iPad 3 reparation
Er din iPad 3 i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad 3 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad 3

iPad 3 er en ældre model, der blev lanceret i 2012. Da den blev lanceret, var det særligt den forbedrede skærm, den hurtige processor og det opgraderede kamera, der var i fokus. iPad 3 er ikke længere den bedste iPad målt på hverken skærmkvalitet, hastighed eller kamera, men det er fortsat en fornuftig tablet. 

Har du en iPad 3, der er beskadiget eller er defekt, så lad den ikke ligge og samle støv i skuffen. Vores teknikere kan gøre den så god som ny, uanset om den trænger til et nyt batteri, en ny skærm eller noget helt tredje. 

GladTeknik reparerer iPad 3 på attraktive vilkår

iPad 3 er ikke længere at finde på hylderne i de gængse elektronikforretninger. For dig, der allerede har en iPad 3, gælder det om at passe på den, så du kan få glæde af den længst muligt. Opstår der fejl eller skader på din tablet, kan du henvende dig til os. Vi reparerer din iPad 3, uanset hvilken fejl eller skade den har.

GladTeknik tilbyder, som overskriften afslører, reparation af iPad 3 reparation på favorable vilkår. Vi tilbyder bl.a. nogle af markedets bedste priser, ligesom vores reparationstid er kort. Som udgangspunkt reparerer vi din tablet på under 24 timer – det sker i 9 ud af 10 tilfælde. Vi reparerer skærm, bagcover, kamera, mikrofon, batteri m.v. 

Reparation af skærm på iPad 3

iPad 3 var en kæmpe succes, da den kom på markedet for over ti år siden. Den blev solgt i flere millioner eksemplarer på få dage. Apple fik ros for at have udstyret den nye iPad med en fantastisk Retina-skærm. Retina-skærme er uhyre populære, men desværre kan de let gå i stykker.

Hvis din iPad 3 har været en tur på gulvet, og skærmen er gået i stykker, så bestil en reparation af skærmen hos os. Vi kan hurtigt skifte skærmen på et af vores værksteder.

Reparation af batteri i iPad 3

Er du glad for din iPad 3, men har du de seneste år oplevet, at din tablet har fået en dårligere batteritid? Det skyldes sandsynligvis, at batteriet er slidt op. Det er naturligt efter flere års brug. 

Har batteriet i din iPad 3 aftjent sin værnepligt, og er det på tide at få det skiftet, kan du få hjælp af vores teknikere. Vi tilbyder reparationer af batteriet til attraktive priser. 

Hvad koster en reparation af iPad 3?

Som nævnt tilbyder vi reparation af iPad 3 på attraktive vilkår. Vi er konkurrencedygtige på prisen. Vil du have repareret din iPad 3 uden at spendere en formue, er GladTeknik et godt valg.

For at få oplyst en konkret pris for en reparation, skal du kontakte os.  

Du kan oprette din sag på forhånd

Vil du foran i køen og have repareret din tablet hurtigst muligt? Så opret din sag hjemmefra. Det kan du gøre på få minutter via vores hjemmeside. Gør du det, får du hurtigere din iPad 3 tilbage. 

Her kan du indlevere din iPad 3 til reparation

Vi har en række værksteder og indleveringssteder i København og flere steder på Sjælland. Du finder alle vores adresser nederst på hjemmesiden.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få repareret min iPad 3?

Du kan få repareret din iPad 3 hos GladTeknik, hvad end det er batteriet, skærmen eller noget helt tredje, det er galt med. Vi har stor erfaring med at reparere iPad 3, så vi kan formentlig også reparere din tablet, hvis den er gået i stykker.

Hvordan er mulighederne for at redde en væskeskadet iPad 3?

Der er som udgangspunkt gode muligheder for at redde en væskeskadet iPad 3. Jo hurtigere du får indleveret enheden til reparation, desto større er chancen for at redde den. Ved at udføre en fejlsøgning kan vi klarlægge, hvor omfattende skaderne er.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.