Samsung Reparation
Har du brug for en Samsung reparation? Så læs om vores reparationer her. Hos os får du bl.a. tilfredshedsgaranti og lave priser.

Samsung reparation

Er din Samsung smartphone eller tablet gået i stykker? Og vil du gerne have den repareret på et professionelt værksted af en lige så professionel tekniker hurtigst muligt? Så har du gjort klogt ved at lægge vej forbi GladTekniks hjemmeside. Vi reparerer nemlig både smartphones og tablets fra de mest populære mærker, og her er Samsung ingen undtagelse.

Fordelene ved at få repareret din Samsung enhed hos GladTeknik er mange. Vi tilbyder bl.a. kort ventetid, konkurrencedygtige priser og tilfredshedsgaranti. På denne side kan du læse meget mere om vores ydelser og om alle fordelene ved at vælge os som din foretrukne Samsung reparatør. 

Samsung reparation i København og på Sjælland

Samsung reparationer bør altid udføres af erfarne og kompetente teknikere, og vi er så heldige at beskæftige nogle af de dygtigste og mest erfarne teknikere hos os. Det betyder, at du altid kan række ud til os, hvis uheldet er ude, og din Samsung enhed er gået i stykker. Så tager vi os godt af din smartphone eller tablet og giver den nyt liv. 

GladTeknik startede i Hvidovre, hvor vi stadig har hovedbase, men du behøver ikke at bo i Hvidovre eller omegn for at indlevere dit Samsung produkt til reparation. Vi har nemlig over en håndfuld forskellige indleveringssteder i København og andre steder på Sjælland. Vi har bl.a. indleveringssteder i postnumrene 2000, 3520, 2300, 4681 og 4160. Måske bor du i eller nær et af disse postnumre.  

Vi kan reparere din Samsung enhed inden for 24 timer i 9 ud af 10 tilfælde

Samsung laver fantastiske produkter, så der er ikke noget at sige til, at du er rigtig glad for din smartphone eller tablet. Derfor er det meget naturligt, at du ærgrer dig, når den går i stykker. Når du benytter dig af vores reparationsservice, kan du dog glæde dig over, at du ikke skal undvære din Samsung enhed i længere tid end højst nødvendigt. 

Vi gør altid vores bedste for at reparere din enhed så hurtigt som muligt. I langt de fleste tilfælde – omkring 90 % af gangene – kan vi udføre reparationen inden for 24 timer. I få tilfælde vil reparationen tage lidt længere tid. Det kan være tilfældet, hvis der først skal bestilles reservedele hjem. Når du bestiller en Samsung reparation hos os, vil du naturligvis kunne få oplyst både en forventet pris og forventet reparationstid på forhånd. 

samsung

samsung

Specialister i reparation af Samsung smartphones og tablets

Reparation af Samsung produkter er ikke ligetil. Det kræver både viden, ekspertise og erfaring at gøre det rigtigt – alt sammen noget, som vores dygtige teknikere besidder. 

I vores team har vi specialister i reparation af Samsung smartphones og tablets siddende. Derfor kan du være helt sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når din enhed skal repareres. 

Som specialister i Samsung reparationer, så kan vi naturligvis tilbyde alle de gængse reparationer. Det gælder ikke kun skærmskift, men også en række andre reparationer.

Vi tilbyder bl.a. følgende Samsung reparationer:

 • Udskiftning af skærm
 • Udskiftning af bagglas
 • Udskiftning af batteri
 • … og andre reparationer!

Vi vælger at fremhæve netop ovenstående tre reparationer, da det er de mest efterspurgte. Du skal dog ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en helt fjerde reparation. Så giver vi gerne en pris på dette. 

Disse Samsung modeller reparerer vi

Samsung er en af de største og mest populære producenter af smartphones og tablets, og gennem tiden har de sendt rigtig mange forskellige produkter på markedet. Vi har fulgt udviklingen, og vi er selvfølgelig rustet til at reparere både nyere og ældre Samsung produkter. Der skulle derfor være en overvejende sandsynlighed for, at vi også kan reparere netop dit Samsung produkt.

