Samsung Galaxy A52 reparation

Samsung Galaxy A52 reparation

Samsung Galaxy A52 har været i butikkerne siden marts 2021. Enheden kommer bl.a. med et firedobbelt kamera med mange muligheder, høj hastighed og et fantastisk display. Endvidere er prisen for mobilen meget overkommelig. 

Argumenterne for at købe Samsung Galaxy A52 er mange, men hvad gør du, hvis mobilen går i stykker? Så går du naturligvis til GladTeknik. Vi reparerer nemlig alle de mest populære smartphones fra Samsung, og her er omtalte model ingen undtagelse. 

Stor ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy A52

Vi har i årevis tilbudt mobil reparationer af højeste kvalitet. Dette har givet os stor viden og ekspertise på området. Gennem tiden har vi haft mange forskellige smartphones til reparation. Det gælder selvfølgelig også Samsung Galaxy A52, som ligesom andre smartphones kan gå i stykker på forskellig vis. Der kan f.eks. opstå behov for at få skiftet skærmen, batteriet, bagcoveret eller en helt fjerde del. 

Vil du gerne drage nytte af vores store ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy A52? Så indlevér din enhed til reparation hos os. Det vil du ikke komme til at fortryde.

Ny skærm til Samsung Galaxy A52

Der er ingen smartphones, der har godt af at blive tabt på gulvet – heller ikke Samsung Galaxy A52. I uheldige tilfælde går skærmen i stykker, hvis enheden tabes og lander uheldigt. Ved stød og slag vil bagcoveret også kunne gå i stykker. Begge dele – både skærmen og bagcoveret – kan du få skiftet hos GladTeknik, hvis det bliver nødvendigt. 

Du bør ikke selv eksperimentere med at skifte skærm på din enhed, hvis den går i stykker. Det kræver teknikerhjælp, og den hjælp kan du få hos os. 

Nyt batteri til Samsung Galaxy A52

Et nyt batteri til Samsung Galaxy A52 behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende at få monteret. Vi bestræber os på at skifte batteriet i din enhed hurtigt og til en god pris, så din enhed kan komme tilbage i topform. Med et nyt batteri i telefonen slipper du for at skulle oplade enheden i tide og utide. Lyder det som sød musik i dine ører, så book et batteriskift med det samme. 

Øvrige mobilreparationer

Vi tilbyder mange reparationer af Samsung Galaxy A52 – også flere end de nævnte. Foruden skift af skærm og batteri tilbyder vi at skifte mikrofon, højtaler og andre dele, der er gået i stykker. Du kan også søge hjælp hos os, hvis din enhed har været i kontakt med væske og derfor er blevet væskeskadet. 

Få repareret din enhed inden for 24 timer (*)

GladTeknik sørger for, at du ikke skal undvære din Samsung Galaxy A52 i unødig lang tid, når du indleverer den til reparation. Ved langt de fleste (*) reparationer kan vi præstere en behandlingstid på under 24 timer. Forventes der en længere behandlingstid, vil du få besked herom.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.