Samsung reparation
Har du brug for reparation af din Samsung?
Læs om vores reparationer her.
Hos os får du garanti for tilfredshed og lave priser.

Reparation af din Samsung

Er din Samsung smartphone eller tablet gået i stykker? Og vil du gerne have den repareret på et professionelt værksted af en professionel tekniker hurtigst muligt? Så har du gjort klogt i at lægge vejen forbi GladTekniks hjemmeside. Vi reparerer både smartphones og tablets fra de mest populære mærker, og her er Samsung ingen undtagelse.

Fordelene ved at få repareret din Samsung hos GladTeknik er mange. Vi tilbyder blandt andet kort ventetid, konkurrencedygtige priser og garanti for tilfredshed. På denne side kan du læse mere om vores ydelser og om fordelene ved at vælge os som din foretrukne reparatør af Samsung enheder.

Reparation af Samsung i København og på resten af Sjælland

Reparationer af Samsung bør altid udføres af erfarne og kompetente teknikere, og vi er så heldige at beskæftige nogle af de dygtigste og mest erfarne teknikere hos os. Det betyder, at du altid kan række ud til os, hvis uheldet er ude, og din Samsung er i stykker. Vi tager os godt af din smartphone eller tablet og giver den nyt liv. 

GladTeknik startede i Hvidovre, hvor vi stadig har hovedbase, men du behøver ikke at bo i Hvidovre eller omegn for at indlevere dit Samsung produkt til reparation. Vi har over en håndfuld forskellige indleveringssteder i København og andre steder på Sjælland. Vi har bl.a. indleveringssteder i på Frederiksberg og på Amager, i Farum, Herfølge, Herlufmagle og endda i Malmö. Måske bor du i eller nær et af disse steder?

Vi kan i 90 % af tilfældene reparere din Samsung enhed inden for 24 timer

Samsung laver fantastiske produkter, så der er ikke noget at sige til, at du er glad for din smartphone eller tablet. Derfor er det naturligt, at du ærgrer dig, hvis den går i stykker. Når du benytter dig af vores reparationsservice, kan du glæde dig over, at du ikke skal undvære din Samsung i længere tid end højst nødvendigt. 

Vi gør altid vores bedste for at reparere din enhed så hurtigt som muligt. I langt de fleste tilfælde – omkring 90 % af gangene – kan vi udføre reparationen inden for 24 timer. I få tilfælde vil reparationen tage lidt længere tid. Det kan være tilfældet, hvis der først skal bestilles reservedele hjem. Når du bestiller en reparation af din Samsung-enhed hos os, vil du på forhånd få oplyst både en forventet pris og en forventet reparationstid.

Samsung reparation og fejlsøgning

Samsung smartphone reparation

samsung

Specialister i reparation af Samsung smartphones og tablets

Reparation af Samsung produkter er ikke ligetil. Det kræver både viden, ekspertise og erfaring at gøre det rigtigt. Det har vores dygtige teknikere. 

I vores team har vi specialister i reparation af Samsung smartphones og tablets. Du kan være helt sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når din enhed skal repareres. 

Som specialister i at reparere Samsung enheder, tilbyder vi naturligvis alle de gængse reparationer. Det gælder ikke kun udskiftning af skærmen, men også en række andre reparationer.

Vi tilbyder bl.a. følgende reparationer af Samsung-enheder

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af bagglas
  • Udskiftning af batteri
  • Mange andre reparationer

Vi fremhæver netop disse tre reparationer, da det er de mest efterspurgte. Du skal dog ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en helt fjerde reparation. Så giver vi også gerne en pris på det

Vi reparer disse Samsung-modeller

Samsung er en af de største og mest populære producenter af smartphones og tablets, og gennem tiden har de sendt mange forskellige produkter på markedet. Vi har fulgt udviklingen, og vi er rustet til at reparere både nyere og ældre Samsung-produkter. Der er derfor en overvejende sandsynlighed for, at vi også kan reparere netop dit Samsung-produkt.

