Anden IT-hjælp

Få hurtig og effektiv hjælp til computer-problemer og hjemmets gadgets. Vi løser de fleste sager indenfor ét døgn, og grundlæggende håndtering er altid inkluderet ved indlevering på vores værksted i Hvidovre. Vi tilbyder både IT-hjælp til private og til erhverv.
GladTeknik tilbyder også fjernsupport!

IT-fjernsupport

IT-support via internettet, hvor vi midlertidigt styrer din computer og retter fejlen, så du hurtigt kan komme videre.

Læs mere
Optimering af din Computer

Optimering af computer

Er din computer blevet langsom? Vi kan optimere den, så den kører som smurt igen.

Læs mere
Mail-opsætning (MacOS Mail-program, Microsoft Outlook, Microsoft Mail, G-mail, YouSee Mail osv.)

E-mail opsætning

Få hjælp til opsætning af din e-mail eller hjælp til fejlretning af e-mail problemer.

Læs mere
IT support

IT-service og teknisk hjælp

Når der er problemer med teknikken står vi klar med kompetent og hurtig IT service og teknisk hjælp.

Læs mere
GladTeknik laver ikke kun opsætning af TV, men også teknisk hjælp!

TV-boks, Chromecast og SmartHome

Få teknisk hjælp til hjemmets gadgets, tv-bokse og streamingenheder.

Læs mere
Server Racks

Automatisering

få optimeret din virksomheds interne systemer

Læs mere

IT-hjælp på hele Sjælland og online

Vi tilbyder fagkyndig og effektiv IT-hjælp på hele Sjælland og som fjernsupport via internettet. Indleverer du din computer på vores værksted i Hvidovre er grundlæggende håndtering i forbindelse med din computer reparation desuden inkluderet. Indleverer du på et af vores andre værksteder eller indleveringssteder koster en fejlfindning kun 200 kr.

Computer-problemer der kræver IT-hjælp

Der kan opstå mange forskellige slags fejl i en computer, der gør at den ikke længere virker hensigtsmæssigt. Måske er det noget så simpelt som, at den er blevet langsom med tiden. Det kan også være, at der er programmer som ikke længere virker, en irriterende fejlbesked der bliver ved med at poppe op, eller at der er noget mere teknisk der skal udbedres af en IT-supporter. Uanset fejltype er det noget vi kan hjælpe med i et af vores mange værksteder eller som fjernsupport via internettet.

Typiske computer-problemer hvor IT-hjælp er nødvendigt:

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få hjælp til min computer?
Vi har indlevering og værksteder mange steder på Sjælland. Se oversigten her. Vi tilbyder også fjernsupport via internettet. Vi yder desuden både IT-hjælp til private og til erhverv.

Hvilke computer-problemer kan løses via fjernsupport?
Som hovedregel er det software-problemer der kan løses via fjernsupport. Med software mener vi ting som programmer der ikke virker som forventet, drivere der skal installeres eller opdateret, nogle typer e-mail problemer. Problemer med fysiske elementer i din computer såsom harddisken eller væskeskader kan ikke løses med fjernsupport.

Hvad er IT-support?
IT-support kommer fra engelsk og betyder hjælp til informationsteknologi (computere).

Hvad koster jeres IT-hjælp?
Det afhænger af hvad problemet er, hvilket vi finder ud af ifbm. fejlsøgningen. Nogle IT-problemer kræver mere arbejde end andre. Dog har vi mange års erfaring og hjælper daglige rigtig mange kunder, så allerede i forbindelsen med fejlsøgningen får du en pris. Husk at grundlæggende håndtering er inkluderet ved indlevering i Hvidovre.

Tilbyder I IT-hjælp til Mac computere?
Ja, vi tilbyder IT-hjælp til alle slags computere. Både Mac og PC. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Tilbyder i IT-hjælp til erhverv?
Ja, vi tilbyder både IT-hjælp til private og til erhverv. Kontakt os gerne for spørgsmål eller et konkret tilbud.
For en virksomhed, der ikke internt har vægt på IT-kompetencerne, er det vigtigt at have en ekstern partner der hurtigt, effektivt og billigt kan afhjælpe de daglige udfordringer - det har vi i ENAGO oplevet - det opleves som en 24-timers service, som bevirker at vi i ENAGO hele tiden er videre i dagens udfordringer uden forsinkelser - det er en rar fornemmelse for os, samarbejdspartnere og kunder - vi anbefaler Gladteknik uden forbehold!


5 / 5 Stjerner

Jesper Gottschalck