iPad Pro 9.7” 2016 reparation
Er din iPad Pro 9.7” 2016 reparation gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation afiPad Pro 9.7” 2016 reparation til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad Pro 9.7” 2016 reparation

iPad Pro 9.7” 2016 er en mindre iPad, der kan bruges både derhjemme, på kontoret og på farten. Den fylder så lidt, at den kan være i enhver taske, ligesom den blot kan tages med under armen. Modellen er fra 2016 og har derfor været på markedet i mange år, men stadig den dag i dag er det en populær iPad. Ejer du et eksemplar af iPad Pro 9.7” 2016, så er du langt fra den eneste. 

Omtalte iPad får typisk nogle af de samme skader som andre iPads. Det gælder bl.a. skærmskader og batteriskader. Hvis uheldet netop har ramt dig og din tablet, så henvend dig til GladTeknik og få fikset problemet. Vi kan f.eks. skifte skærmen eller batteriet i iPad’en. 

Professionel reparation af iPad Pro 9.7” 2016

Reparationer af iPads bør altid overlades til fagfolk. Det gælder også reparationer af iPad Pro 9.7” 2016. Så ved du nemlig, at intet går galt. 

Gennem tiden har vi haft fornøjelsen af at reparere rigtig mange iPads for vores kunder i København og på resten af Sjælland. Derfor ved vi nøjagtigt, hvordan reparationerne skal gribes an, og hvilke reservedele der skal bruges. Dette er din sikkerhed for, at reparationen udføres effektivt og professionelt. 

Du vil ikke komme til at fortryde at have sat din lid til os og vores teknikere. Vi kan nemlig vores kram. 

Ipad

Reparation af skærmskader på iPad Pro 9.7” 2016

iPad Pro 9.7” 2016 er udstyret med en lille skærm sammenlignet med de andre iPad Pro modeller. At skærmen er mindre end gennemsnitsskærmen er dog ikke ensbetydende med, at den ikke kan gå i stykker. Den er lige så følsom som de større skærme, så du har al mulig god grund til at tage dine forholdsregler for at beskytte enhedens skærm.

Vi tilbyder skærm reparation af iPad Pro 9.7” 2016, så står du med en enhed med en flækket eller ridset skærm, så kan vi skifte den for dig. 

Udskiftning af defekt eller sløvt batteri i iPad’en 

Batteriet i iPad Pro 9.7” 2016 kan slides op. Er det netop sket i dit tilfælde, så skal du have skiftet batteriet. Dette kan du få gjort hos GladTeknik.

Hvis du har haft din iPad i en årrække og er begyndt at opleve en markant dårligere batteritid sammenlignet med i starten, så skal du gøre dig selv den tjeneste og bestille tid til et batteriskift. Det er nemlig forventeligt, at batteritiden blot vil fortsætte med at dale. 

Hvad koster det at få repareret min iPad Pro 9.7” 2016?

En defekt eller beskadiget iPad Pro 9.7” 2016 kan naturligvis repareres – og endda til favorable priser hos GladTeknik.

Prisen på reparationen afhænger af, om det drejer sig om et skærmskift, batteriskift, reparation af bagcover, reparation af kamera, reparation efter væskeskade osv. Derfor kan vi ikke oplyse en konkret pris her, men du kan få et tilbud, hvis du kontakter os. 

Reparationer af høj kvalitet – med tilfredshedsgaranti

GladTeknik tilbyder holdbare reparationer af iPad Pro 9.7” 2016. Vil du derfor være sikker på, at der anvendes kvalitetsreservedele til reparationen af din tablet, så vælger du rigtigt ved at indlevere enheden til reparation hos os. Vi yder i øvrigt tilfredshedsgaranti. 

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.