IT service og support, samt teknisk hjælp
Når der er problemer med teknikken står vi klar med kompetent og hurtig IT service og teknisk hjælp.

Vi tilbyder den bedste IT service og teknisk hjælp

Hos GladTeknik gør vi en dyd ud af vores navn. Vi er glade for teknik, og når vi har hjulpet vores kunder med deres problem, håber vi at de vil være lige så glade som os. Vi specialiserer os i IT service, og det er få opgaver, vi ikke kan løse. Vi har mange års erfaring inden for branchen, både når det kommer til Windows, Apple og mange andre brands. Med al vores erfaring bestræber vi os på at udøve så fantastisk en service, som vi overhovedet kan.

Hvilke IT services udbyder vi?

Når det kommer til IT er der mange ting, der kan gå galt, og der er et utal af forskellige udfordringer og opgaver inden for faget. IT service er et stort felt, så det kan til tider være svært at gennemskue, præcis hvad man kan få hjælp med. Så hvad kan vi hjælpe dig med? Vi kan bl.a. hjælpe med:

Hvis du har brug for IT support til et eller flere af ovenstående problemer, så klik dig ind og læs mere. Men hvad hvis du har problemer, som ikke passer ind i de kategorier, vi har opstillet for oven? Så læs videre nedenunder!

IT service i top-klasse

Der er ikke den IT service, vi ikke kan tilbyde

Andre former for IT hjælp?

Vi udøver mange flere former for IT services, end vi kan skrive på en hjemmeside uden at gøre den uoverskuelig. Ud over de ovenstående services, tilbyder vi også at hjælpe med mobiler, andet elektronik, visse programmer og mere generel rådgivning. Det drejer sig blandt andet om:

  • Virus-rens
  • Opsætning af e-mail – herunder Outlook, G-mail med mere
  • E-boks, Nem-ID og netbank
  • Opsætning af automatiseret backup-proces
  • Mobiltelefoner, både iOS og Android systemer
  • Microsoft Word, Powerpoint, Excel og OneNote
  • Windows styresystemer, specielt XP, Vista, 8, 8.1 og Windows 10
  • Apple styresystemer, specielt Sierra og High Sierra
  • Windows Server 2012 og nyere

I tvivl om vi kan give dig support med et program? Giv os et kald og spørg!

Skal vi give dig en god IT service?

Hvis du står og har brug for assistance, så sidder vi parat til at hjælpe. Gå ind på vores booking og giv os et ring, send en mail eller udfyld en kontaktformular – hvad end der passer dig bedst. Så kan vi få givet dig et godt tilbud!
Min computer ville ikke tænde - Gladteknik reparerede på blot et par timer!
Min computer ville ikke tænde og jeg fik anbefalet Gladteknik. Jeg skrev til dem, og samme dag vendte de retur. Jeg fik aftalt afhentning kl. 14 mandag, og blot et par timer senere, ringede de med fejl-diagnose om at min computer godt kunne reddes. De tilbød allerede at aflevere igen samme dag kl. 19. Så fra den var afhentet, gik der KUN 5 timer og den var tilbage igen og virkede 100 %.

Imens min computer var væk, havde jeg købt en ny printer til min iPad fordi jeg havde noget jeg skulle printe ud. Jeg kunne ikke få den til at fungere. Men da Mathias var forbi, så hjalp kan ekstraordinær med det sammen med levering. Så god Service ses sjældent!

Jeg vil absolut bruge jer igen, når jeg får brug for teknisk hjælp.


5 / 5 Stjerner

Lars Thulsted