Salgskonsulent

Få endnu flere glade kunder til GladTeknik
Vil du være med til at skaffe nye erhvervskunder? Og vil du fortælle vores særlige historie, som altid vækker interesse hos kunderne, når du har dem i røret?
Hvis du også vil have en fleksibilitet udover det sædvanlige og være en del af en arbejdsplads, hvor der SKAL være plads til alle – så kig med her.

”80 % af vores medarbejdere har en diagnose, og hver gang du lukker en ny ordre, er du med til at få flere med diagnoser i arbejde. Udover at vi har de bedste priser og den bedste service, så vælger kunderne os netop, fordi vi tager socialt ansvar og tilbyder en klimavenlig løsning” siger Mathias, der er stifter af GladTeknik.

Du har altså de allerbedste forudsætninger for at lykkes, når du ringer ud for at booke møder, der potentielt skal blive til nye aftaler.

Ring ud og fortæl vores historie 

Hvis du allerede nu har købt ind på historien om GladTeknik, er du godt på vej. Omkring 80 % af salget er nemlig opsøgende, hvor du ringer ud til primært mellemstore og store private kunder men også til offentlige virksomheder for at indgå erhvervsaftaler om support og reparationer. 

Målet med hvert opkald er at booke et møde (fysisk eller online), som du enten selv deltager i, eller som Mathias tager. 

Det er it-chefer og indkøbschefer, du skal have i tale, og det kan være, det kræver fem opkald til samme kunde, før der er hul igennem. Men kunderne er lydhøre, og det afspejler sig også i de dialoger, du har. 

En del af dit job er også at følge op på kunder. Du får gode salgssystemer til din rådighed, og listerne med kunder, du kan ringe til, ligger klar til dig. 

GladTeknik i Hvidovre
Erhvervsaftale

Det får du også hos os: 

  • Fleksibilitet som betyder, at du kan arbejde hjemmefra, når du har lyst og selv være med til at bestemme, hvornår du arbejder. 
  • Udvikling – vi prøver hellere end gerne nye ting af, og det får du også mulighed for. 
  • Glade kolleger – vi hedder ikke GladTeknik for sjov. For det er det gode humør, der skinner igennem, og det mærker vores kunder også.
Du er bedst til det opsøgende salg
  • Det er et must, at du har erfaring med opsøgende salg og ved, hvad det kræver.
  • Du trives godt med at være selvkørende. 
  • Det slår dig ikke af pinden, at du skal ringe ud i 14 dage, uden der kommer en aftale i bogen – for du ved, den kommer, hvis du er vedholdende og ikke mindst tålmodig. 
  • Det er bestemt en fordel, hvis du forstår, hvad RAM og CPU er og måske kender lidt til reparation af elektronik.
Hele Teamet
Sådan bliver du vores nye kollega

Hvis et af jobbene lyder som det helt rigtige for dig, så send din ansøgning til: [email protected]  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt: Det, vi gerne vil have fra dig, er:

  1. en kort motiveret ansøgning
  2. et CV (evt. med billede)

Vi behøver nødvendigvis ikke en ansøgning. Du er også velkommen til at sende dit CV på mail, hvor du blot skriver en kort besked om, hvorfor du synes, det kunne være interessant. 

Din første dag hos GladTeknik: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.