Apple Watch Reparation
Er dit Apple Watch gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af Apple Watch til gode priser i København og på hele Sjælland.

Apple Watch reparation

Dit Apple Watch sidder antageligvis altid på dit håndled og holder dig opdateret på alt fra vejret og din aktuelle puls til nyhederne og notifikationer fra sociale medier. Derfor skaber det helt naturligt store frustrationer, når det går i stykker. Hos GladTeknik forstår vi dine frustrationer, men takket være vores dygtige teknikere kan du få repareret dit Apple Watch både hurtigt og til en meget overkommelig pris. 

Vi tilbyder en række af reparationer af Apple Watches, herunder batteriskift og skærmskift. Det gør vi både på nye og ældre modeller. Her på siden kan du finde den komplette liste over de Apple Watches, som vi tilbyder reparation af. 

Stor erfaring med Apple Watch reparation

Apple Watches er for den almene dansker meget svære at reparere, da de indeholder meget små dele, og da der er stor risiko for at gøre mere skade end gavn, hvis man ikke bruger den rette fremgangsmåde, det rigtige værktøj eller de rigtige reservedele. 

Vil du være sikker på, at dit Apple Watch bliver repareret af en fagperson, der har den fornødne viden og ekspertise, så er du i trygge hænder hos GladTeknik. Vi beskæftiger nemlig teknikere, der brænder for at reparere Apple Watches, og som har mange års erfaring bag sig. Vi ved, hvordan de gængse fejl, skader og defekter på Apple Watches skal håndteres, og derfor kan du med ro i maven indlevere dit smartwatch hos os. 

Ved at få repareret dit Apple Watch i stedet for at kassere det til fordel for et nyt kan du spare mange penge. Du tager endvidere et stort miljøansvar ved at få repareret dit ur i stedet for at købe et nyt. Ofte vil en reparation kunne forlænge urets levetid betragteligt og dermed være en rigtig god investering.

Apple watch

Hvid Apple Watch

Vi reparerer Apple Watches i København og på store dele af Sjælland

Behovet for en Apple Watch reparation kan opstå for alle, og derfor er vi da også glade for at kunne hjælpe kunder i både København og på store dele af resten af Sjælland. 

Vores værksted ligger i Hvidovre, og her kan du selvfølgelig indlevere dit Apple Watch, hvis det skal repareres. Derudover har vi også en række af indleveringssteder forskellige steder på Sjælland. Du kan f.eks. indlevere dit Apple Watch på Frederiksberg eller i Farum, Herfølge eller Herlufmagle. Adresserne til de forskellige indleveringssteder finder du i bunden af vores hjemmeside. 

Disse Apple Watches reparerer vi

Vi tilbyder reparation af langt de fleste Apple Watches, så vi kan sandsynligvis også reparere netop dit Apple Watch. Vi har stor erfaring med reparation af de nyeste Apple Watch serier, eksempelvis Apple Watch Series 8, men kan naturligvis også reparere et Apple Watch, der tilhører en af de ældre serier, eksempelvis Apple Watch Series 3. 

Vi tilbyder reparationer af følgende:

Vi gør opmærksom på, at det kan være forskelligt fra serie til serie, hvilke reparationer vi udfører, og hvad reparationerne koster. Endvidere kan reparationstiden variere fra reparation til reparation. Ikke desto mindre skal du være velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på en Apple Watch reparation, hvis du har et smartwatch fra et af ovennævnte serier. 

Bestil en Apple Watch reparation hos GladTeknik

Er dit Apple Watch gået i stykker, så kan du indlevere det til reparation hos os. Det kan f.eks. være, at glasset er gået i stykker, eller at batteriet i uret er dødt. 

Inden du indleverer uret på værkstedet, så kan du med fordel oprette en sag online. Opretter du sagen hjemmefra, så sparer du først og fremmest tid, da du ikke skal bruge tid på at besvare en række af spørgsmål ved indlevering. Derudover kommer du foran i køen, og din sag behandles hurtigere. 

Lyder ovenstående som sød musik i dine ører? Så opret sagen med det samme og få repareret dit Apple Watch i ekspresfart.

Apple Watch skærm reparation

I flere forskellige situationer kan det være nødvendigt med en Apple Watch reparation. Det kan f.eks. være, at urets skærm ikke reagerer, eller at skærmen er knækket. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med en skærm reparation, medmindre det ifm. fejlsøgningen viser sig, at det ikke er skærmen, den er galt med. 

Lige så vel som du kan være uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone eller iPad, så kan du også være uheldig at ødelægge skærmen på dit Apple Watch. Du har trods alt uret på døgnet rundt, så det vil helt automatisk blive udsat for lidt af hvert. Et panserglas kan ofte tage de fleste stød og slag, men er du uheldig, så knækker skærmen alligevel. Sker det, så kan du få skiftet skærmen hos os. Vi har stor erfaring med at skifte skærme og glas på Apple Watches.

Batteriskift på Apple Watch

Løber dit Apple Watch meget hurtigt tør for strøm? Eller kan det slet ikke oplade? Så kan det skyldes, at batteriet er fladt. Er uheldet ude, så kan vi lave det nødvendige batteriskift. Et nyt batteri i dit Apple Watch vil kunne betyde, at du kan bruge uret i mange år endnu. Du slipper dermed for at skifte det ud. 

Apple Watches er beregnet til at blive brugt hyppigt, men på sigt vil batterierne i urene blive sløve, og på et tidspunkt vil de derfor skulle skiftes. 

De fleste reparationer klares på under 24 timer

Vil du helst ikke undvære dit Apple Watch i længere tid end højst nødvendigt? Vi forstår dig godt, og vi kan da heldigvis også informere om, at vi kan udføre de fleste reparationer af Apple Watches inden for 24 timer. Før du ved af det, har du derfor dit Apple Watch tilbage på håndleddet. 

Når det er fastslået, hvilken reparation der skal udføres, vil vi kunne oplyse den forventede reparationstid. Vi bestræber os altid på at gøre ventetiden så kort som muligt. Igen vil vi opfordre til at oprette en sag online, så du kan forkorte ventetiden. 

Hvad koster det at få repareret et Apple Watch?

Apple Watches hører til blandt de dyrere smartwatches på markedet, men de er ikke dyre at reparere – i hvert fald ikke når du vælger GladTeknik som din reparatør. Foruden uovertruffen service og kort ventetid, så forkæler vi dig med gode priser på Apple Watch reparationer. Skriv eller ring til os for en pris på en given reparation. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Apple Watch

Apple Watch

Har du brug for reparation af din Apple Watch?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.