byde på et kompakt, let og elegant design, er iPad Air kendt for at være både hurtig og holdbar. Du får med andre ord mange af de samme fordele, som du kender fra MacBook Air. Den første iPad Air kom på markedet i 2013, og siden er der sket meget.

Har du anskaffet en iPad Air, som desværre er gået i stykker, kan du få den repareret på attraktive vilkår hos os. Vi tilbyder blandt andet kort ventetid og gode priser.

Hurtig og professionel reparation af iPad Air (flere generationer)

iPad Air-serien har været et hit, siden serien kom på markedet. Det skete i 2013. Vi har fulgt udviklingen og har indgående kendskab til hver enkelt model. Vi ved, hvilke skader og fejl der kan opstå, og vi er ikke mindst i stand til at udbedre dem.

Vi tilbyder reparation af følgende iPad Air generationer:

  • 1. generation fra 2013
  • 2. generation fra 2014
  • 3. generation fra 2019
  • 4. generation fra 2020
  • 5. generation fra 2022

Hvilken generation er din iPad Air? Er du i tvivl, kan vi hjælpe.

Vi klarer 9 ud af 10 reparationer på under 24 timer.

ipadair

iPad fejlsøgning og reparationer

Reparation af skærmen på iPad Air

iPad Air-modellerne har en fornuftig holdbarhed, men ligesom andre iPads har de ikke godt af at blive tabt på gulvet eller på anden vis få stød eller slag. Det kan føre til en række skader herunder skader på skærmen.

Ridser eller flænger på skærmen har ikke kun negativ indvirkning på tabletten, når du ser på den. Det kan også påvirke skærmens funktionalitet. Derfor vil det være en god idé at få skiftet skærmen på en iPad Air, hvis den er i stykker.

Reparation af batteriet i iPad Air

iPad Air har en god batteritid. Det gælder særligt de nyeste generationer i serien. Du skal være opmærksom på, at batteriet er en sliddel, og derfor kan du efter flere års brug opleve nedsat funktionalitet. Batteritiden er forringet, og det betyder, at du oftere skal have din tablet til opladning. 

Vil du gerne kunne bruge din iPad Air i længere tid uden at skulle oplade den, skal du have skiftet batteriet.  

Reparation af kamera, højtaler, mikrofon m.v.

iPad Air kan få mange skader og fejl. De mest normale har vi allerede omtalt – henholdsvis ødelagt skærm og slidt batteri. Du kan også komme ud for, at kameraet, højtaleren eller mikrofonen står af. Hvis det sker, kan vores teknikere løse problemet. Vi håndterer alle skader – både de simple og de komplicerede. 

Få repareret din tablet i København eller et andet sted på Sjælland

GladTeknik reparerer din iPad Air, uanset hvor du bor på Sjælland. Vi dækker hele København og resten af Sjælland. Leder du efter det nærmeste sted at aflevere din tablet til reparation, så kig nederst på hjemmesiden. Her har vi listet alle vores værksteder og indleveringssteder. 

Vi samler på tilfredse kunder og garanterer tilfredshed 

Vi har en meget høj kundetilfredshed, og det er vi glade for og stolte af. Vi ønsker også, at du skal have en god oplevelse, når du vælger at få repareret din iPad Air hos os. Derfor bestræber vi os på at yde den absolut bedste service og på at levere den højeste kvalitet. For at understrege vigtigheden af, at vores kunder er tilfredse, yder vi garanti for tilfredshed. 

Spørgsmål og svar

Hvor hurtigt kan jeg få repareret min iPad Air?

GladTeknik tilbyder lynhurtige reparationer af iPad Air. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere din tablet på under 24 timer, så du skal kun undvære enheden i ganske kort tid. Du kan med fordel booke en ekspresreparation, hvis du ønsker at forkorte ventetiden.

Hvad koster en iPad Air reparation?

Prisen på en iPad Air reparation afhænger af, hvilken reparation der skal udføres. Der er nemlig forskel på, hvad det koster at få repareret eller udskiftet skærmen, batteriet, ladestikket eller en helt fjerde del. Du kan indhente et tilbud på reparationen ved at udfylde vores formular på hjemmesiden. Det tager kun et par minutter.

Har du brug for reparation af din iPad Air?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad Air. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.