Optimering af computer
Er din gamle computer blevet langsom og sløv? Løber du hele tiden tør for plads eller computerkraft? Vores dygtige teknikere kan hjælpe dig med at gøre din gamle computer så god som ny.

Optimering af computer – en rigtig god idé

Her i GladTeknik sætter vi fokus på at hjælpe med optimering af computer. Hvis du sidder og tænker, at det lyder underligt, så forestil dig følgende.

Derfor skal din computer optimeres

Du sidder enten derhjemme eller på kontoret og arbejder, da du åbner et program på din computer. Programmets logo dukker op på din skærm, og du venter på, at programmet er klar til brug. Din computer er lidt langsom, så i stedet for fem sekunder tager det måske 10 eller 15 sekunder. Det er et minimalt tab af tid, som måske ikke lyder af meget. Men i løbet af dagen er der mange af den slags – og det ender måske med et samlet tab af tid på 10 minutter.

Igen lyder det måske ikke af særlig meget at miste 10 minutter på en almindelig arbejdsdag. Men regner du de 10 minutter ud på 200 arbejdsdage, er det et samlet tab af tid på 33 timer. Og det bliver kun værre, jo længere tid der går.

Derfor tilbyder vi dig, enten som privatkunde eller virksomhed, at optimere din computer, så tidsspildet bliver så småt som muligt.

Optimering af din Computer

GladTeknik hjælper med optimering af computer!

Optimering af computer – hvad og hvordan?

Selvom eksemplet ovenfor gik på en helt almindelig stationær PC, så har vi i GladTeknik flere års erfaring med optimering ikke bare af computere, men flere forskellige typer af PC’er og devices. Herunder kan du se, hvilke devices vi for eksempel kan optimere. Vi optimerer:

Hvis du er usikker på, om vi kan optimere din device, så kontakt os – vi sidder altid klar til at hjælpe!

Måden vi typisk laver optimering af computer, er ved at opgradere harddisken. De nye Samsung 960 Pro og Intel Optane anvender markant forbedrede hardiske, som læser data med en hastighed på ~3200 MB/s. Set i forhold til normale Solid State hardiske, som blot arbejder med 520-600 MB/s, så er der meget at hente ved at opgradere til en nyere harddisk – og der er endnu mere at hente, hvis din computer er udstyret med en normal klassisk harddisk, som kun læser med 60 MB/s.

Skal vi optimere din computer?

Hvis du synes, at din computer er lidt langsom, så lad os optimere den for dig! Klik dig ind på vores bookingside, og tag kontakt til os via enten telefon, mail eller vores kontaktformular – der er massere af tid at spare, og vi skal nok give dig et godt tilbud!
Hurtig, Effektiv og Kanon god Service

Havde brug for hjælp til at få slettet alle Tracking-Cookies på min computer. Jeg ringede til GladTeknik, som straks og hurtigt hjalp mig med det. Ligeledes fik de optimeret min PC, rådgivet mig og vist mig hvordan jeg selv gør det fremadrettet. God Service.


5 / 5 Stjerner

Stig Kromann