Clevo reparation

Vi reparerer alle Clevo computere fra vores værksted i Hvidovre. Vi har indleveringsmuligheder på hele Sjælland. Vi tilbyder grundlæggende håndtering, gode priser og hurtig hjælp.

Reparation af Clevo computere

Oplever du problemer med din Clevo? Så er du kommet til rette sted! Hos GladTeknik er vi nemlig reparations-specialister, og tilbyder hjælp til alle slags computere uanset type, eller mærke. Det eneste du skal gøre er at oprette en sag på vores hjemmeside, og så er du faktisk klar til at aflevere din computer hos en af vores værksteder i København eller på Sjælland. Hvis du ikke har mulighed for at aflevere din computer så tilbyder vi også både udkørende hjælp og afhentning. Mulighederne er altså mange, hvis du vil have din Clevo repareret hos GladTeknik!

Reparation af Cepter computer

Typiske problemer der kræver reparation eller support

Vi oplever en masse forskellige tekniske problemstillinger på daglig basis, og er derfor vant til lidt af hvert. Der er dog nogle fejl og skader som vi ser mere hyppigt på vores værksted. Det er bl.a.:

  • Væskeskader efter noget er blevet spildt på computeren– 
  • Skærmen der er i stykker
  • Tastaturet der ikke fungerer optimalt
  • Et gammelt og nedslidt batteri der gør det svært for computeren at oplade
  • Problemer med at tænde computeren

Der kan dog forekomme mange forskellige fejl og skader på en computer, og hvis du ikke har set dit computer-problem på listen så frygt ej – vi har formentlig set det før alligevel!

Kan vi fikse andet end bare hardware?

Ja, selvfølgelig! Vi tilbyder også teknisk support, hvis du oplever nogle problemer med softwaren i din Clevo maskine. Hvis du ydermere ikke bor i København eller Sjælland har du også mulighed for at ringe ind, så vi kan foretage det der kaldes for fjernsupport. Ved hjælp af fjernsupport kan vi hjælpe dig med bl.a. At installere programmer, slette filer eller ændre indstillinger – med din tilladelse selvfølgelig. På den måde kan du spare transportomkostningerne, og få fikset din Clevo helt uden at rejse dig.

Fjern-Support (Support over TeamViewer)

Lad os reparere din Clevo computer

Når uheldet er ude sidder vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig. Lad os reparere din Clevo PC, så du kan komme videre hurtigt uden problemer. Ring til os, brug vores bookingsystem eller send en mail.
Fantastisk service! Intet mindre! Min Pc blev fixet på en dag efter afhentning. Da jeg derefter tog den hjem, så virkede min skærm desværre ikke. Jeg ringede til dem og fik at vide, at de først kunne komme og hente den om mandagen. Men en fænomenal medarbejder, kaldet Mathias, (håber det er i orden, at jeg siger hans navn), fortalte mig, at han ville komme forbi og fikse skærmen. Han mødte op mindre end 30 min efter og fik den fikset på ingen tid. Han var meget venlig og forstående igennem hele forløbet, og jeg ville ønske, at der var flere folk som ham. 11/10 jeg kommer helt sikkert igen.


5 / 5 Stjerner

Nicolai