iPad Pro 11” reparation
Er din iPad Pro 11” i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad Pro 11” til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad Pro 11”

iPad Pro 11” er en kompakt, let og praktisk iPad, der kan bruges til både private og arbejdsmæssige formål. Gennem tiden er der udgivet en række generationer af modellen. Det gælder både 1. generation fra 2018, 2. generation fra 2020 og 3. generation fra 2021. Hos GladTeknik har vi stor erfaring med at reparere alle disse forskellige iPads. 

Har du en iPad Pro 11”, der er gået i stykker, så vent med at opgive håbet. I de fleste tilfælde kan vi udbedre de skader, der er opstået, hvad end det drejer sig om en skade på skærmen eller et defekt batteri. 

Reparation af iPad Pro 11” i København og på resten af Sjælland

Som forbruger bør du ikke selv forsøge at reparere din iPad, når uheldet er ude. iPads er simple at anvende, men uden den rette specialviden og de rigtige værktøjer kan de være svære at reparere. Derfor bør alle reparationer overlades til erfarne teknikere. Vi beskæftiger nogle af landets dygtigste teknikere, så du kan trygt få din iPad Pro 11” repareret hos os. 

GladTeknik dækker ikke hele landet, men vi er til stede i København og på resten af Sjælland. 

Vi har et værksted eller indleveringssted nær dig

GladTeknik tilbyder reparation af iPad Pro 11” til alle sjællændere. For at få repareret din iPad hos os skal du blot indlevere den på enten et værksted eller et indleveringssted. Retter du blikket mod vores efterhånden lange liste over værksteder og indleveringssteder, vil du formentlig erfare, at der også er et værksted eller indleveringssted nær dig. Vi glæder os til at tage imod dig og din iPad Pro 11”.

ipadpro

Reparation af skærmen på iPad Pro 11”

Lige så vel som du kan være uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone, så kan skærmen på din iPad også gå i stykker, hvis du er uheldig. Der er ingen grund til panik, hvis det skulle ske. Vi har udført mange reparationer af skærme, så vi kan også skifte skærmen på din iPad Pro 11”. 

En reparation af skærmen kan blive nødvendig, hvis du har tabt din enhed, trådt på den eller sat dig på den, så skærmen er flækket. Nogle skader på skærme er mere omfattende end andre, men når først skaden er sket, vil et skift af skærmen være den eneste løsning. 

Reparation af batteriet i iPad Pro 11”

Det kan være til stor gene at skulle oplade sin tablet hele tiden. Desværre kan det blive nødvendigt, hvis batteriet efter nogle års brug er blevet sløvt. Batteriet slides lidt efter lidt, og på et tidspunkt kan det blive nødvendigt at skifte det.

Ønsker du en reparation af batteri i en iPad Pro 11”? Så ræk ud til os og lad os klare det. 

Reparation af bagcover, kamera m.v.

Vores teknikere kan ikke kun skifte skærm og batteri på din iPad Pro 11”. Det er også muligt at få repareret og skiftet bagcoveret, kameraet m.v. Ja faktisk er der stort set ikke de skader og fejl, vi ikke kan udbedre. Hvis du er i tvivl om, hvad din tablet fejler, kan vi lave en grundig fejlsøgning.

Reparation af iPad Pro 11” på under 24 timer (*)

Vi tilbyder ekspresreparation af iPad Pro 11”.

Reparationstiden varierer fra sag til sag. I langt størstedelen (9 ud af 10 tilfælde)* af sagerne kan vi reparere den beskadigede iPad Pro 11” på under 24 timer. Der går derfor ikke mange timer, inden du har din tablet i din varetægt igen. 

Har du brug for reparation af din iPad Pro 11``

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad Pro 11″. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.