GladTeknik i Løvens Hule

GladTeknik i Løvens Hule

Torsdag d. 12. januar 2023 vil altid være en særlig dag i GladTekniks historie. Denne dag deltog stifter og ejer af GladTeknik, Mathias Nielsen, i Løvens Hule. Mathias gik ned ad den ikoniske trappe og stod kort tid efter ansigt til ansigt med de knivskarpe løver. Det var nu tid til, at den endelige prøve skulle stå. 

En velforberedt pitch førte til mere end rosende ord fra løverne. Det blev også til en investering fra Jacob Risgaard. 

En drøm at stå foran nogle af landets dygtigste iværksættere

For Mathias Nielsen var det en helt særlig oplevelse at deltage i Løvens Hule. Efter at have set samtlige episoder af programmet var det surrealistisk for Mathias lige pludselig selv at stå i spotlightet med tv-kameraer rettet mod sig fra flere sider.

Mathias siger: ”At deltage i Løvens Hule føltes som en drøm, jeg ikke havde lyst til at vågne fra. Det var en super fed oplevelse, og det var ikke mindst bekræftende, at løverne tog så godt imod vores produkt”.

Coolgroup, Coolshop, GladTeknik, Risgaard

”Man kan meget, selvom man har en diagnose”

Deltagelsen i programmet åbnede ikke blot mulighed for at få en eller flere løver med på holdet. Det gav også indehaver, Mathias Nielsen, mulighed for at komme ud med et vigtigt budskab. Et budskab om, at ”man kan meget, selvom man har en diagnose”. 

Mathias har diagnosen “Aspergers syndrom”, og han håber, at han med sin historie kan inspirere andre med diagnoser til at forfølge deres drømme. Over halvdelen af de ansatte i GladTeknik, der består af både pc-teknikere, it-teknikere, elektronikingeniører m.v., har en eller flere diagnoser.

Investering fra Jacob Risgaard

Det er tydeligt at mærke både glæden og stoltheden hos Mathias Nielsen, der endelig kan løfte sløret for, at Jacob Risgaard har valgt at investere i GladTeknik.

Mathias siger: ”Jacob Risgaard og CoolGroup har mange af de samme værdier som GladTeknik A/S, og det er især ordentlighed og social ansvarlighed. Det at gøre en forskel for samfundet, medarbejdere og den verden vi lever i, er noget vi gør en dyd ud af at flette sammen med at løse vores kunders udfordringer.”

Eventyret er først lige begyndt for GladTeknik

Der er løbet meget vand i stranden, siden GladTeknik blev grundlagt i 2018. Der er udført tusindvis af reparationer, gendannelser, fejlsøgninger og opdateringer af både computere, smartphones, tablets m.v. 

Fremtiden for GladTeknik ser lys ud. Teamet vokser, og med investeringen fra Jacob Risgaard er der mulighed for at hjælpe endnu flere privatpersoner og virksomheder med deres tekniske problemer.

Mathias Nielsen siger: ”Vi brænder for at gøre vores kunder glade, og vi går gerne en ekstra mil for at få løst problemet. Det smil, en kunde har på læben, når vi har reddet alle deres familiebilleder, som de troede var gået tabt, eller når vi har reddet computeren og fået den op at køre igen, gør det hele meningsfuldt. GladTeknik er kommet for at blive, og vi glæder os til at gøre en forskel for endnu flere kunder i fremtiden”.

Læs mere om GladTeknik og teamet bag.

MathiasOgRisgaard