Apple Watch Series 7 reparation
Er dit Apple Watch Series 7 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af Apple Watch Series 7 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Apple Watch Series 7

Siden oktober 2021 har det været muligt at købe et Apple Watch Series 7. Det er en mulighed, mange har grebet. Har du også dette smartwatch, kan du bl.a. glæde dig over, at uret oplades 33 % hurtigere end Apple Watch Series 6. Med andre ord er den tid, hvor du ikke kan bære dit smartwatch på håndleddet forkortet væsentligt.

Apple Watch Series 7 var ved lanceringen det mest robuste Apple Watch med det stærke stødafvisende frontglas. At uret er robust og slidstærkt, er ikke det samme, som at det ikke kan gå i stykker. Skader og fejl kan opstå på ethvert ur, og dette er ingen undtagelse. Hvis dit ur er beskadiget eller defekt, kan du få det repareret hos os af vores dygtige teknikere. 

Få repareret dit Apple Watch Series 7 hos GladTeknik

GladTeknik er ikke blot eksperter i reparation af iPhones og iPads. Vi reparerer mange produkter fra Apple, eksempelvis deres smartwatches. Det gælder både de nyere og ældre modeller. Vi har stor erfaring med at reparere Apple Watch Series 7, så har du et eksemplar af dette ur, og er det i stykker, så læg vejen forbi os.

Hvis uheldet er ude, og glasset eller batteriet i dit smartwatch trænger til at blive skiftet, kan du indlevere det til reparation på et af vores værksteder eller indleveringssteder. Så håndterer vi reparationen så hurtigt som muligt.

Apple Watch er gået i stykker

Reparation af glasset på Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 er som nævnt udstyret med et stødafvisende frontglas. Det betyder, at risikoen for at ridse eller på anden vis beskadige glasset ved stød og slag er relativt lav. Glasset på dette smartwatch kan dog gå i stykker, hvis du er uheldig.

Hvis glasset på dit Apple Watch Series 7 er blevet beskadiget, skal du bestille tid til en reparation af glasset. Vi skifter glasset til en overkommelig pris og med kort ventetid. Vi bruger udelukkende glas af højeste kvalitet.

Reparation af batteriet i Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 oplader hurtigere end sin forgænger, men batteritiden er den samme: 18 timer. 

Batteriet i dit smartwatch vil formentlig være funktionelt i en årrække, men hvis du mærker, at batteriets effektivitet falder, kan en reparation af batteriet være en nødvendighed. 

Selvom uret er hurtigt at oplade, vil det være en fordel, hvis det ikke skal oplades oftere end højst nødvendigt. Oplader du dit Apple Watch Series 7 flere gange om dagen, bør du få skiftet batteriet hos GladTeknik. 

Priser på reparationer af Apple Watches

Hvad koster det at få repareret Apple Watch Series 7?

Vi kan ikke give et konkret svar på spørgsmålet, da prisen afhænger af, hvilken reparation der skal foretages. Der gælder forskellige priser, alt efter om det er batteriet, glasset eller noget helt tredje, der skal skiftes. For at få en uforpligtende pris bedes du kontakte os. 

Reparation af Apple Watch Series 7 på under 24 timer(*)

Dit Apple Watch Series 7 sidder formentlig på dit håndled døgnet rundt eller tæt på. Du vil derfor nødigt undvære det i lang tid, hvis det skal repareres. Ved at få repareret uret hos os nyder du godt af en kort reparationstid. Vi håndterer de fleste reparationer på under 24 timer*. 

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.