Disse Samsung modeller reparerer vi:

 • Samsung Galaxy S22 Plus
 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S21 Plus
 • Samsung Galaxy S21
 • Samsung Galaxy S20 Ultra
 • Samsung Galaxy S20 Plus
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20 FE
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Samsung Galaxy A52
 • Samsung Galaxy A41
 • Samsung Galaxy A40
 • Samsung Galaxy A32
 • Samsung Galaxy A21s
 • Samsung Galaxy A12
 • Samsung Galaxy S22 Plus
 • Samsung Galaxy Xcover Pro
 • Samsung Galaxy Xcover 5
 • m.fl. (spørg for den komplette liste) 

Kan du ikke finde dit Samsung produkt på ovenstående liste? Så kontakt os, og forhør dig om muligheden for at få repareret din enhed. 

Hvad koster reparationerne?

Samsung reparationer behøver ikke at være dyre, blot fordi at produkterne kan være det. Hos GladTeknik tilbyder vi reparation af Samsung smartphones og tablets til priser, hvor alle kan være med. Derfor kan du trygt indlevere din Samsung enhed til reparation, uden at du skal frygte for at komme hjem med en stor regning.

Priserne på vores reparationer kan variere fra model til model og fra reparation til reparation. Vi vil dog sørge for, at du får oplyst en pris, inden reparationen igangsættes.

Reparation af Samsung skærm – hurtigt og billigt skærmskift

Skærme på smartphones og tablets kan gå i stykker, hvis man er uheldig, og det gør sig selvfølgelig også gældende, når mærket er Samsung.

Samsungs produkter byder på kvalitetsdele, herunder kvalitetsskærme, men taber du din enhed på gulvet, og lander den uheldigt, så kan skærmen gå i stykker. Dette kan også ske, selvom du har monteret panserglas og / eller cover på enheden. 

Er din Samsung skærm gået i stykker, og vil du gerne have den udskiftet, så kan du få det gjort hos GladTeknik. Vi kan typisk klare skærmskiftet med det samme. 

Der er kun gode grunde til at vælge en erfaren Samsung reparatør

Samsungs produkter er lette at betjene, men de er til gengæld ikke lette at reparere, hvis man ikke har erfaring som reparatør. Derfor frarådes gør-det-selv reparationer af smartphones og tablets fra Samsung. 

Hvis du vil være på den sikre side, så skal du gå til en Samsung reparatør som GladTeknik, når der bliver brug for en reparation, eksempelvis skærmskift, batteriskift eller noget helt tredje. Hos GladTeknik laver vi kun holdbare reparationer, og vi garanterer, at de anvendte reservedele er af høj kvalitet. 

Vi yder tilfredshedsgaranti på alle reparationer

GladTeknik er stedet, hvor du kan få lavet en Samsung reparation med tilfredshedsgaranti. Reparationen bliver ikke kun udført til en god pris, men også inden for en fornuftig tidsramme, og servicen er på alle andre parametre også i top. 

Vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at du er tilfreds med reparationen og servicen. Vi samler nemlig på tilfredse kunder, og det er også det indtryk, du vil få, hvis du læser nogle af vores mange positive kundeanmeldelser. 

Hvornår kan det betale sig at få repareret sin Samsung tablet eller smartphone?

Samsungs produkter kan være dyre. Det gælder især de nyeste smartphones og tablets fra producenten. Af følgende grund er det selvfølgelig i din interesse at passe så godt på din enhed som muligt, så der går længe, inden du vil være nødsaget til at udskifte den. 

Det kan i langt de fleste tilfælde betale sig at reparere en Samsung smartphone eller tablet. I størstedelen af alle tilfælde vil udgifterne til en reparation nemlig være betydeligt lavere end udgifterne til en ny smartphone eller tablet. Ønsker du vores vurdering af, om det kan betale sig at reparere den, så skriv eller ring gerne. 

samsung

samsung

Har du brug for reparation af din Samsung telefon eller tablet?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung enhed Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.