Samsung Galaxy XCover Pro reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy XCover Pro?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy XCover Pro

Samsung Galaxy XCover Pro skiller sig på flere punkter ud fra den gennemsnitlige smartphone. Det gør den ikke mindst ved at være certificeret til at tåle barske forhold. Det er bl.a. den perfekte mobil for personer, der deltager i udfordrende sport eller bruger meget tid i naturen.

Enheden er både robust og holdbar, men der er ingen garanti for, at den ikke kan gå i stykker. Er din Samsung Galaxy XCover Pro mod forventning gået i stykker, kan du søge hjælp hos GladTeknik. Vi tilbyder alle de gængse reparationer.

Reparation af Samsung Galaxy XCover Pro hos GladTeknik

Det kan være svært at forestille sig, at enheden kan gå i stykker, når nu der er tale om en slidstærk mobil, der kan tåle både kulde, varme, støv og regn. Den kan sågar håndteres med våde fingre og tynde handsker. Det er ingen hemmelighed, at selv Samsung Galaxy XCover Pro kan blive ramt af skader. 

Reparationer af Samsung Galaxy XCover Pro bør udelukkende udføres af erfarne teknikere, hvis man skal være sikker på, at alt går, som det skal. I vores team har vi teknikere med stor erfaring i at reparere smartphones fra Samsung – inkl. denne enhed. 

Samsung X cover 5

Skift af skærm på Samsung Galaxy XCover Pro

Skærmen på Samsung Galaxy XCover Pro byder på god slidstyrke, men den er ikke brudsikker. Derfor vil den kunne gå i stykker, hvis den får en hård behandling. Den kan f.eks. blive beskadiget, hvis du taber mobilen på en løbetur, eller hvis du støder ind i en væg med mobilen i hånden. 

Hvis skærmen er gået i stykker, kan du booke en reparation af skærmen. Så sørger vores teknikere for at skifte skærmen hurtigst muligt.

Skift af batteri i Samsung Galaxy XCover Pro

Enheden kommer med et kraftigt batteri med en god batterikapacitet. Du vil derfor kunne tage mobilen med dig på farten uden at bekymre dig om at mangle strøm. Batteriet vil dog blive slidt med tiden, hvis du bruger mobilen meget.

Hvis batteriet i din Samsung Galaxy XCover Pro viser tegn på slitage eller defekter, kan du få batteriet skiftet. Det klarer vores teknikere selvfølgelig. 

Vi tilbyder også andre reparationer

Hvis din Samsung Galaxy XCover Pro er i stykker, men det hverken er skærmen eller batteriet, der er beskadiget, kan vi byde ind med nogle af vores andre reparationer. Det er f.eks. også muligt at reparere/skifte bagcover, mikrofon og meget andet på enheden. 

Priser på vores reparationer

Savner du oplysninger om priser på vores reparationer af Samsung Galaxy XCover Pro, så skal du kontakte os og få et klart svar. Prisen kommer an på flere faktorer, men du vil naturligvis få et tilbud, inden reparationen sættes i gang. Derudover vil du få et estimeret bud på, hvor hurtigt reparationen kan udføres.  

Spørgsmål og svar

Hvornår giver det mening at indlevere en Samsung Galaxy XCover Pro til reparation?

Der kan være flere tegn på, at din Samsung Galaxy XCover Pro trænger til at blive repareret. Nogle af tegnene kan ses med det blotte øje, mens andre er mindre synlige. Du bør f.eks. indlevere den til reparation, hvis skærmen er knækket, hvis batteriet er stået af, eller hvis ladestikket ikke virker.

Hvordan forlænger jeg levetiden på min Samsung Galaxy XCover Pro?

Foruden at indlevere din Samsung Galaxy XCover Pro til reparation, når den går i stykker, kan du forlænge dens levetid ved at passe godt på den ved at bruge cover og skærmbeskyttelse. Du bør desuden løbende opdatere enhedens styresystem og apps.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.