iPad Pro 9.7” 2016 reparation
Er din iPad Pro 9.7” 2016 i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad Pro 9.7” 2016 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad Pro 9.7” 2016

iPad Pro 9.7” 2016 er en mindre iPad, der kan bruges både hjemme, på kontoret og på farten. Den fylder så lidt, at den kan være i enhver taske, ligesom den kan tages med under armen. Modellen er fra 2016 og har derfor været på markedet i mange år, men den dag i dag er det en populær iPad. Har du en iPad Pro 9.7” 2016, er du langt fra den eneste. 

Denne iPad får typisk de samme skader som andre iPads. Det gælder fx skader på skærmen og batteriet. Hvis uheldet har ramt dig og din tablet, så henvend dig til GladTeknik og få fikset problemet. Vi kan fx skifte skærmen eller batteriet.

Professionel reparation af iPad Pro 9.7” 2016

Reparationer af iPads bør altid overlades til fagfolk. Det gælder også reparationer af iPad Pro 9.7” 2016. Så ved du, at intet går galt. 

Gennem tiden har vi repareret mange iPads for vores kunder i København og på resten af Sjælland. Derfor ved vi nøjagtigt, hvordan reparationerne skal gribes an og hvilke reservedele, der skal bruges. Det er din sikkerhed for, at reparationen udføres effektivt og professionelt. 

Du vil ikke fortryde at have sat din lid til vores teknikere. Vi kan vores kram!

iPad reparatør

Reparation af skader på skærmen på iPad Pro 9.7” 2016

iPad Pro 9.7” 2016 er udstyret med en lille skærm sammenlignet med de andre iPad Pro-modeller. At skærmen er mindre betyder ikke, at den ikke kan gå i stykker. Den er lige så følsom som andre skærme, så du har god grund til at beskytte den.

Vi tilbyder reparation af skærmen på iPad Pro 9.7” 2016. Står du med en enhed med en flækket eller ridset skærm, kan vi skifte den for dig. 

Udskiftning af defekt eller sløvt batteri i iPad’en 

Batteriet i iPad Pro 9.7” 2016 kan slides op. Er det sket i dit tilfælde, skal du have skiftet batteriet. Det kan du få gjort hos GladTeknik.

Hvis du har haft din iPad i en årrække og er batteritiden blevet markant dårligere sammenlignet med i begyndelsen, skal du gøre dig selv den tjeneste at bestille tid til udskiftning af batteriet. Det er forventeligt, at batteritiden vil fortsætte med at dale. 

Hvad koster det at få repareret min iPad Pro 9.7” 2016?

En defekt eller beskadiget iPad Pro 9.7” 2016 kan repareres – endda til favorable priser hos GladTeknik.

Prisen på reparationen afhænger af, om det drejer sig om et udskiftning af skærm eller batteri, reparation af bagcover, reparation af kamera, reparation efter væskeskade osv. Derfor kan vi ikke oplyse en konkret pris her, men du får et tilbud, når du kontakter os. 

Reparationer af høj kvalitet – med garanti for tilfredshed

GladTeknik tilbyder holdbare reparationer af iPad Pro 9.7” 2016. Vil du være sikker på, at der bruges kvalitetsreservedele til reparation af din tablet, er du gået rigtigt, når du indleverer enheden til reparation hos os. Vi yder garanti for tilfredshed.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.