iPad 3 reparation
Er din iPad 3 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad 3 til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad 3 reparation

iPad 3 er efterhånden en ældre model, der blev lanceret i 2012. Da denne model blev lanceret for over et årti siden, var det særligt den forbedrede skærm, den hurtige processor og det opgraderede kamera, der var i fokus. iPad 3 er ikke længere den bedste iPad målt på hverken skærmkvalitet, hastighed eller kamera, men det er fortsat en fornuftig tablet. 

Ejer du en iPad 3, der er blevet beskadiget eller er decideret defekt, så lad den ikke ligge og samle støv i skuffen. Vores teknikere kan gennem professionelle reparationer gøre tabletten så god som ny igen, hvad end din tablet trænger til et nyt batteri, en ny skærm eller noget helt tredje. 

GladTeknik tilbyder reparation af iPad 3 til attraktive vilkår

iPad 3 er ikke længere at finde på hylderne hos de gængse elektronikforretninger. For dig, der allerede ejer et eksemplar af iPad 3, gælder det dog om at passe godt på den, så du kan få glæde af den i så mange år som muligt. Opstår der fejl eller skader på din tablet, så kan du henvende dig til os. Vi kan nemlig reparere din iPad 3, uanset hvilken fejl eller skade der måtte forekomme. 

GladTeknik tilbyder, som overskriften afslører, iPad 3 reparation til meget favorable vilkår. Vi tilbyder bl.a. nogle af markedets bedste priser, ligesom vi kan præstere en meget kort ventetid. Som udgangspunkt kan vi reparere din tablet på under 24 timer. Vi kan f.eks. tilbyde reparation af skærm, bagcover, kamera, mikrofon, batteri m.v. 

Reparation af skærm på iPad 3

iPad 3 var en kæmpe succes, da den landede på markedet for over ti år siden. Ja, faktisk blev den solgt i flere millioner eksemplarer på få dage. Apple fik ikke mindst ros for at have udstyret den nye iPad med en fantastisk Retina-skærm. Retina-skærme er det nye sort, men desværre kan de let gå i stykker ligesom andre skærme.

Hvis din iPad 3 har været en tur på gulvet, og skærmen er gået i stykker, så bestil en skærm reparation hos os. Vi kan hurtigt skifte skærmen på et af vores værksteder.

Reparation af batteri på iPad 3

Er du glad for din iPad 3, men har du de seneste år oplevet, at din tablet har fået en noget dårligere batteritid end tidligere? I givet fald skyldes det sandsynligvis, at batteriet er ved at blive slidt. Det er meget naturligt efter flere års brug. 

Har batteriet i din iPad 3 aftjent sin værnepligt, og er det på tide at få det skiftet, så kan du få hjælp af vores teknikere. Vi tilbyder batteri reparationer til meget attraktive priser. 

Hvad koster en iPad 3 reparation?

Som nævnt kan vi tilbyde iPad 3 reparation til attraktive vilkår. Vi er ikke mindst meget konkurrencedygtige på prisen. Ønsker du derfor at få repareret din iPad 3 uden at skulle spendere en formue, så er GladTeknik et godt valg.

For at få oplyst en konkret pris for en given reparation skal du kontakte os.  

Du har mulighed for at oprette din sag på forhånd

Vil du foran i køen og have repareret din tablet så hurtigt som muligt? Så sørg for at oprette din sag hjemmefra. Det kan du gøre på få minutter via vores hjemmeside. Gør du dette, kan du hurtigere få din iPad 3 tilbage. 

Her kan du indlevere din iPad 3 til reparation

Du kan indlevere din iPad 3 til reparation hos GladTeknik.

Vi har en hel række af både værksteder og indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. For at skabe dig et overblik over stederne kan du rulle ned i bunden af vores hjemmeside. Her finder du adresserne på vores forskellige lokationer. 

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.