Samsung Galaxy S20 Ultra reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy S20 Ultra?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra blev lanceret i 2020. Dengang var mobilen en stor nyhed. Nyhedsværdien har lagt sig, men det er et faktum, at der fortsat er mange forbrugere, der har et eksemplar af denne model. Måske er du en af dem? 

Telefonen har en god holdbarhed, men skader og fejl kan opstå. Batteriet kan blive dårligt med tiden, skærmen kan blive beskadiget, og helt tredje dele kan gå i stykker. GladTeknik skifter de defekte dele, så din Samsung Galaxy S20 Ultra kommer til at virke upåklageligt igen. 

Reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra hos GladTeknik

Samsung laver fremragende smartphones, der holder til at blive brugt, og som kan præstere en lang levetid. Der er dog ingen garanti for, at der ikke kan opstå behov for reparation. Det kan blive nødvendigt at skifte batteriet, da det er en sliddel. Det skal skiftes, hvis det bliver sløvt. Det kan også blive aktuelt med en udskiftning af skærmen, hvis du taber din mobil på jorden, og skærmen bliver beskadiget.

Vi tilbyder mange reparationer af Samsung Galaxy S20 Ultra. Foruden skift af skærm og batteri, tilbyder vi reparation af kamera, bagcover m.v. Om din mobil er gået i stykker på den ene eller anden måde, kan vi fikse problemet. 

Reparation af Samsung Galaxy S20

Ny skærm til Samsung Galaxy S20 Ultra

Skærmskader er altid uønskede, og de opstår på de mest ubelejlige tidspunkter. Du kan dog altid regne med GladTeknik og vores dygtige teknikere, hvis du er kommet til at ødelægge skærmen på din Samsung Galaxy S20 Ultra. Vi kan skifte skærmen, så din telefon kommer til at fungere perfekt igen.

For at undgå fremtidige skærmskader anbefaler vi, at du bruger cover og skærmbeskyttelse. Dermed ikke sagt, at skærmskader ikke fortsat kan opstå, hvis telefonen lander uheldigt på jorden. 

Nyt batteri til Samsung Galaxy S20 Ultra

Batteriet i din Samsung Galaxy S20 Ultra er i høj kvalitet og leverer en fornuftig batteritid. Det er ingen hemmelighed, at batteriet kan – og ofte vil – blive dårligt med årene. Der kan være flere tegn på, at batteriet er dårligt. Det kan være, at batteriet ikke holder strøm, at det er længe om at lade, eller at batteriet ikke vil tænde. 

I de fleste tilfælde, næsten uanset årsag, vil et batteriskift løse problemet. Overvej derfor at få skiftet batteriet i tilfælde af tegn på slitage eller defekter.

Du kan indlevere mobilen til reparation nær dig

Skal din Samsung Galaxy S20 Ultra repareres, kan du komme til os. Foruden vores værksteder har vi en række af indleveringssteder, hvor du kan indlevere din mobil til reparation. Når vi har modtaget mobilen, kaster vi os hurtigst muligt over at reparere den. Med vores mange indleveringssteder kan vi hjælpe kunder i både København og på resten af Sjælland med reparationer og fejlfinding. 

Priser og reparationstid

Priserne på vores reparationer af Samsung Galaxy S20 Ultra varierer, alt efter om det drejer sig om skift af batteri, skærm, bagcover eller noget helt fjerde. Du får klar besked om priserne ved at kontakte os.

Reparationstiden kan variere fra reparation til reparation. Som hovedregel håndterer vi reparationer på under 24 timer.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.