Hjælp til VPN

Hjælp til VPN

Hjælp til VPN 512 341 GladTeknik A/S

Hjælp til VPN

Her hos GladTeknik reparerer vi ikke kun computere. Vi tilbyder også andre services indenfor IT-support, såsom opsætning af internet/WiFi, installation af nye programmer og hjælp til VPN. Hvis du altså oplever nogle problemer med din nuværende VPN-løsning, eller gerne vil begynde at benytte en VPN-tjeneste og har svært ved at komme i gang, så kan du kontakte os i dag for hjælp og assistance.

Hvad er en VPN?

Hvis du ikke har erfaring med at benytte en VPN-tjeneste så kan begrebet virke en smule forvirrende. Et Virtual Private Network (eller VPN) er et digitalt værktøj der krypterer dine oplysninger og skjuler din IP-adresse så det er sværere at følge dine aktiviteter på nettet. For mange mennesker giver en VPN mere tryghed i deres online færden, og af samme årsag er det også gradvist blevet mere populært at benytte en VPN-service. At benytte en VPN-tjeneste er desuden fuldkommen lovligt, og let at begynde på, da der findes en masse forskellige udbydere. Er du i tvivl om hvilken udbyder af VPN du skal bruge. Så kontakte os allerde i dag og hør vores anbefalinger. 

5 gode grunde til at benytte en VPN-tjeneste 

Der er mange gode grunde til, at du bør benytte en VPN-tjeneste. De 5 bedste grunde er:

 

  1. Du er bedre beskyttet mod hacker-angreb.
  2. Du er mere sikker når du tilgår offentligt internet/WiFi
  3. Du får mere ud af streamingtjenester såsom Netflix, da du ved hjælp af en VPN-tjeneste kan streame udenlandsk i Danmark, og omvendt.
  4. Du undgår i højere grad overvågninger, censur og blokeringer.
  5. Din historik skjules for din internetudbyder.

Har du spørgsmål til hvorfor netop du skal benytte en VPN, så er du altid velkommen til at skrive til en af vores teknikere på support@gladteknik.dk. Så kan vi hjælpe og guide dig til den bedste løsning.

Jeg oplever problemer med min VPN-tjeneste – hvad gør jeg?

Der kan være flere årsager til, at du oplever problemer med din VPN-tjeneste. Vi har skrevet de 4 mest almindelige fejl der kan gøre, at din VPN ikke virker. 

 

  1. Brugen af VPN kan være begrænset af det land du sidder i eller af din internetudbyder.
  2. Browsing hastigheden er for dårlig. Det kan skyldes at den server du har lagt er for langt væk, den kan være overbelaster eller din internetudbyder har begrænset din båndbredde.
  3. Kill Switch kan være slået til. Nogle VPN har det der hedder en “Kill Switch”. Dens funktion er at afbryde din internetforbindelse, hvis din VPS skulle fejle. Det sikre at du aldrig bevæger dig rundt på nettet med blottede oplysninger. Kill Switch vil først slå fra igen når du har genoprettet forbindelsen til din VPN.
  4. Du har været udsat for et hackerangreb. Det er rigtig svært at hacke en computer direkte, så det ville højst sandsynlig skyldes at du har været inde på en ondsindet hjemmeside og nogen har taget kontrol over din computer. Hvis du har mistanke om at du har været udsat for et hackerangreb, så afbryd strømmen til din enhed og kontakt os hurtigst muligt.

Hvis du har gennemgået punkterne og du stadig oplever problemer med din VPN kan det være der skal dykkes lidt dybere ned i det. Vi har heldigvis nogle rigtig dygtige teknikere med mange års erfaring, som står klar til at hjælpe dig. Læs mere nedenfor.

Hjælp til VPN hos GladTeknik

Vores teknikere er altid klar til at hjælpe dig med din VPN.
Om det er opsætning, problemløsning eller noget helt tredje, så står vi til rådighed.

Gå ind på vores hjemmeside og opret en sag.
Så vil en af vores teknikere kontakte dig hurtigst muligt og aftale en tid.
Vi glæder os til at hører fra dig.