Apple Watch Series 3 reparation
Er dit Apple Watch Series 3 i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af Apple Watch Series 3 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 er et populært smartwatch, der har været på markedet siden 2017. Nye smartwatches er blevet lanceret siden, men Apple Watch Series 3 hører fortsat til blandt de bedre smartwatches. Uret er blandt andet kendt for at være vandtæt ned til 50 meter, for at kunne præstere en batteritid på op til 18 timer og for at have indbygget både højtaler og mikrofon.

Apple Watch Series 3 er på mange parametre et godt ur, men ligesom alle andre ure kan det gå i stykker, hvis du er uheldig. Hvis dit ur er blevet beskadiget, kan du få det repareret hos os. Vi tilbyder blandt andet udskiftning af skærm og batteri.

Vi er eksperter i at reparere Apple Watch Series 3

Du bruger sikkert dit smartwatch døgnet rundt og i alle sammenhænge. Du har uret med på arbejde, med i bad, med til fitness, med på løbeturen osv. Dit Apple Watch Series 3 bliver udsat for lidt af hvert, og det kan det også holde til langt hen ad vejen. Smartwatches kan dog få forskellige skader og fejl, og det gælder også dette ur. Hos GladTeknik er vi eksperter i at reparere produkter fra Apple. Vi reparerer bl.a. iPhones, iPads og ikke mindst Apple Watches – heriblandt Apple Watch Series 3. Du skal derfor komme til os, hvis dit ur eller andre produkter fra Apple har fået en skade, du ønsker repareret. Vores teknikere har mange års erfaring og håndterer alle reparationer.

Apple watch reparatør

apple watch vådt

Reparation af glasset på Apple Watch Series 3

Den mest udsatte del på Apple Watch Series 3 er glasset. Det er, modsat de indvendige dele såsom batteriet, ikke beskyttet, medmindre uret har skærmbeskyttelse. 

Du har formentlig dit ur på håndleddet i de fleste af døgnets timer, hvorfor risikoen for at tabe uret og i den forbindelse ødelægge skærmen er ret lav. Til gengæld kan du være uheldig at ødelægge glasset, hvis du i forbindelse med sport eller andre aktiviteter slår uret ind i væggen, fodboldmålet, bildøren eller noget helt fjerde. Apple Watch Series 3 er slidstærkt, men der er grænser for, hvor voldsomme slag og stød det kan kapere.

Er glasset på dit Apple Watch Series 3 gået i stykker? Så få det skiftet af en af vores teknikere. 

Reparation af batteriet i Apple Watch Series 3

En anden del på Apple Watch Series 3, det kan blive nødvendigt at skifte, er batteriet. Apple oplyser, at uret har en batteritid på op til 18 timer. Den reelle batteritid kan dog være noget kortere, alt efter hvor meget du bruger uret, og hvor længe du har haft det.

Batteriet bliver sløvt med tiden, men den gode og lange batteritid kan komme tilbage ved at skifte batteriet. Vi tager os gerne af at reparere batteriet, så du kan få maksimal glæde af dit ur igen. 

Vi reparerer dit ur på under 24 timer(*)

Er du vant til at bruge dit Apple Watch Series 3 døgnet rundt eller noget, der minder om det, vil du selvfølgelig helst ikke undvære det for længe. Ved at indlevere det til reparation hos GladTeknik kan du glæde dig over, at du som regel kun skal vente i op til 24 timer for at få det retur. Det gælder i omkring 9 ud af 10 tilfælde*

Hvad koster en reparation?

Det skal altid kunne betale sig at få repareret sit smartwatch i stedet for at kassere det til fordel for et nyt. Derfor tilbyder vi selvfølgelig reparationer af Apple Watch Series 3 til priser, hvor alle kan være med. 

Få uret repareret for både din pengepungs og miljøets skyld

Reparation af Apple Watch Series 3 med garanti for tilfredshed

Du er dækket af vores garanti for tilfredshed, uanset hvilket produkt du får repareret hos os. Derfor yder vi selvfølgelig også garanti for tilfredshed, når det kommer til reparation af ure fra Apple. Glæd dig til at opleve god service både før, under og efter reparationen.

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.