Apple Watch Series 7 reparation
Er dit Apple Watch Series 7 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af Apple Watch Series 7 til gode priser i København og på hele Sjælland.

Apple Watch Series 7 reparation

Siden oktober 2021 har det været muligt at anskaffe sig et Apple Watch Series 7. Det er en mulighed, som rigtig mange forbrugere har grebet. Ejer du også dette smartwatch, så kan du bl.a. glæde dig over, at uret oplades 33 % hurtigere end Apple Watch Series 6. Med andre ord er den tid, hvor du ikke kan bære dit smartwatch på håndleddet blevet forkortet. 

Apple Watch Series 7 var ved lanceringen det mest robuste Apple Watch med det stærke stødafvisende frontglas. At uret er robust og slidstærkt er dog ikke det samme, som at det ikke kan gå i stykker. Skader og fejl kan opstå på ethvert ur, og dette ur er ingen undtagelse. Hvis dit ur er beskadiget eller defekt, kan du få det repareret hos os af vores dygtige teknikere. 

Få repareret dit Apple Watch Series 7 hos GladTeknik

GladTeknik er ikke blot eksperter i reparation af iPhones og iPads. Vi reparerer også mange andre produkter fra Apple, eksempelvis deres smartwatches. Det gælder både de nyere og ældre smartwatches fra producenten. Vi har bl.a. stor erfaring med at reparere Apple Watch Series 7, så ejer du et eksemplar af dette ur, og er det gået i stykker, så læg vej forbi os.

Hvis uheldet er ude, og enten glasset eller batteriet i dit smartwatch trænger til at blive skiftet, kan du indlevere det til reparation på et af vores værksteder eller indleveringssteder. Så håndterer vi reparationen så hurtigt som muligt.

Apple Watch

Apple Watch Series 7 glas reparation

Apple Watch Series 7 er, som nævnt i indledningen, udstyret med et stødafvisende frontglas. Dette betyder, at risikoen for at ridse eller på anden vis beskadige glasset ved stød og slag er relativ lav. Glasset på dette smartwatch kan dog gå i stykker, hvis du er uheldig.

Hvis glasset på dit Apple Watch Series 7 er blevet beskadiget, skal du bestille tid til en glas reparation. Så skifter vi glasset til en overkommelig pris og med kort ventetid. Vi anvender udelukkende glas af højeste kvalitet til disse reparationer. 

Apple Watch Series 7 batteri reparation

Apple Watch Series 7 oplader hurtigere end sin forgænger, men til gengæld er batteritiden den samme – nemlig 18 timer. 

Batteriet i dit smartwatch vil formentlig være funktionelt i en årrække, men hvis du lige så stille mærker, at batteriets effektivitet falder, så kan en batteri reparation blive en nødvendighed. 

Selvom uret er hurtigt at oplade, så vil det være en fordel, hvis det ikke skal oplades oftere end højst nødvendigt. Oplader du dit Apple Watch Series 7 flere gange om dagen, så bør du overveje at få batteriet skiftet hos GladTeknik. 

Priser på reparationer af Apple Watches

Hvad koster det at få repareret Apple Watch Series 7? – spørger du måske…

Vi kan ikke give et konkret svar på dette spørgsmål, da prisen afhænger af, hvilken reparation der skal foretages. Der gælder nemlig forskellige priser, alt efter om det er batteriet, glasset eller noget helt tredje, der skal skiftes. For at få en uforpligtende pris bedes du kontakte os. 

Reparation af Apple Watch Series 7 på under 24 timer (*)

Dit Apple Watch Series 7 sidder formentlig på dit håndled døgnet rundt, eller tæt på. Du vil derfor nødig undvære det i lang tid, hvis det skal til reparation. Ved at få foretaget reparationen hos os kan du nyde godt af en kort behandlingstid. Vi kan nemlig håndtere de fleste reparationer på under 24 timer (*). 

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.