Antivirus

Din computer og familie fortjener den bedste beskyttelse med cybertrusler. Vi rådgiver dagligt vores kunder om den bedste antivirus.

Få den bedste antivirus hos os

En af de vigtigste ting du kan gøre for at beskytte dig selv og dine computere er, at have installeret en god antivirus. Hos GladTeknik har vi erfaring med mange forskellige antivirus-programmer, både de gode, de rigtig gode og dem vi aldrig vil anbefale. Du kan hos os altid få rådgivning og anbefalinger om hvilken antivirus-beskyttelse du bør vælge.

Til de flestes behov anbefaler vi BullGuard antivirus (download til PC her). Det gør vi ud fra vores store erfaring, både hands-on, men også ift. alle de computer reparationer vi har foretaget gennem årene, hvor vi nogle gange ser at visse antivirus-programmer skaber flere problemer end de løser. Derfor er det vigtigt at vælge det rette. Ligeledes kan gratis antivirus-programmer give falsk beskyttelse, da de simpelthen ikke er gode nok og der gennem tiden har været mange eksempler på at ens persondata sælges videre. Derfor anbefaler vi altid at du køber dig til en god og gennemtestet antivirus, og dét kan vi hjælpe dig med.

BullGuard internet security

Derfor er antivirus stadig nødvendigt

Det er det fordi der hver eneste sekund året rundt bliver forsøgt adskillige hackerforsøg. Det gælder både private computere, virksomheder, hjemmesider og meget mere. Den rette beskyttelse med antivirus vil både hjælpe med at beskytte dig og dine computer, men også give dig tryghed så du kan sove trygt om natten.

BullGuard antivirus og internet security indebærer blandt andet:

  • Du får suveræn beskyttelse af dine computere, filer m.m.
  • Betalt antivirus er hurtigere og bedre ajourført med de konstante nye farer i cyberspace
  • Med BullGuard Internet Security kan du og din familie surfe mere trygt og sikkert på nettet
  • BullGuard benytter maskinel indlæring til at hele tiden at optimere beskyttelsen mod cyber-trusler
  • Med BullGuards indbyggede Game Booster funktion kombineres høj ydeevne og høj sikkerhed, så gaming ikke påvirkes negativt af den høje sikkerhed
  • Sårbarhedsscanning – alle downloads tjekkes automatisk for sårbarheder
  • Stærk firewall der beskytter mod malware og anden indtrængende
  • Forældrekontrol der hjælper forældre med at beskytte, begrænse og overvåge familiens computere, også når børnene benytter dem.

Brug for et sikkerhedstjek af din computer?

Har du brug for at få foretaget et sikkerhedstjek af din computer? Så book en tid hos en af vores specialiserede teknikere. Vi rådgiver dig om antivirus-programmer, hjælper dig med at rense din computer osv. Klik dig ind på vores bookingside og send os en mail, udfyld en kontaktformular eller giv os et ring – så sender vi dig et godt tilbud!
Nedbrud på bærbar PC blev løst hurtigt og kompetent. Meget højt serviceniveau, man føler sig i de bedste hænder, Gladteknik tager virkelig ansvar for at finde den bedste løsning for kunden. Kan varmt anbefales.


5 / 5 Stjerner

Torben