Kundeudtalelser

GladTeknik har de mest tilfredse kunder.
Vores kundetilfredshed ligger på 5/5 på Trustpilot baseret på hundredvis af anmeldelser.
Læs nogle af kundernes udtalelser herunder.
DreistStorgaard
DKT logo
Lægård Revision
Genuine Future logo
BR Teknik CPH ApS
Trolle VVS & Gasteknik ApS
Niels Soelberg

“Når man kommer ind hos dem, mærker man, at man er i centrum og, at tingene bliver fulgt til dørs. Det er der mange, der kan lære af: hvad kundepleje betyder. Hvis man vil have kundeopmærksomhed og hurtige løsninger, så er det dér, man skal hen. Alle medarbejderne hos GladTeknik har fokus på løsninger – det kan man kun være ovenud tilfreds med.”
– Niels Soelberg, tidl. Direktør for Microsoft Danmark

Kurt Lægård

”GladTeknik har outstanding service, både med mulighed for at aflevere og for at afhente sin computer udenfor normal arbejdstid. Det er en ekstrem service, og man får nærmest mere, end man har bedt om. For eksempel har de på egen hånd fundet ud af at optimere min gamle computer. De har også en fantastisk reaktionstid: man får svar udenfor almindelig arbejdstid, så man ikke skal sidde og vente på noget.”
– Kurt Lægård, direktør & statsautoriseret revisor, Lægård Revision Statsautoriseret revisionsfirma

Emma Novak

”Vi bruger GladTeknik til reparationer. Jeg har en masse medarbejdere som sidder på MAC-computere. Når de går i stykker, kommer GladTeknik og henter maskinerne. Efter en til to dage er de klar. Det er nemt og hurtigt, og det virker bare. Under corona-lockdown kom de og hentede maskinen hjemme hos medarbejderen i stedet – mega god service!”
– Emma Novak, direktør og stifter, Familie Testamente ApS

Kevin Larsen

”Vi får rigtig god service og kvalitet, og der er hurtig udrykning. Serviceniveauet er højt. De kommer og henter vores hardware, hvis der er noget galt, og så går det stærkt. Da min pc gik ned, og jeg mistede alle data, fandt de fejlen, og indenfor tre dage havde de reetableret alle data på en ny harddisk. Vi er meget glade for det og for den pakkeløsning, vi får. Selvom GladTeknik er en virksomhed i vækst, føles det forsat som om, at vi er GladTeknisk første prioritet hver gang, vi får lavet noget.”
– Kevin Larsen, Chief Financial- and Operations officer, DreistStorgaard A/S

Brian Nordli

”Jeg arbejder i transportbranchen, og så skal teknikken bare virke, ellers kan kunderne hurtigt gå et andet sted hen. Vi bruger GladTeknik, fordi det skal virke med det samme, og så er det virkelig rart, at man ikke får en eller anden gøglersælger i røret. I GladTeknik arbejder dejlig autentiske mennesker, nørder på den gode måde.”
– Brian Nordli, direktør, DANSK KURER & TRANSPORT ApS

Mirja Hansen

”GladTeknik består af ekstremt venlige mennesker, som er meget dedikerede både til kunden og opgaven. Man får value for money. Jeg bruger en god gammel Apple computer, og da jeg skulle have en ekstracomputer med mere hukommelse, fandt de en computer fra samme årgang med samme tastatur og fornemmelse, som de vist nok har givet flere ram. Den er i hvert fald meget hurtig og har masser af kapacitet. Det får man vist ikke lige andre steder.”
– Mirja Hansen, direktør, Genuine Future

Kim Gammeltoft Rasmussen

”GladTeknik leverer god, effektiv og hurtig service. De informerer om, hvad der skal gøres, de kommer med løsningsforslag og giver ekstra service derudover. Og de er yderst dedikerede. Vi får kvalitet til fair priser.”
– Kim Gammeltoft Rasmussen, direktør, BR Teknik CPH ApS

kunde

”Vi har valgt at bruge GladTeknik, fordi vi får god hjælp, når vi har problemer. Deres medarbejdere er sindssygt dygtige, og de har et enormt stort overblik over, hvad der kan være af problemer. Vi får meget kompetent og løsningsorienteret rådgivning. De får det får det til at lykkes. Når man har et problem, er det vigtigt, at man får det løst meget hurtigt. Så er rart at få én ud, der virkelig kan noget og til en fornuftig pris.”
– René Trolle, direktør, Trolle VVS og gasteknik ApS

Har du brug for hjælp til din computer?

Skal du have repareret din PC eller Mac? Vores team af dygtige og dedikerede teknikere er klar til at hjælpe dig. Opret din sag her på vores hjemmeside og indlever din computer til reparation.