Kan du ikke finde din Samsung-enhed på listen? Så kontakt os og forhør dig om muligheden for at få repareret din enhed. 

Hvad koster reparationerne?

Reparationer af Samsung-enheder behøver ikke at være dyre, blot fordi produkterne kan være det. Hos GladTeknik tilbyder vi reparation af Samsung smartphones og tablets til priser, hvor alle kan være med. Derfor kan du trygt indlevere din Samsung enhed til reparation, uden du skal frygte for at få en stor regning.

Vores priser varierer fra model til model og fra reparation til reparation. Vi sørger for, at du får oplyst en pris, inden reparationen sættes i gang.

Reparation af skærmen på en Samsung skærm

Skærme på smartphones og tablets kan gå i stykker, hvis man er uheldig, og det gør sig selvfølgelig også gældende, når mærket er Samsung.

Samsungs produkter byder på kvalitetsdele, herunder kvalitetsskærme, men taber du din enhed på gulvet, og lander den uheldigt, kan skærmen gå i stykker. Det kan også ske, selvom du har monteret panserglas og/eller cover på enheden. 

Er din skærmen på din Samsung gået i stykker, og vil du gerne have den udskiftet, kan du få det gjort hos GladTeknik. Vi kan typisk klare skærmskiftet med det samme. 

Der er kun gode grunde til at vælge en erfaren reparatør af din Samsung

Samsungs produkter er lette at betjene, men de er til gengæld ikke lette at reparere, hvis man ikke har erfaring som reparatør. Derfor fraråder vi, at du selv går i gang med at reparere smartphones og tablets fra Samsung. 

Hvis du vil være på den sikre side, skal du gå til en reparatør som GladTeknik, når der bliver brug for en reparation, eksempelvis udskiftning af skærm eller batteri eller noget helt tredje. Hos GladTeknik laver vi kun holdbare reparationer, og vi garanterer, at de anvendte reservedele er af højeste kvalitet. 

Vi yder garanti for tilfredshed på alle reparationer

GladTeknik er stedet, du kan få repareret din Samsung med garanti for tilfredshed. Reparationen bliver ikke kun udført til en god pris, men også inden for en fornuftig tidsramme, og servicen er i top på alle parametre.

Vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at du er tilfreds med reparationen og servicen. Vi samler på tilfredse kunder, og det er også det indtryk, du får, hvis du læser nogle af vores mange positive kundeanmeldelser. 

Hvornår kan det betale sig at få repareret sin Samsung tablet eller smartphone?

Samsungs produkter kan være dyre. Det gælder især de nyeste smartphones og tablets fra producenten. Derfor er det selvfølgelig i din interesse at passe så godt på din enhed som muligt, så der går lang tid, inden du skal skifte den ud.

I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at reparere en Samsung smartphone eller tablet. Oftest vil udgifterne til en reparation være betydeligt lavere end udgifterne til en ny smartphone eller tablet. Ønsker du vores vurdering af, om det kan betale sig at reparere den, så skriv eller ring gerne. 

Samsung reparation ekspert

Samsung telefon

Spørgsmål og svar

Hvorfor er vi de rigtige til at reparere din enhed fra Samsung?

GladTeknik er de rigtige at tage kontakt til, når din enhed fra Samsung skal repareres. Det er vi af flere grunde.

Den primære årsag er, at vi er specialister i at reparere smartphones og tablets fra Samsung. Vi ved, hvilke fejl og skader der kan opstå på din enhed, og vi har kompetencerne til at udbedre dem. Derudover kan du nyde godt af vores høje serviceniveau og lave priser, når du bruger os som reparatør af din Samsung-enhed.

Hvordan bestiller jeg reparation af en Samsung?

Du kan på få minutter bestille en reparation af din enhed fra Samsung, hvis en reparation er nødvendig. For at oprette en sag skal vi blot have nogle få informationer om din enhed og den efterspurgte reparation. Er du i tvivl om, hvad din enhed fejler, undersøger vi det i forbindelse med en fejlsøgning.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon eller tablet?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.