CISCO
Hos GladTeknik er vi specialister i CISCOs produkter. Har du allerede CISCO-produkter, eller overvejer du at anskaffe dig nogle, er vi klar til at være din samarbejdspartner.

Hvad er CISCO?

CISCO Systems er en virksomhed, der beskæftiger sig med IT og Netværk. De er mest kendt for deres switches og routere, men er også specialister inden for cybersikkerhed og IoT. Du kan finde deres logo på kontortelefoner og hardware til konferencer.

CISCO navnet er en forkortelse af San Fran-”cisco”. Det er byen, hvor de to stiftere, Leonard Bosack og Sandy Lerner grundlagde CISCO i 1984.

CISCO bliver både brugt af virksomheder og offentlige institutioner. 85% af al internettrafik kører igennem CISCOs systemer.

Hvorfor vælger man CISCO?

Man kan næsten ikke sige netværk uden at sige CISCO. De er kendt for at levere pålidelige, robuste og agile produkter og løsninger. Det er blandt andet derfor, de lige nu (maj 2022) er markedsledere på verdensplan.

Har du en mindre virksomhed, skal du ikke blive skræmt af, at de er en stor spiller på markedet og derfor frygte dyre komplicerede løsninger. De har de seneste år fokuseret på at lave netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder. De bruger den viden og de data, de har fra deres store datacenterkunder og større virksomheder, til at udvikle produkter af høj kvalitet men til mindre budgetter.

Du skal heller ikke frygte ikke at blive hørt. CISCO gør en dyd ud af at videreudvikle sine produkter. Det gør de med afsæt i feedback fra kunderne.

CISCO
Server Racks

GladTeknik tilbyder

Hos GladTeknik er vi blandt andet specialister i CISCOs produkter. Har du allerede CISCO-produkter, eller overvejer du at anskaffe dig nogle, er vi klar til at være din samarbejdspartner.

Vi hjælper med:

  • CISCO og Meraki
  • Network (CISCO Meraki)
  • Udkørende teknisk support til CISCO
  • Fjernsupport til CISCO
  • At konfigurere CISCO
  • At sætte CISCO op

Vil du høre mere om, hvad vi hjælper med, så kontakt os. Vi er klar til at hjælpe. Foretrækker du at ringe eller at sende en e-mail, er vi nemme at nå.

Har du problemer med CISCO?

Har du brug for it-support eller teknisk hjælp, er vores dygtige teknikere klar til at hjælpe.

Hvis vi skal hjælpe dig, skal du bare oprette din sag her på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og lægger en plan for løsning af problemet.

Skal vi hjælpe med at sætte netværk op i din virksomhed?

Klik på knappen til højre og kom hurtigt i kontakt med os!
Gode råd og hjælp til wifi

Endnu en gang har jeg oplevet sublim service og sparring fra Gladteknik. Senest ifm. at vores wifi i vores 3-værelses lejlighed har været meget ustabilt. Efter en kort, hurtig og venlig korrespondance fik jeg en anbefaling som gik på 2 trin. Gladteknik hjalp mig hele vejen igennem og sikrede med en god wifidækning i lejligheden, så vi nu alle både kan arbejde hjemme, streame og spille PC uanset hvad de andre i lejligheden lavede. Jeg var lidt i tvivl om jeg ville få værdi for pengene, for det er jo "bare internet", så hvor svært kan det være. Det skammer jeg mig over at have tænkt nu. Jeg tror det er tæt på, at være de bedste penge jeg har investeret i mit liv!:) Og til meget overkommelige priser. 5 meget store stjerne og virtuelle highfives herfra!


5 / 5 Stjerner

Sune Flyger Larsen