IT-service og -support samt teknisk hjælp
Når der er problemer med teknikken, er vi klar med kompetent og hurtig IT-service og teknisk hjælp.

Vi tilbyder den bedste IT-service og teknisk hjælp

Hos GladTeknik gør vi en dyd ud af vores navn. Vi er glade for teknik, og når vi har hjulpet vores kunder med deres problem, håber vi, at de vil være lige så glade som os. Vi specialiserer os i IT-service, og det er få opgaver, vi ikke kan løse. Vi har mange års erfaring inden for branchen, både når det kommer til Windows, Apple og mange andre varemærker. Med al vores erfaring bestræber vi os på at udøve så fantastisk en service, vi overhovedet kan.

Hvilke IT-services udbyder vi?

Når det kommer til IT, er der mange ting, der kan gå galt, og der er et utal af udfordringer og opgaver inden for faget. IT-service er et stort felt, så det kan til tider være svært at gennemskue, præcis hvad man kan få hjælp til. Så hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan blandt andet hjælpe med at:

Men hvad hvis du har problemer, som ikke passer ind i kategorierne herover? Så læs videre!

IT service i top-klasse

Der er ikke den IT service, vi ikke kan tilbyde

Andre former for IT-hjælp?

Vi laver mange andre former for IT-service, end vi kan skrive på en hjemmeside uden at gøre den uoverskuelig. Ud over ovenstående services, tilbyder vi også at hjælpe med mobiler, anden elektronik, visse programmer og mere generel rådgivning.

Det drejer sig blandt andet om at:

  • Rense for virus og malware
  • Sætte e-mail op – herunder Outlook, Gmail mv.
  • e-Boks, MitID og netbank
  • Sætte en automatiseret backupproces op
  • Hjælpe med mobiltelefoner, både iOS og Android
  • Hjælpe med Microsoft Word, Powerpoint, Excel, OneNote mv.
  • Hjælpe med Windows styresystemer, specielt XP, Vista, 8, 8.1 og Windows 10
  • Hjælpe med Apples styresystemer, specielt Sierra og High Sierra
  • Hjælpe med Windows Server 2012 og nyere

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig? Kontakt os og spørg!

Spørgsmål og svar

Hvad gør GladTeknik til et godt valg ved behov for IT-service?

Vi yder IT-service til både privatpersoner og virksomheder, og vi kan også hjælpe dig med at løse dine tekniske udfordringer. Vi er et godt valg ved behov for IT-service, idet vi har mange års erfaring, og da vi er både servicemindede og har konkurrencedygtige priser.

Hvad koster professionel IT-service?

Vi yder IT-service til konkurrencedygtige priser.

Et teknisk problem kan være mere eller mindre komplekst, og kompleksiteten har betydning for prisen. Vi kan ikke give et konkret svar på, hvad det koster at få teknisk hjælp fra GladTeknik, men vi udarbejder gerne et tilbud med udgangspunkt i dine behov.

Skal vi give dig en god IT-service?

Hvis du har brug for assistance, er vi parate til at hjælpe. Gå ind på vores bookingside, ring til os, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen – hvad end der passer dig bedst. Så giver vi dig et godt tilbud!
Min computer ville ikke tænde - Gladteknik reparerede på blot et par timer!
Min computer ville ikke tænde og jeg fik anbefalet Gladteknik. Jeg skrev til dem, og samme dag vendte de retur. Jeg fik aftalt afhentning kl. 14 mandag, og blot et par timer senere, ringede de med fejl-diagnose om at min computer godt kunne reddes. De tilbød allerede at aflevere igen samme dag kl. 19. Så fra den var afhentet, gik der KUN 5 timer og den var tilbage igen og virkede 100 %.

Imens min computer var væk, havde jeg købt en ny printer til min iPad fordi jeg havde noget jeg skulle printe ud. Jeg kunne ikke få den til at fungere. Men da Mathias var forbi, så hjalp kan ekstraordinær med det sammen med levering. Så god Service ses sjældent!

Jeg vil absolut bruge jer igen, når jeg får brug for teknisk hjælp.


5 / 5 Stjerner

Lars Thulsted