Mail-opsætning
Har du brug for hjælp til opsætning af en eller flere e-mail adresser? Eller har du blot problemer med din eksisterende mailboks? Vores teknikere kan hjælpe dig.

Hjælp til mail-opsætning

Alle har i dag en e-mail adresse, og mange har op til flere; én til spam, én til privat brug, én eller flere arbejdsmails og så videre. Det er blevet en lige så vigtig del af vores kontaktinformationer som telefonnummer og adresse og ikke mindst noget som bare skal fungere. Der findes et virvar af forskellige e-mail programmer og hjemmesider, hvor du kan oprette din mail. Hvordan skal du gøre? Hvad skal du vælge? Hvad er mest hensigtsmæssigt for dit behov? Alle disse spørgsmål og mail-opsætning generelt er noget vi i GladTeknik kan hjælpe dig med.

Vi hjælper med mail programmer

Der findes som sagt et væld af forskellige e-mail programmer som alle har forskellige designs og funktioner, som det kan være svært at finde rundt i. I GladTeknik har vi erfaring med en række forskellige mail programmer, så vi kan hjælpe dig med at sætte en e-mail adresse op, uanset hvilket program, du måtte bruge. Vi arbejder blandt andet med:

  • Microsoft Outlook fra Office pakken
  • Office 365 mail
  • Windows Mail
  • MacOS Mail (Apples mail program)
  • Mail-opsætning på mobiltelefoner

Ud over de ovenstående programmer, hjælper vi også firmaer med at sætte en personlig hosted mail op via jeres hjemmeside. Bruger du eller dit firma et mail program, som vi ikke har nævnt ovenfor, skal du ikke være bange for at kontakte os – vi kan højst sandsynligt stadig hjælpe!

Mail-opsætning (MacOS Mail-program, Microsoft Outlook, Microsoft Mail, G-mail, YouSee Mail osv.)

GladTeknik yder hjælp til e-mail opsætning!

Hjælp til e-mail opsætning på hjemmesider

Hvor mail programmerne oftest bruges af firmaer og virksomheder, da det giver et mere professionelt udtryk, så findes der jo også en masse gratis e-mail services på nettet, som bruges af mange forskellige mennesker. Ligesom med mail programmerne kan der være store forskelle på disse hjemmesider, som kan være svære at finde rundt i. Men også her kan vi være dig behjælpelig! Vi har for eksempel erfaring med:

  • Google Mail (Gmail)
  • Hotmail
  • Yahoo-mail
  • iCloud

Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 41 33 34 35 eller [email protected], hvis du har nogle spørgsmål! Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp til mail-opsætning?

Mangler du hjælp til at oprette e-mails enten i mail programmer eller via hjemmesider, så klik dig ind på vores booking side og bestil en tid. Så skal vi nok få hjulpet dig!
Flot & Hurtig Service
Havde først haft min computer ude hos et andet firma, hvor jeg havde betalt for Mail-opsætning, som de ikke kunne løse.

Herefter ringede jeg til GladTeknik, som kom dagen efter og løste problemet på under én time. Jeg bruger helt sikkert jer igen. Det er en kæmpe fordel, at man endda kan få en tekniker hjem og løse problemet hos en selv.


5 / 5 Stjerner

Lissi Rolandsen