iPad Air reparation
Er din iPad Air” gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad Air til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad Air reparation

iPad Air er, som produktnavnet antyder, en let udgave af Apples iPad. Foruden at byde på et kompakt, let og elegant design, så er iPad Air kendt for at være både hurtig og holdbar. Du opnår med andre ord mange af de samme fordele, som du kender fra MacBook Air. Den første iPad Air kom på markedet i 2013, og siden er der sket meget.

Har du valgt at anskaffe dig en iPad Air, som sidenhen desværre er gået i stykker, så kan du få den repareret til rigtig attraktive vilkår hos os. Vi tilbyder bl.a. kort ventetid og gode priser på reparationer. 

Hurtig og professionel reparation af iPad Air (flere generationer)

iPad Air serien har været et stort hit, lige siden serien landede på markedet for første gang. Det skete som bekendt i 2013. Vi har fulgt udviklingen tæt og har et indgående kendskab til hver enkelt model. Vi ved endvidere, hvilke skader og fejl der kan opstå, og vi er ikke mindst i stand til at udbedre skaderne og fejlene.

Vi tilbyder reparation af følgende iPad Air generationer:

  • 1. generation fra 2013
  • 2. generation fra 2014
  • 3. generation fra 2019
  • 4. generation fra 2020
  • 5. generation fra 2022

Hvilken generation er din iPad Air? I tvivlstilfælde kan du søge hjælp hos os. 

Vi klarer de fleste reparationer på under 24 timer.

ipadair

Ipad

iPad Air skærm reparation

iPad Air modellerne har generelt en fornuftig holdbarhed, men ligesom andre iPads har de ikke godt af at blive tabt på gulvet eller på anden vis modtage stød eller slag. Dette kan nemlig føre til en række skader, herunder skærmskader. 

Ridser eller flænger på skærmen har ikke kun en negativ indvirkning på tabletten rent visuelt. Det kan også påvirke skærmens funktionalitet negativt. Derfor vil det ofte være en god idé at få skiftet skærmen på en iPad Air, hvis den er gået i stykker.

iPad Air batteri reparation

iPad Air har en god batteritid. Det gælder særligt de nyeste generationer i serien. Vær dog opmærksom på, at batteriet er en sliddel, og derfor kan der efter flere års brug kunne opleves nedsat funktionalitet. Batteritiden er blevet forringet, og det betyder, at du oftere skal have din tablet til opladning. 

Vil du gerne kunne bruge din iPad Air i endnu længere tid uden at skulle oplade den, så skal du have skiftet batteriet.  

Reparation af kamera, højtaler, mikrofon m.v.

iPad Air kan få mange forskellige skader og fejl. De mest normale har vi allerede været omkring – henholdsvis ødelagt skærm og slidt batteri. Du kan dog også komme ud for, at kameraet, højtaleren eller mikrofonen står af. Hvis det sker, så kan vores teknikere løse problemet. Vi håndterer nemlig alle skader – både de simple og de mere komplicerede af slagsen. 

Få repareret din tablet i København eller et andet sted på Sjælland

GladTeknik kan reparere din iPad Air, uanset hvor du er bosat på Sjælland. Vi dækker nemlig hele København og resten af Sjælland. Leder du efter det nærmeste sted at aflevere din tablet til reparation, så kig nederst på vores hjemmeside. Her har vi nemlig oplistet vores værksteder og indleveringssteder. 

Vi samler på tilfredse kunder – og garanterer også din tilfredshed 

Vi har en meget høj kundetilfredshed, og det er vi rigtig glade for og stolte af. Vi ønsker også, at du skal have en god oplevelse, når du vælger at få repareret din iPad Air hos os. Derfor bestræber vi os på at yde den absolut bedste service og på at levere den højeste kvalitet. For at understrege vigtigheden af, at vores kunder er tilfredse, yder vi tilfredshedsgaranti. 

Har du brug for reparation af din iPad Air?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad Air. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.