Hjælp til VPN

Hjælp til VPN

Hjælp til VPN 512 341 GladTeknik A/S

Hjælp til VPN

Hos GladTeknik reparerer vi ikke kun computere. Vi tilbyder også andre services indenfor IT-support, såsom at sætte internet/wi-fi op, at installere programmer og at hjælpe med VPN. Hvis du har problemer med din nuværende VPN-løsning eller gerne vil begynde at bruge en VPN-tjeneste men har svært ved at komme i gang, kan du kontakte os i dag for hjælp og assistance.

Hvad er en VPN?

Hvis du ikke har erfaring med at bruge en VPN-tjeneste, kan begrebet virke en smule forvirrende. Et Virtual Private Network (eller VPN) er et digitalt værktøj, der krypterer dine oplysninger og skjuler din IP-adresse, så det er sværere at følge dine aktiviteter på nettet.

For mange mennesker giver en VPN mere tryghed i deres færden online. Af samme grund er det gradvist blevet mere populært at bruge en VPN-service. At bruge en VPN-tjeneste er desuden fuldkommen lovligt, og let at begynde på, da der findes en masse forskellige udbydere. Er du i tvivl om, hvilken udbyder af VPN, du skal bruge, så kontakt os her i dag og hør, hvad vi anbefaler. 

Fem gode grunde til at benytte en VPN-tjeneste 

Der er mange gode grunde til, at du bør benytte en VPN-tjeneste. De fem bedste grunde er:

  1. Du er bedre beskyttet mod hacker-angreb.
  2. Du er mere sikker, når du tilgår offentligt internet/wi-fi
  3. Du får mere ud af streamingtjenester såsom Netflix, da du ved hjælp af en VPN-tjeneste kan streame udenlandsk i Danmark, og omvendt.
  4. Du undgår i højere grad overvågninger, censur og blokeringer.
  5. Din historik skjules for din internetudbyder.

Har du spørgsmål om, hvorfor netop du skal bruge en VPN-tjeneste, er du altid velkommen til at skrive til en af vores teknikere på [email protected]. Så kan vi hjælpe og guide dig til den bedste løsning.

Jeg oplever problemer med min VPN-tjeneste – hvad gør jeg?

Der kan være flere årsager til, at du oplever problemer med din VPN-tjeneste. Herunder har vi listet de fire mest almindelige fejl, der kan gøre, at din VPN-tjeneste ikke virker. 

  1. Brugen af VPN kan være begrænset af det land, du er i, eller af din internetudbyder.
  2. Browsinghastigheden er for dårlig. Det kan skyldes, at den server, du har valgt, er for langt væk; den kan være overbelastet eller din internetudbyder har måske begrænset din båndbredde.
  3. Kill Switch kan være slået til. Nogle VPN-tjenester har det, der hedder en “Kill Switch”. Dens funktion er at afbryde din internetforbindelse, hvis din VPS skulle fejle. Det sikrer, at du aldrig bevæger dig rundt på nettet med blottede oplysninger. Kill Switch vil først slå fra igen, når du har oprettet forbindelsen til din VPN-tjeneste igen.
  4. Du har været udsat for et hackerangreb. Det er svært at hacke en computer direkte, så det skyldes højst sandsynlig, at du har været inde på en ondsindet hjemmeside, og nogen har taget kontrol over din computer. Hvis du har mistanke om, at du har været udsat for et hackerangreb, så afbryd strømmen til din enhed og kontakt os hurtigst muligt.

Hvis du har gennemgået punkterne, og du stadig oplever problemer med din VPN-tjeneste, kan det være nødvendigt at dykke dybere ned i det. Vi har heldigvis nogle dygtige teknikere med mange års erfaring, som er klar til at hjælpe dig.

Hjælp fra GladTeknik til VPN-tjeneste

Vores teknikere er altid klar til at hjælpe dig med din VPN-tjeneste. Uanset om det er at sætte tjenesten op, løse problemer eller noget helt tredje, er vi til rådighed.

Gå ind på vores hjemmeside og opret en sag. En af vores teknikere vil herefter kontakte dig hurtigst muligt og aftale en tid.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Avatar af Mathias

Mathias

Stifter og IT-tekniker

Alle indlæg af: Mathias