CISCO

Hvad er CISCO?

CISCO Systems, som er det fulde navn, er en virksomhed, der beskæftiger sig med IT og Netværk.
De er mest kendte for deres switches og routere, men er også specialister inden for cybersikkerhed og IoT. Du vil også finde deres logo på kontortelefoner og konference hardware.

CISCO navnet er faktisk en forkortelse af San Fran”cisco”. Det er lige netop den by, de to stiftere, Leonard Bosack og Sandy Lerner stiftede CISCO i 1984.

I dag bliver Cisco brugt af både små og store virksomheder, men også af det offentlige, institutioner og universiteter.
Hele 85% af alt internettrafik kører igennem Ciscos systemer

Hvorfor vælger man CISCO?

Man kan næsten ikke sige netværk uden at sige CISCO. De er meget kendte for at levere pålidelige, robuste og agile produkter og løsninger hele vejen rundt. Det er blandt andet også derfor de lige nu på verdensplan er markedsledere.

Har du en mindre virksomhed, skal du ikke blive skræmt af, at de er en stor spiller på markedet og frygte dyre kompliceret løsninger. De har nemlig de seneste år fokuseret meget på at lave netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder. De har brugt den viden og data, de har fra deres store datacenterkunder og større virksomheder til at udvikle produkter af meget høj kvalitet, men til mindre budgetter. Man skal heller ikke frygte ikke at blive hørt. Cisco gør nemlig en dyd ud af at videreudvikle deres produkter. Det bruger de primært feedback fra deres kunder til at gøre.

CISCO
Server Racks

Hvad kan vi hos Gladteknik tilbyde?

Hos GladTeknik er vi blandt andet specialister i CISCOs produkter. Så har du allerede CISCO produkter, eller overvejer du at anskaffe dig nogle, så er vi klar til at være din tekniske samarbejdspartner og kan hjælpe dig med følgende:

– Hjælp til Cisco & Meraki
– Network (Cisco Meraki)
– Udkørende teknisk support af Cisco
– Fjernsupport hjælp af Cisco
– Konfiguration af Cisco
– Opsætning af Cisco

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, så kontakt os på [email protected].dk eller her https://www.gladteknik.dk/kontakt/

Har du problemer med CISCO?

Hvis du har brug for it-support eller teknisk hjælp , så står vores hold af dygtige teknikere klar til at hjælpe dig. Vi har gjort det nemt at få den rette hjælp uden ventetid; blot opret din sag her på vores hjemmeside

Skal vi hjælpe dig med at opsætte netværkløsning til din virksomhed?

Så klik på knappen til højre og kom i kontakt med os!
Gode råd og hjælp til wifi

Endnu en gang har jeg oplevet sublim service og sparring fra Gladteknik. Senest ifm. at vores wifi i vores 3-værelses lejlighed har været meget ustabilt. Efter en kort, hurtig og venlig korrespondance fik jeg en anbefaling som gik på 2 trin. Gladteknik hjalp mig hele vejen igennem og sikrede med en god wifidækning i lejligheden, så vi nu alle både kan arbejde hjemme, streame og spille PC uanset hvad de andre i lejligheden lavede. Jeg var lidt i tvivl om jeg ville få værdi for pengene, for det er jo "bare internet", så hvor svært kan det være. Det skammer jeg mig over at have tænkt nu. Jeg tror det er tæt på, at være de bedste penge jeg har investeret i mit liv!:) Og til meget overkommelige priser. 5 meget store stjerne og virtuelle highfives herfra!


5 / 5 Stjerner

Sune Flyger Larsen