Udkørende teknisk hjælp
GladTeknik tilbyder udkørende teknisk hjælp til både privatkunder og erhverskunder.

Udkørende teknisk hjælp

Udover teknisk hjælp fra vores værksted i Hvidovre tilbyder vi udkørende hjælp. Vi kører ud til dig og hjælper dig på din adresse – enten hjemme hos dig eller på kontoret.

Udkørende hjælp tilbydes til fx at:

  • Sætte internet, trådløst netværk/Wi-Fi op
  • Optimere og fejlsøge internet/Wi-Fi
  • Hjælpe med Ubiquiti, MESH- og andre netværksenheder
  • Sætte NAS-server og andre servere op
  • Sætte TV, TV-bokse m.m. op
  • Hjælpe med andre IT-problemer

Hvad er udkørende teknisk hjælp?

Udkørende service er en tjeneste, hvor en af vores teknikere kører ud til din adresse, enten dit hjem eller kontor, for at løse dit problem. Hvis du har et problem, der kræver fysisk tilstedeværelse, bør du overveje at benytte vores udkørende tekniske hjælp.

GladTeknik Udkørende kort
PC service stationær

Sådan fungerer udkørende teknisk hjælp

Med vores udkørende service kommer en af vores teknikere til dig i stedet for, at du kommer til os. For at give dig en bedre forståelse af, hvad udkørende teknisk hjælp indebærer, har vi lavet en guide, der fortæller, hvad du skal gøre, hvis du vil bruge vores udkørende service.

  1. Ring 41 33 34 35 eller skriv til [email protected] og fortæl om dit problem. På den måde kan vi vurdere, om det kræver udkørende service eller service på vores værksted.
  2. Opret en sag på hjemmesiden og book udkørende hjælp. Beskriv dit problem så præcist som muligt.
  3. En af vore teknikere kontakter dig for en uforpligtende samtale. I drøfter problemet, pris og tidspunkt, der passer dig bedst, hvor vores tekniker kan komme.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved udkørende teknisk hjælp?

Ikke alle problemer kan løses på vores værksted. Nogle problemer er derhjemme og derfor kræver det at en medarbejder kommer og hjælper, der hvor problemet er. Behøver du f.eks. hjælp til opsætning af WiFi og router, kommer vi til din adresse og hjælper.

Hvad koster udkørende teknisk hjælp?

Vi har konkurrencedygtige priser på vores udkørende service. Den konkrete pris afhænger af problemet. Når vi ved, hvilke IT-problemer du har, vurderer vi, hvordan de kan løses og giver dig en pris.

Har du brug for udkørende teknisk hjælp?

Har du brug for hjælp er vi klar. Gå ind på vores bookingside eller ring, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen. Så giver vi dig et godt tilbud!