Optimering af computer
Er din computer langsom og sløv?
Løber du hele tiden tør for plads eller computerkraft?
Vores dygtige teknikere kan hjælpe gøre din gamle computer så god som ny.

Optimering af computer – en god idé

Hos GladTeknik har vi fokus på at optimere computere. Hvis du tænker, det lyder underligt, så forestil dig følgende:

Derfor skal din computer optimeres

Du sidder enten hjemme eller på kontoret og arbejder, da du åbner et program på din computer. Programmets logo dukker op på din skærm, og du venter på, at programmet er klar til brug. Din computer er lidt langsom, så i stedet for fem sekunder tager det måske 10 eller 15 sekunder. Det er et minimalt tab af tid, som måske ikke lyder af meget. Men i løbet af dagen er der mange af den slags – og det ender måske med et samlet tab af tid på 10 minutter.

Igen lyder det måske ikke af meget at miste 10 minutter på en arbejdsdag. Men regner du de 10 minutter ud på 200 arbejdsdage, er det et samlet tab af tid på 33 timer. Og det bliver kun værre, jo længere tid der går.

Derfor tilbyder vi dig, enten som privatkunde eller virksomhed, at optimere din computer, så tidsspildet bliver så kortvarigt som muligt.

Optimering af din Computer

GladTeknik hjælper med optimering af computer!

Optimering af computer – hvad og hvordan?

Selvom eksemplet ovenfor gik på en helt almindelig stationær PC, har vi i GladTeknik flere års erfaring med optimering ikke bare af computere, men flere forskellige typer af PC’er og enheder. Herunder kan du se, hvilke enheder vi for eksempel kan optimere.

Vi optimerer:

  • Stationære PC’er
  • Bærbare PC’er
  • Diverse Apple-computere: iMac, MacBook Pro og Air
  • Diverse mobiler og tablets

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan optimere din enhed, så kontakt os – vi er klar til at hjælpe!

Måden vi typisk optimerer en computer er ved at opgradere harddisken. De nye Samsung 960 Pro og Intel Optane bruger markant forbedrede harddiske, som læser data med en hastighed på ~ 3.200 MB/s.

Set i forhold til normale Solid State Drives (SSD), som arbejder med 520 – 600 MB/s, er der meget at hente ved at opgradere til en nyere harddisk – og der er endnu mere at hente, hvis din computer er udstyret med en normal klassisk harddisk (HDD), som læser med 60 MB/s.

Skal vi optimere din computer?

Hvis du synes, din computer er langsom, så lad os optimere den. Klik dig ind på vores bookingside, kontakt os via enten telefon, e-mail eller kontaktformularen – der er meget tid at spare, og vi giver dig et godt tilbud!
Hurtig, Effektiv og Kanon god Service

Havde brug for hjælp til at få slettet alle Tracking-Cookies på min computer. Jeg ringede til GladTeknik, som straks og hurtigt hjalp mig med det. Ligeledes fik de optimeret min PC, rådgivet mig og vist mig hvordan jeg selv gør det fremadrettet. God Service.


5 / 5 Stjerner

Stig Kromann