Clevo reparation

Vi reparerer alle Clevo-computere på vores værksted i Hvidovre.
Vi har mulighed for indlevering på resten af Sjælland.
Vi tilbyder grundlæggende håndtering, gode priser og hurtig hjælp.

Reparation af Clevo

Har du problemer med din Clevo? Så er du gået rigtigt! Hos GladTeknik er vi nemlig specialister i at reparere computere, og vi tilbyder hjælp til alle computere uanset type eller mærke. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en sag på vores hjemmeside, så er du klar til at aflevere din computer på et af vores værksteder i København eller på resten af Sjælland. Kan du ikke aflevere din computer, tilbyder vi også udkørende hjælp og afhentning. Mulighederne er mange, hvis du vil have din Clevo repareret hos GladTeknik!

Reparation af Cepter computer

Typiske problemer der kræver reparation eller support

Vi oplever dagligt en masse tekniske problemer. Derfor er vi vant til lidt af hvert. Der er nogle fejl og skader, som vi ser meget hyppigt. Det er fx:

  • Væskeskader
  • Skærme der er i stykker
  • Tastaturer der ikke fungerer
  • Batterier der er gamle og slidte, så computeren har svært ved at lade op
  • Computeren vil ikke tænde

Der kan være mange forskellige fejl og skader på en computer. Hvis du ikke kan se dit problem på listen, så frygt ej – vi har formentlig set det før!

Kan vi fikse andet end bare hardware?

Ja, selvfølgelig! Vi tilbyder support, hvis du har problemer med softwaren i din Clevo. Hvis du ikke bor i København eller et andet sted på Sjælland, kan du også ringe ind, så vi kan lave fjernsupport. Ved hjælp af fjernsupport kan vi blandt andet hjælpe med at installere programmer, slette filer eller ændre indstillinger – naturligvis kun med din tilladelse. På den måde kan du spare transportomkostningerne og få fikset din Clevo uden at rejse dig.

Fjern-Support (Support over TeamViewer)

Lad os reparere din Clevo

Hvis uheldet er ude, er vores dygtige teknikere klar til at hjælpe. Lad os reparere din Clevo, så du hurtigt kan komme videre uden problemer. Ring til os, brug vores bookingsystem eller send en mail.
Fantastisk service! Intet mindre! Min Pc blev fixet på en dag efter afhentning. Da jeg derefter tog den hjem, så virkede min skærm desværre ikke. Jeg ringede til dem og fik at vide, at de først kunne komme og hente den om mandagen. Men en fænomenal medarbejder, kaldet Mathias, (håber det er i orden, at jeg siger hans navn), fortalte mig, at han ville komme forbi og fikse skærmen. Han mødte op mindre end 30 min efter og fik den fikset på ingen tid. Han var meget venlig og forstående igennem hele forløbet, og jeg ville ønske, at der var flere folk som ham. 11/10 jeg kommer helt sikkert igen.


5 / 5 Stjerner

Nicolai