Apple Watch Series 4 reparation
Er dit Apple Watch Series 4 i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af Apple Watch Series 4 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Apple Watch Series 4

2018 var året, hvor Apple Watch Series 4 kom til verden. Uret adskiller sig bl.a. fra sin forgænger ved at byde på en større skærm, en højere kapacitet og en forbedret lydkvalitet. Dette smartwatch har sidenhen fået hård konkurrence fra de nyeste smartwatches fra Apple. 

Apple Watch Series 4 er et ur, du kan få glæde af i adskillige år, hvis du bruger og beskytter det korrekt. Du kan dog aldrig gardere dig helt mod fejl og skader på uret. Der kan f.eks. ske skader på glasset eller batteriet. I disse tilfælde kan du få uret repareret hos GladTeknik. 

Indlever dit Apple Watch Series 4 til reparation hos GladTeknik

Apple Watch Series 4 bør og skal kun repareres af erfarne teknikere. Det gælder, uanset om det er batteriet, glasset eller en helt tredje del, den er gal med. Skaden kan nemlig forværres, hvis reparationen ikke håndteres korrekt.

Hvis dit smartwatch er gået i stykker på den ene eller anden måde, kan du indlevere det til reparation hos os. Det kan du enten gøre ved at indlevere det på et værksted eller et indleveringssted nær dig. Vi er til stede flere steder i København og andre steder på Sjælland.

apple watch

apple watch vådt

Nyt glas til Apple Watch Series 4

Du taber sandsynligvis ikke dit Apple Watch lige så ofte, som du taber din iPhone. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen risiko for, at glasset på uret kan gå i stykker. Det kan få ridser eller flække ved mange former for stød og slag. Det kan f.eks. være, at dit ur på håndleddet rammer ind i dørkarmen eller køleskabet, og glasset i den forbindelse går i stykker.

Uanset hvad der har forårsaget det ridsede eller flækkede glas, kan du få det skiftet af vores teknikere. Vi er vant til at udføre sådanne reparationer.

Nyt batteri til Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 har en fornuftig batteritid på op til 18 timer. Nogle oplever en længere batteritid end andre.

Med årene kan batteriet falde i effektivitet, og det skyldes slitage. Batteriet er en sliddel, og sliddele skal som bekendt skiftes på et tidspunkt. Er batteriet i dit Apple Watch Series 4 ved at være dødt, så få det skiftet. GladTeknik kan hjælpe dig. 

Hvad koster det at få repareret et Apple Watch Series 4?

Vi tilbyder billige reparationer af Apple Watch Series 4.

Vil du gerne have repareret dit smartwatch uden at gå hjem med en stor regning, så vælg os som din foretrukne reparatør. Hvis du kontakter os og fortæller, hvilket ur du har, og hvilken reparation du har brug for, kan vi beregne en pris på reparationen. Det er herefter op til dig, om reparationen skal udføres. 

Holdbare reparationer udført af erfarne teknikere

Vores teknikere udfører udelukkende holdbare reparationer, da vi ønsker, at dit smartwatch skal kunne så længe som muligt. For at sikre den højeste kvalitet går vi hverken på kompromis med reservedele eller værktøj. Endvidere kan du stole trygt på, at alle vores teknikere har stor viden og erfaring på området. 

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.