Apple Watch Series 3 reparation
Er dit Apple Watch Series 3 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af Apple Watch Series 3 til gode priser i København og på hele Sjælland.

Apple Watch Series 3 reparation

Apple Watch Series 3 er et populært smartwatch, der har været på markedet siden 2017. Nye smartwatches er blevet lanceret siden 2017, men Apple Watch Series 3 hører fortsat til blandt de bedre smartwatches. Uret er bl.a. kendt for at være vandtæt ned til 50 meter, for at kunne præstere en batteritid på op til 18 timer og for at byde på indbygget højtaler og mikrofon.

Apple Watch Series 3 er på mange parametre et godt ur, men ligesom alle andre ure kan det gå i stykker, hvis man er uheldig. Hvis dit ur er blevet beskadiget i forbindelse med sport eller noget andet, kan du få det repareret hos os. Vi tilbyder bl.a. skærmskift og batteriskift. 

Vi er eksperter i reparation af Apple Watch Series 3

Du bruger antageligvis dit smartwatch døgnet rundt og i alle sammenhænge. Du har uret med på arbejde, med i bad, med i fitness, med på løbeturen osv. Dit Apple Watch Series 3 vil med andre ord blive udsat for lidt af hvert, og det kan det da også holde til langt hen ad vejen. Smartwatches kan dog få forskellige skader og fejl, og det gælder også for dette ur fra Apple. Hos GladTeknik er vi eksperter i at reparere produkter fra Apple. Vi reparerer bl.a. iPhones, iPads og ikke mindst Apple Watches, heriblandt Apple Watch Series 3. Du vil derfor altid kunne komme til os, hvis dit ur eller andre produkter fra Apple har fået en skade, som du ønsker udbedret. Vores teknikere har mange års erfaring og kan håndtere alle reparationer.

Apple watch

apple watch vådt

Apple Watch Series 3 glas reparation

Den mest udsatte del på Apple Watch Series 3 er uden tvivl glasset. Det er, modsat de indvendige dele såsom batteriet, ikke beskyttet af noget, medmindre du har udstyret dit ur med skærmbeskyttelse. 

Du har formentlig dit ur på håndleddet i de fleste af døgnets timer, hvorfor risikoen for at tabe uret og i den anledning ødelægge skærmen er ret lav. Til gengæld kan du være uheldig at ødelægge glasset, hvis du i forbindelse med sport eller andre aktiviteter slår uret ind i væggen, fodboldmålet, bildøren eller noget helt fjerde. Apple Watch Series 3 er relativt slidstærkt, men der er grænser for, hvor voldsomme slag og stød det kan kapere.

Er glasset på dit Apple Watch Series 3 gået i stykker? Så få det skiftet af en af vores teknikere. 

Apple Watch Series 3 batteri reparation

En anden del på Apple Watch Series 3, der kan blive nødvendigt at skifte på et tidspunkt, er batteriet. Apple oplyser, at uret har en batteritid på op til 18 timer. Den reelle batteritid kan dog være noget mindre, alt efter hvor meget du bruger uret, og hvor mange år du har haft det.

Batteriet kan blive sløvt med tiden, men den gode og lange batteritid kan fås tilbage ved at få skiftet batteriet. Vi tager os gerne af batteri reparationen, så du kan få maksimal glæde af dit ur igen. 

Vi reparerer dit ur på under 24 timer (*)

Er du vant til at bruge dit Apple Watch Series 3 24/7, eller noget der minder om, så vil du selvfølgelig helst ikke undvære det i for lang tid. Ved at indlevere det til reparation hos GladTeknik kan du glæde dig over, at du som regel kun skal vente i op til 24 timer for at få det retur. Det gælder i omkring 9 ud af 10 tilfælde (*). 

Hvad koster en reparation af Apple uret?

Det skal altid kunne betale sig at få repareret sit smartwatch i stedet for at kassere det til fordel for et nyt. Derfor tilbyder vi selvfølgelig reparationer af Apple Watch Series 3 til priser, hvor alle kan være med. 

Få uret repareret for både din pengepungs og for miljøets skyld. 

Apple Watch Series 3 reparation med tilfredshedsgaranti

Du er dækket af vores tilfredshedsgaranti, uanset hvilket produkt du får repareret hos os. Derfor yder vi selvfølgelig også tilfredshedsgaranti, når det kommer til reparation af ure fra Apple. Glæd dig til at opleve en god service både før, under og efter reparationen.

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.