Apple Watch Series 5 reparation
Er din Apple Watch Series 5 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af Apple Watch Series 5 til gode priser i København og på hele Sjælland.

Apple Watch Series 5 reparation

Apple Watch Series 5 blev lanceret i 2019 og er sidenhen blevet solgt i et utal af eksemplarer. Du har måske også været heldig at sikre dig et eksemplar af uret, der byder på fordele som always-on display, en bedre processor og mere hukommelse. Til gengæld er batteritiden den samme. 

Hvis dit smartwatch er et Apple Watch Series 5, så kan du komme til GladTeknik, når eller hvis behovet for en reparation opstår. Vi tilbyder nemlig de gængse reparationer, der bl.a. tæller skift af glas og batteri. Vi dækker København og resten af Sjælland med vores reparationer. 

Professionel reparation af Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 er ikke et smartwatch, der kan repareres uden den rette knowhow. Uret kan nemlig tage yderligere skade, hvis det ikke repareres korrekt. Vores teknikere har den knowhow, der skal til for at udføre en professionel reparation, hvor intet overlades til tilfældighederne. Vi har repareret rigtig mange smartwatches gennem tiden – og Apple Watch Series 5 har vi naturligvis også erfaring med at reparere. 

Hvis du indleverer dit ur til reparation i dag, så vil vi sandsynligvis kunne reparere det inden for 24 timer. Det er med andre ord meget begrænset, hvor længe du skal undvære dit smartwatch.

apple watch

apple watch vådt

Apple Watch Series 5 glas reparation

Du kan gøre forskellige ting for at forebygge skader på urets glas. Du kan f.eks. undlade at bære uret, når du skal udføre aktiviteter, hvor der er risiko for, at uret kan blive udsat for stød og slag, eksempelvis i sportslige sammenhænge. Du kan også beskytte glasset ved at bruge skærmbeskyttelse. 

Hvis uheldet allerede er ude, og glasset på dit Apple Watch Series 5 er blevet ridset, eller hvis glasset er flækket, så kan vores teknikere skifte glasset. Vi klarer reparationen hurtigt og til en lav pris.  

Apple Watch Series 5 batteri reparation

Apple Watch Series 5 er svært at slide op, da det er udviklet til at kunne bruges til alle anledninger og i mange timer ad gangen. Urets batteri holder dog ikke evigt, og måske har du allerede indset, at batteriet i dit ur skal skiftes snarest. 

Hvis du skal oplade dit ur flere gange om dagen, så er det på rette tid, at batteriet bliver skiftet. Bestil tid til en batteri reparation hos os. 

Andre skader eller fejl? Vi kan lave en fejlsøgning af uret

Hvis dit Apple Watch Series 5 er gået i stykker, men det hverken drejer sig om et smadret glas eller et defekt batteri, så kan vi også hjælpe. Hvis årsagen til problemet ikke er synligt, kan vi lave en fejlsøgning. Derved kan vi fastlægge, hvad der skal til for at få uret til at virke igen.

Få et uforpligtende tilbud på reparationen af dit smartwatch

Vi tilbyder som bekendt forskellige reparationer af Apple Watch Series 5. Derfor vil prisen også kunne variere fra reparation til reparation. Vil du f.eks. vide, hvad det koster at få skiftet batteriet eller glasset på uret, så skal du blot kontakte os. Vi kan også besvare andre spørgsmål, eksempelvis vedr. reservedele, ventetid m.v. 

Dit Apple Watch Series 5 kan indleveres til reparation nær dig

Er dit Apple Watch Series 5 gået i stykker, så vil det være en fordel, hvis du kan få det repareret hurtigt. Det kan lade sig gøre, hvis du vælger GladTeknik. Vi gør det nemt for dig at indlevere dit smartwatch til reparation, da vi har en række af værksteder og indleveringssteder forskellige steder på Sjælland. Måske ligger en af vores lokationer nær dig. 

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.