iPad Pro 11” reparation
Er din Pad Pro 11” gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af Pad Pro 11” til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad Pro 11” reparation

iPad Pro 11” er en kompakt, let og praktisk iPad, der kan bruges til både private og arbejdsmæssige formål. Gennem tiden er der blevet udgivet en række generationer af modellen. Det gælder både 1. generation fra 2018, 2. generation fra 2020 og 3. generation fra 2021. Hos GladTeknik har vi stor erfaring med at reparere alle disse forskellige iPads. 

Ejer du en iPad Pro 11”, der uheldigvis er gået i stykker, så vent med at opgive håbet. I langt de fleste tilfælde kan vi udbedre de skader, der er opstået, hvad end det drejer sig om en skærmskade eller et defekt batteri. 

iPad Pro 11” reparation i København og på hele Sjælland

Som forbruger bør du ikke selv forsøge at reparere din iPad, når uheldet er ude. iPads er simple at anvende, men uden den rette knowhow og de rigtige værktøjer kan de være svære at reparere. Af følgende grund bør alle reparationer overlades til erfarne teknikere. Vi beskæftiger nogle af landets dygtigste teknikere, så du kan trygt få din iPad Pro 11” repareret hos os. 

GladTeknik dækker ikke hele landet, men vi er til stede i København og på resten af Sjælland. 

Vi har et værksted eller indleveringssted nær dig

GladTeknik tilbyder iPad Pro 11” reparation til alle sjællændere. For at få repareret din iPad hos os skal du blot indlevere den på enten et værksted eller et indleveringssted. Retter du dit blik mod vores efterhånden lange liste over værksteder og indleveringssteder, vil du formentlig erfare, at der også er et værksted eller indleveringssted nær dig. Vi glæder os til at tage imod dig og din iPad Pro 11”.

ipadpro

iPad Pro 11” skærm reparation

Lige så vel som du kan være uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone, så kan skærmen på din iPad også gå i stykker, hvis du er uheldig. Der er dog ingen grund til panik, hvis det skulle ske. Vi har udført rigtig mange skærm reparationer for vores kunder, så vi kan også skifte skærmen på din iPad Pro 11”. 

En skærm reparation kan blive nødvendig, hvis du har tabt din enhed, trådt på den eller sat dig på den, så skærmen er flækket. Nogle skærmskader er mere omfattende end andre, men når først skaden er sket, så vil et skærmskift være den eneste løsning. 

iPad Pro 11” batteri reparation

Det kan være til stor gene at skulle oplade sin tablet hele tiden. Desværre kan det blive nødvendigt, hvis batteriet efter nogle års brug er blevet sløvt. Batteriet slides lidt efter lidt, og på et tidspunkt kan det blive nødvendigt at skifte det.

Ønsker du en batteri reparation af iPad Pro 11”? Så ræk ud til os og lad os klare batteriskiftet. 

Reparation af bagcover, kamera m.v.

Vores teknikere kan ikke kun skifte skærm og batteri på din iPad Pro 11” ved behov. Det er også muligt at få repareret og skiftet bagcoveret, kameraet m.v. Ja, faktisk er der stort set ikke de skader og fejl, der ikke kan udbedres. Hvis du er i tvivl om, hvad din tablet fejler, så kan vi lave en grundig fejlsøgning.

Reparation af iPad Pro 11” på under 24 timer (*)

Vi tilbyder ekspres reparation af iPad Pro 11”.

Hvor lang tid det tager at reparere enheden kan variere fra sag til sag. I langt størstedelen (*) af sagerne kan vi dog reparere den beskadigede iPad Pro 11” på under 24 timer. Der går derfor ikke mange timer, inden du har din tablet i din varetægt igen. 

Har du brug for reparation af din iPad Mini?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad Mini. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.