Opsætning af e-mail
Har du brug for hjælp til sætte en eller flere e-mailadresser op?
Har du problemer med din eksisterende mailboks?
Vores teknikere hjælper dig.

Hjælp til opsætning af e-mail

Alle har i dag en e-mailadresse, og mange har op til flere: en til spam, en til privat brug, en eller flere arbejdsmails og så videre. Det er blevet en lige så vigtig del af vores kontaktinformationer som telefonnummer og adresse og ikke mindst noget, som bare skal fungere. Der findes et virvar af forskellige e-mailprogrammer og hjemmesider, hvor du kan oprette en e-mail. Hvordan skal du gøre? Hvad skal du vælge? Hvad er mest hensigtsmæssigt til dit behov? Alle disse spørgsmål og opsætning af e-mail hjælper vi i GladTeknik med.

Vi hjælper med e-mailprogrammer

Der findes som sagt et væld af forskellige e-mailprogrammer, som alle har forskellige designs og funktioner, som det kan være svært at finde rundt i. I GladTeknik har vi erfaring med en række forskellige e-mailprogrammer, så vi kan hjælpe dig med at sætte en e-mailadresse op, uanset hvilket program, du bruger. Vi arbejder blandt andet med:

  • Microsoft Outlook fra Officepakken
  • Office 365-mail
  • Windows Mail
  • MacOS Mail (Apples e-mailprogram)
  • At sætte e-mail op på mobiltelefoner

Ud over de nævnte programmer, hjælper vi dit firma med at sætte en personlig hosted e-mail op via din hjemmeside. Bruger du eller dit firma et e-mailprogram, som vi ikke har nævnt ovenfor, skal du ikke være bange for at kontakte os – vi kan højst sandsynligt hjælpe!

Mail-opsætning (MacOS Mail-program, Microsoft Outlook, Microsoft Mail, G-mail, YouSee Mail osv.)

GladTeknik yder hjælp til e-mail opsætning!

Hjælp til opsætning af e-mail på hjemmesider

Hvor e-mailprogrammerne oftest bruges af firmaer og virksomheder, da det giver et mere professionelt udtryk, findes der også gratis e-mailservices på nettet, som bruges af mange. Ligesom med e-mailprogrammerne kan der være forskelle på disse hjemmesider, som kan være svære at finde rundt i. Også her hjælper vi dig. Vi har for eksempel erfaring med:

  • Google Mail (Gmail)
  • Hotmail
  • Yahoo-mail
  • iCloud

Og du er altid velkommen til at kontakte os på 41 33 34 35 eller [email protected], hvis du har spørgsmål! Vi er klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp til at sætte din e-mail op?

Mangler du hjælp til at oprette e-mails enten i e-mailprogrammer eller via hjemmesider, så klik dig ind på vores bookingside og bestil en tid. Så hjælper vi dig hurtigt.
Flot & Hurtig Service
Havde først haft min computer ude hos et andet firma, hvor jeg havde betalt for Mail-opsætning, som de ikke kunne løse.

Herefter ringede jeg til GladTeknik, som kom dagen efter og løste problemet på under én time. Jeg bruger helt sikkert jer igen. Det er en kæmpe fordel, at man endda kan få en tekniker hjem og løse problemet hos en selv.


5 / 5 Stjerner

Lissi Rolandsen