Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Samsung Galaxy S20 Ultra blev lanceret i 2020. På daværende tidspunkt var mobilen en stor nyhed. Nyhedsværdien har efterhånden lagt sig, men det er et faktum, at der fortsat er rigtig mange forbrugere, der ejer et eksemplar af denne model. Måske er du en af dem? 

Telefonen har en god holdbarhed, men skader og fejl kan opstå. Batteriet kan blive dårligt med tiden, skærmen kan blive beskadiget, og helt tredje dele kan gå i stykker. GladTeknik skifter de defekte dele, så din Samsung Galaxy S20 Ultra kommer til at virke upåklageligt igen. 

Reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra hos GladTeknik

Samsung laver fremragende smartphones, der holder til at blive brugt, og som kan præstere en lang levetid. Der ydes dog ingen garantier for, at behovet for en reparation ikke kan opstå på sigt. En sliddel som f.eks. batteriet kan blive nødvendigt at skifte, hvis det bliver sløvt. Det kan også blive aktuelt med et skærmskift, hvis du taber din mobil på jorden, og skærmen bliver beskadiget.

Vi tilbyder mange forskellige reparationer af Samsung Galaxy S20 Ultra. Foruden skift af skærm og batteri, så tilbyder vi reparation af kamera, bagcover m.v. Om din mobil derfor er gået i stykker på den ene eller anden måde, kan vi fikse problemet. 

Ny skærm til Samsung Galaxy S20 Ultra

Skærmskader er aldrig ønskede, og de opstår ofte på ubelejlige tidspunkter. Du kan dog altid regne med GladTeknik og vores dygtige teknikere, hvis du kommer til at ødelægge skærmen på din Samsung Galaxy S20 Ultra. Vi kan nemlig skifte skærmen, så din telefon kommer til at fungere perfekt igen.

For at undgå fremtidige skærmskader kan vi anbefale brug af cover og skærmbeskyttelse. Dermed ikke sagt, at skærmskader ikke fortsat kan opstå, såfremt telefonen lander uheldigt på jorden. 

Nyt batteri til Samsung Galaxy S20 Ultra

Batteriet i din Samsung Galaxy S20 Ultra er i høj kvalitet og leverer en fornuftig batteritid. Det er dog ingen hemmelighed, at batteriet kan og ofte vil blive dårligt med årene. Der kan være flere forskellige tegn på, at batteriet er dårligt. Det kan f.eks. være, at batteriet ikke holder strøm, at det er længe om at lade, eller at batteriet ikke vil tænde. 

I de fleste tilfælde, næsten uanset årsag, vil et batteriskift kunne løse problemet. Overvej derfor at få skiftet batteriet i tilfælde af tegn på slitage eller defekter.

Du kan indlevere mobilen til reparation nær dig

Ved behov for reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra kan du komme til os – GladTeknik. Foruden vores værksteder har vi en række af indleveringssteder, hvor du kan indlevere din mobil til reparation. Når vi har modtaget mobilen, kaster vi os over reparationen hurtigst muligt. Med vores mange indleveringssteder kan vi hjælpe kunder i både København og på resten af Sjælland med reparationer og fejlfinding. 

Priser og behandlingstid

Priserne på vores reparationer af Samsung Galaxy S20 Ultra varierer, alt efter om det drejer sig om skift af batteri, skærm, bagcover eller noget helt fjerde. For info om vores priser bedes du kontakte os. 

Behandlingstiden kan ligeledes variere fra reparation til reparation, men som hovedregel håndterer vi reparationer på under 24 timer.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.