Samsung Galaxy XCover Pro reparation

Samsung Galaxy XCover Pro reparation

Samsung Galaxy XCover Pro skiller sig på flere punkter ud fra den gennemsnitlige smartphone. Det gør den ikke mindst ved at være certificeret til at tåle barske forhold. Det er bl.a. den perfekte mobil for personer, der deltager i udfordrende sport eller bruger meget tid i naturen.

Enheden er både robust og holdbar, men der er ingen garanti for, at den ikke kan gå i stykker. Er din Samsung Galaxy XCover Pro mod forventning gået i stykker, kan du søge hjælp hos GladTeknik. Vi kan nemlig tilbyde alle de gængse reparationer.

Reparation af Samsung Galaxy XCover Pro hos GladTeknik

Det kan være svært at forestille sig, at enheden kan gå i stykker, når nu der er tale om en slidstærk mobil, der kan tåle både kulde, varme, støv og regn. Den kan sågar håndteres med våde fingre og tynde handsker. Det er dog ingen hemmelighed, at selv Samsung Galaxy XCover Pro kan blive ramt af skader. 

Reparationer af Samsung Galaxy XCover Pro bør udelukkende udføres af erfarne teknikere, hvis man skal være sikker på, at alt går, som det skal. I vores team har vi netop teknikere med erfaring i at reparere smartphones fra Samsung – inkl. omtalte enhed. 

Samsung Galaxy XCover Pro skærmskift

Skærmen på Samsung Galaxy XCover Pro byder på god slidstyrke, men den er ikke brudsikker. Derfor vil den kunne gå i stykker, hvis den får en hård behandling. Den kan f.eks. blive beskadiget, hvis du taber mobilen på en løbetur, eller hvis du støder ind i en væg med mobilen i hånden. 

Hvis skærmen er gået i stykker, kan du booke en skærm reparation. Så sørger vores teknikere for at skifte skærmen hurtigst muligt.

Samsung Galaxy XCover Pro batteriskift

Enheden kommer med et kraftigt batteri med en rigtig god batterikapacitet. Du vil derfor kunne tage mobilen med dig på farten uden at bekymre dig om at mangle strøm. Batteriet vil dog blive slidt med tiden, hvis du bruger mobilen meget.

Hvis batteriet i din Samsung Galaxy XCover Pro viser tydelige tegn på slitage eller defekter, kan du få batteriet skiftet. Dette klarer vores teknikere selvfølgelig. 

Vi kan også tilbyde andre reparationer

Hvis din Samsung Galaxy XCover Pro er gået i stykker, men det hverken er skærmen eller batteriet, der er beskadiget, kan vi byde ind med nogle af vores andre reparationer. Det er f.eks. også muligt at reparere / skifte bagcover, mikrofon m.v. på enheden. 

Priser på vores reparationer

Savner du info om priser på vores reparationer af Samsung Galaxy XCover Pro, så bedes du kontakte os. Prisen kommer an på flere faktorer, men du vil naturligvis få et tilbud, inden reparationen sættes i gang. Derudover vil du få et estimeret bud på, hvor hurtigt reparationen kan udføres.  

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.