CoolUnite

En forskel i fællesskab

I GladTeknik ved vi, at det ikke er alle, der har det lige nemt. Det er en hjerteskærende realitet. Derfor er det af yderste vigtighed at hjælpe andre, når man kan. De små handlinger gør den største mærkbare forskel hos dem, der har det sværest. 

Vi har troen på at selv i de sværeste øjeblikke af tilværelsen, er det ved sammenhold, vi kan udrette mere og skabe glæde hos andre. Vi står sammen med CoolUnite om denne mission.

I samarbejde med CoolUnite

I samarbejde med CoolUnite skaber du glæde for de børn, der har mest brug for hjælp.

CoolUnite er en velgørenhedsfond, der er sat i verden for at være den hjælpende hånd til sygdomsramte og udsatte børn. Sammen får børnene glædelige oplevelser og mindeværdige øjeblikke med deres familie.

Lad os hjælpe hinanden. Donér lige her

På forhånd skal der lyde et ydmygt tak for, at du vil være med.

Vil du vide mere om CoolUnite, kan du besøge deres hjemmeside på www.Coolunite.com

Coolgroup, Coolshop, GladTeknik, Risgaard

CoolUnite

Coolunite besøg gladteknik 2

CoolUnite besøger GladTeknik

I sammenhæng med et velgørenhedsprojekt mellem GladTeknik og CoolUnite, fik vi besøg af Kasper fra CoolUnite. Vi viste Kasper rundt på værkstedet og fortalte om GladTekniks historie samt den nye udvidelse af værkstedet.

På billedet ses Kasper og Mathias, som er i gang med en samtale om reparation af Playstations, en meget speciel type reparation. Kasper udtrykte sin begejstring over muligheden for at reparere Playstations.

Vi ser meget frem til at dele mere om vores samarbejde med CoolUnite i forbindelse med dette velgørenhedsprojekt. Følg med på vores sociale medier for de seneste nyheder