Antivirus

Din computer og familie fortjener den bedste beskyttelse med cybertrusler.
Vi rådgiver dagligt vores kunder om det bedste antivirusprogram.

Få det bedste antivirusprogram hos os

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dig selv og dine computere, er, at installere et godt antivirusprogram. Hos GladTeknik har vi erfaring med mange forskellige antivirusprogrammer, både de gode, de rigtig gode og dem vi aldrig anbefaler. Du kan altid få rådgivning og anbefalinger hos os om hvilket antivirusprogram, du bør vælge.

Til de flestes behov anbefaler vi Norton Antivirus. Det gør vi ud fra vores store erfaring, både hands-on, men også ud fra alle de computerreparationer, vi har foretaget gennem årene, hvor vi nogle gange ser, at visse antivirusprogrammer skaber flere problemer, end de løser. Derfor er det vigtigt at vælge det rette program.

Ligeledes kan gratis antivirusprogrammer give falsk beskyttelse, da de simpelthen ikke er gode nok og der gennem tiden har været mange eksempler på, at persondata sælges videre. Derfor anbefaler vi altid, at du køber dig et godt og gennemtestet antivirusprogram, og det kan vi hjælpe med.

Norton

Hvorfor er et antivirusprogram nødvendigt?

Det er det, fordi der hver eneste sekund året rundt bliver gjort adskillige forsøg på hacking. Det gælder både private computere, virksomheder, hjemmesider og meget mere. Den rette beskyttelse med et antivirusprogram hjælper både med at beskytte dig og dine computer, men giver dig også tryghed, så du kan sove roligt.

Norton Antivirus og Internet Security indebærer:

  • Du får suveræn beskyttelse af dine computere, filer m.m.
  • Betalt antivirus er hurtigere og bedre ajourført mod de nye farer, der konstant opståri i cyberspace
  • Med Norton Internet Security kan du og din familie surfe trygt
  • Norton tilbyder VPN så du sikkert kan bruge offentligt Wi-Fi
  • Norton tilbyder også Anti SpyWare så dit webcam ikke kan blive hacket
  • Sårbarhedsscanning – alle downloads tjekkes automatisk for sårbarheder
  • Stærk firewall der beskytter mod malware og anden indtrængen
  • Forældrekontrol, der hjælper forældre med at beskytte, begrænse og overvåge familiens computere, også når børnene bruger dem.

Brug for et sikkerhedstjek af din computer?

Har du brug for et sikkerhedstjek af din computer? Så book en tid hos en af vores teknikere. Vi rådgiver om antivirusprogrammer, hjælper med at rense din computer osv. Klik dig ind på vores bookingside, send os en e-mail, udfyld kontaktformularen eller ring til os – så sender vi dig et godt tilbud!
Nedbrud på bærbar PC blev løst hurtigt og kompetent. Meget højt serviceniveau, man føler sig i de bedste hænder, Gladteknik tager virkelig ansvar for at finde den bedste løsning for kunden. Kan varmt anbefales.


5 / 5 Stjerner

Torben