iPad 9.7” reparation
Er din iPad 9.7” gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPad 9.7” til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad 9.7” reparation

iPad 9.7” hører – sammen med iPad mini modellerne – til blandt de mindste iPads på markedet. Vi har at gøre med en både let og kompakt tablet, der kan bruges til en lang række af formål. Flere iPads byder på en skærm på 9.7” – det gælder bl.a. flere iPad Air modeller og en iPad Pro model. Hvad end du ejer den ene eller anden model, så kan du få enheden repareret, hvis den er gået i stykker.

Vi kan bl.a. være behjælpelige med skærmskift og batteriskift, ligesom vi tilbyder reparation af kamera, bagcover og meget andet. 

Ekspres reparation af iPad 9.7” (flere modeller og generationer) 

GladTeknik er stedet, hvor du hurtigt kan få repareret din iPad 9.7”, hvis den er blevet beskadiget. Vi tilbyder nemlig ekspres reparation. I over 90 % af alle sager kan vi præstere en behandlingstid på under 24 timer. Indleverer du din iPad 9.7” til reparation hos os, går der derfor ikke længe, inden du kan hente enheden igen. 

Vi bestræber os på at have de nødvendige reservedele på lager, så du hurtigt kan få skiftet skærmen eller batteriet, hvis det er en af disse dele, der er gået i stykker på din tablet.

iPad reparatør

Skærmskift på iPad 9.7”

Vi anbefaler altid at forsøge at forebygge skærmskader. Det kan du f.eks. gøre ved at montere et cover på din iPad 9.7”. Endvidere kan du gøre brug af skærmbeskyttelse af en vis kvalitet. Du kan dog desværre ikke beskytte skærmen så godt, at du kan være 100 % sikker på, at en skærmskade ikke kan opstå. Ved tab af en iPad 9.7” kan skærmen flække eller blive ridset – selv ved brug af cover og skærmbeskyttelse.

Hvis der er opstået et behov for et skærmskift på din iPad 9.7” grundet ridser eller flænger i skærmen, kan du kontakte os. Så skifter vi skærmen hurtigst muligt. 

Batteriskift på iPad 9.7”

Der skal generelt meget til at slide en iPad 9.7” op. Ved hyppig brug flere år i træk er det dog helt normalt, at der vil kunne mærkes tegn på slitage. Blandt sliddelene er det bl.a. umuligt at komme udenom batteriet. Batteritiden vil nemlig typisk blive dårligere, når du har anvendt tabletten i flere år. 

Det er dog let at forlænge levetiden af en iPad 9.7” ved at udføre et batteriskift. Et nyt batteri vil nemlig gøre underværker, hvis batteritiden er i bund. 

Mange andre reparationer

Ovenfor har du fået eksempler på de reparationer, som vi tilbyder. 

Du har dog også mulighed for at bestille tid til andre reparationer, hvis du ejer en iPad 9.7”. Få f.eks. repareret bagcoveret, kameraet eller en helt tredje del. Vi kan også udbedre andre fejl og skader. 

Få et tilbud på en iPad 9.7” reparation

Det betaler sig som udgangspunkt altid at få repareret en iPad 9.7” i stedet for at udskifte den med en ny tablet. Det betaler sig ikke mindst, da vores priser er meget fair og konkurrencedygtige. Vil du gerne vide, hvor billigt en reparation kan gøres, så indhent et tilbud ved at ringe eller skrive til os. Det er helt uforpligtende. 

Vi har flere værksteder og indleveringssteder

Vi tilbyder reparation af iPad 9.7” til både private og erhverv i et større geografisk område. Da vi har en lang række værksteder og indleveringssteder, kan vi tilbyde reparationer til forbrugere i hele København og på resten af Sjælland. 

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.