Apple Watch Series 5 reparation
Er dit Apple Watch Series 5 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af Apple Watch Series 5 til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 blev lanceret i 2019 og er siden blevet solgt i et utal af eksemplarer. Du har måske også købt et eksemplar af uret, der byder på fordele som Always-On-display, en bedre processor og mere hukommelse. Til gengæld er batteritiden den samme. 

Hvis dit smartwatch er et Apple Watch Series 5, kan du komme til GladTeknik, når eller hvis behovet for en reparation opstår. Vi tilbyder de gængse reparationer, der blandt andet tæller skift af glas og batteri. Vi dækker København og resten af Sjælland. 

Professionel reparation af Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 er ikke et smartwatch, der kan repareres uden den rette viden og erfaring. Uret kan tage yderligere skade, hvis det ikke repareres korrekt. Vores teknikere har den knowhow, der skal til for at reparere dit smartwatch på professionel vis, hvor intet overlades til tilfældighederne. Vi har repareret mange smartwatches gennem tiden – og vi har naturligvis også erfaring med Apple Watch Series 5.

Hvis du indleverer dit ur til reparation i dag, vil vi sandsynligvis kunne reparere det inden for 24 timer. Det er med andre ord begrænset, hvor længe du skal undvære dit smartwatch.

apple watch

apple watch vådt

Reparation af glasset på Apple Watch Series 5

Du kan gøre forskellige ting for at forebygge skader på urets glas. Du kan f.eks. tage det af, når du skal lave noget, hvor der er risiko for, at uret kan blive udsat for stød og slag, eksempelvis i sportslige sammenhænge. Du kan også beskytte glasset ved at bruge skærmbeskyttelse. 

Hvis uheldet allerede er ude, og glasset på dit Apple Watch Series 5 er blevet ridset eller er flækket, kan vores teknikere skifte glasset. Vi klarer reparationen hurtigt og til en lav pris.  

Reparation af batteriet i Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 er svært at slide op, da det er udviklet til at kunne bruges til alle anledninger og i mange timer ad gangen. Urets batteri holder dog ikke evigt, og måske har du indset, at batteriet i dit ur skal skiftes snarest. 

Hvis du skal oplade dit ur flere gange om dagen, er det på høje tid at skifte batteriet. Bestil tid til reparation af batteriet hos os. 

Andre skader eller fejl? Vi laver en fejlsøgning

Hvis dit Apple Watch Series 5 er i stykker, men det hverken drejer sig om et smadret glas eller et defekt batteri, kan vi også hjælpe. Hvis årsagen til problemet ikke er synlig, laver vi en fejlsøgning. Derved kan vi fastslå, hvad der skal til for at få uret til at virke igen.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af dit smartwatch

Vi tilbyder som bekendt forskellige reparationer af Apple Watch Series 5. Derfor vil prisen også variere fra reparation til reparation. Vil du f.eks. vide, hvad det koster at få skiftet batteriet eller glasset på uret, skal du blot kontakte os. Vi besvarer også andre spørgsmål eksempelvis om reservedele, ventetid mv. 

Dit Apple Watch Series 5 kan indleveres til reparation nær dig

Er dit Apple Watch Series 5 gået i stykker, vil det være en fordel, hvis du kan få det repareret hurtigt. Det kan lade sig gøre, hvis du vælger GladTeknik. Vi gør det nemt for dig at indlevere dit smartwatch til reparation, da vi har en række værksteder og indleveringssteder forskellige steder på Sjælland. Måske ligger en af vores lokationer nær dig?

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.