Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Samsung Galaxy S21 Ultra er ikke længere det nyeste skud på stammen fra den sydkoreanske producent. Denne smartphone, der kom på markedet i starten af 2021, hører dog fortsat til blandt de mest populære smartphones fra brandet.

Hvis du har en Samsung Galaxy S21 Ultra, der har brug for en kærlig hånd grundet en flækket skærm, et defekt batteri eller noget helt tredje, kan du henvende dig til GladTeknik. Vi tilbyder nemlig reparation af de fleste smartphones fra Samsung, inkl. denne model fra 2021. 

Vi kan reparere din Samsung Galaxy S21 Ultra

GladTeknik står til din rådighed, når din Samsung Galaxy S21 Ultra går i stykker, og der er brug for en reparation. Vi forstår din frustration over, at din smartphone ikke virker, men med vores hjælp får du hurtigt din smartphone op i gear igen. Vi kan nemlig udbedre alle fejl og skader.

For at indlevere din Samsung telefon til reparation hos os skal du enten besøge et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi kan besøges flere steder i København og andre steder på Sjælland. Vi har måske også et sted nær dig, hvor du kan indlevere din smartphone til reparation. 

s21 ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra skærmskift

Samsung Galaxy S21 Ultra er på mange parametre en god smartphone. Som ejer af denne mobil skal du dog være opmærksom på, at skærmen er følsom og derfor kan gå i stykker ved stød eller slag. Mere konkret kan den blive ridset eller flække. 

Hvis du har været uheldig og ødelagt skærmen på mobilen, kan du bestille tid til et skærmskift hos os. Efter gennemført skærmskift vil din smartphone være stort set så god som ny igen.

Samsung Galaxy S21 Ultra batteri reparation

Samsung er kendt for at udvikle smartphones med en rigtig fornuftig batteritid. Samsung Galaxy S21 Ultra er f.eks. en af de modeller, der kan præstere en lang batteritid. Batteriet holder dog ikke evigt, og det kan derfor blive nødvendigt at skifte det, når det bliver sløvt. 

Er du i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til en batteri reparation, kan du kontakte os for en fejlfinding og en vurdering. 

Vi skifter også andre dele

Som vi har været omkring ovenfor, så tilbyder vi både batteriskift og skærmskift på Samsung Galaxy S21 Ultra. Vi tilbyder dog også udskiftning af andre dele, der kan blive defekte eller blive beskadigede. Det gælder bl.a. din mobils bagcover, ladestik m.v. 

Priser på reparationer af Samsung Galaxy S21 Ultra

Mangler du svar på, hvad det koster at få repareret din Samsung Galaxy S21 Ultra, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi kigger på din mobil og giver et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at udbedre fejlen eller skaden. Vi er konkurrencedygtige på prisen og garanterer kvalitet for alle pengene.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.