Samsung Galaxy S21 Ultra reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy S21 Ultra?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra er ikke længere nyeste skud på stammen fra den sydkoreanske producent. Denne smartphone, der kom på markedet i starten af 2021, hører dog fortsat til blandt de mest populære smartphones fra brandet.

Hvis du har en Samsung Galaxy S21 Ultra, der har brug for en kærlig hånd grundet en flækket skærm, et defekt batteri eller noget helt tredje, kan du henvende dig til GladTeknik. Vi reparerer de fleste smartphones fra Samsung, inkl. denne model.

Vi reparerer din Samsung Galaxy S21 Ultra

GladTeknik er til rådighed, når din Samsung Galaxy S21 Ultra går i stykker, og der er brug for en reparation. Vi forstår din frustration over, at din smartphone ikke virker, men med vores hjælp får du hurtigt din smartphone op i gear igen. Vi kan udbedre alle fejl og skader.

For at indlevere din Samsung telefon til reparation hos os, skal du enten besøge et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi findes flere steder i København og andre steder på Sjælland, samt resten af Danmark. Vi har måske også et sted nær dig, hvor du kan indlevere din smartphone til reparation. I bunden af hjemmesiden finder du vores lokationer.

s21 ultra

Udskiftning af skærmen på Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra er på mange parametre en god smartphone. Som ejer af denne mobil skal du dog være opmærksom på, at skærmen er følsom og kan gå i stykker ved stød eller slag. Den kan blive ridset eller flække. 

Hvis du har været uheldig at ødelægge skærmen på mobilen, kan du bestille tid til et udskiftning af skærmen hos os. Efter gennemført skærmskift vil din smartphone være næsten som ny igen.

Reparation af batteriet i Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung er kendt for at udvikle smartphones med en fornuftig batteritid. Samsung Galaxy S21 Ultra er en af de modeller, der kan præstere en lang batteritid. Batteriet holder ikke evigt, og det kan blive nødvendigt at skifte det, når det bliver sløvt. 

Er du i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til reparation af batteriet, kan du kontakte os for en fejlfinding og en vurdering. 

Vi skifter også andre dele

Som vi har været omkring ovenfor, tilbyder vi både udskiftning af skærm og batteri på Samsung Galaxy S21 Ultra. Vi tilbyder også udskiftning af andre dele, der kan blive defekte eller beskadigede. Det gælder eksempelvis din mobils bagcover, ladestik m.v. 

Priser på reparationer af Samsung Galaxy S21 Ultra

Savner du svar på, hvad det koster at få repareret din Samsung Galaxy S21 Ultra, er du velkommen til at kontakte os. Vi kigger på din mobil og giver et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at udbedre fejlen eller skaden. Vi er konkurrencedygtige på prisen og garanterer kvalitet for (alle) pengene.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.