Udkørende tekniker

Vil du køre ud til både private og erhvervskunder
og hjælpe med IT-problemer?

Udkørende tekniker

Kunne du tænke dig at køre ud til både private og erhvervskunder og hjælpe med alt fra at løse netværksproblemer til at fikse en printer? Vil du helst være en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til at være den, du er?

”Vi tør godt sige, at vi er Danmarks mest inkluderende arbejdsplads. 80 % af vores medarbejdere har en diagnose. Og her SKAL være plads til alle. Du skal ikke passe ind i en boks. Du har fx indflydelse på alt fra dine arbejdstider til hvilken computer og mus, du helst vil have.” Det fortæller stifter af GladTeknik Mathias.

Har du hørt om GladTeknik?

Vi er et væksteventyr. Bare i 2023 voksede vi fra 11 til 43 medarbejdere. Især efter Mathias i januar 2023 deltog i ”Løvens Hule”, tog det fart.

Kort fortalt fikser vi hos GladTeknik en meget bred vifte af elektronik. Det gælder selvfølgelig pc’er og alle Apple-produkter og vi løser netværksproblemer for både private og erhvervskunder. Men vi tager os også af fx DJ-udstyr og robotarme. Hos os – på kontoret i Hvidovre – bliver du på ingen måde en del af en helt almindelig arbejdsplads. Det er vi stolte af.

Mød os og se, hvordan GladTeknik startede.

Udekørende teknisk hjælp
Socialt ansvar
indlevering Gislinge

”Hej, jeg kommer fra GladTeknik – hvad kan jeg hjælpe med?”

I din dagligdag er du på kontoret i Hvidovre, og derudover kører du ud til både private kunder og til virksomheder. Det varierer, hvor meget du er ude af huset, men i snit er det nok ca. 60 % på kontoret og 40 % ude hos kunderne.

Det, du typisk laver, er at:

  • yde it-support på alt fra pc’er, printere og netværk ude hos kunderne
  • finde fejl og stille diagnoser
  • hente udstyr, der skal ind på værkstedet
  • yde fjernsupport fra kontoret.

”Det, jeg er allermest glad for ved mit arbejde, er, at vores opgavesystem er så konkret og logisk, at det er nemt at gå til opgaverne. Og så er der rigtig meget sammenhold herude. Vi er gode til at hjælpe og aflæse hinanden.” Det fortæller Mathias, der er udkørende tekniker.

Du er en erfaren tekniker/it-supporter, der kan lide at møde kunderne

  • Du har erfaring med it-support og med at løse netværksproblemer.
  • Du har erfaring med både MacOS og Windows.
  • Det er et krav, at du har kørekort, og du har det fint med at yde udkørende support.
  • Det er nemt for dig at tale med kunder, og du har en faglig selvtillid, der gør kunden tryg.
Hele Teamet

Bliv vores nye kollega

Hvis jobbet lyder som det helt rigtige for dig, så send din ansøgning til: [email protected]  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst mulig. Det, vi gerne vil have fra dig, er:

  1. en motiveret ansøgning (maksimalt en A4-side)
  2. et CV med billede.

Din første dag hos GladTeknik: Den 1. april 2024 – gerne før, hvis det er muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.