Apple Watch reparation
Er dit Apple Watch i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af Apple Watch til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Apple Watch

Dit Apple Watch sidder sikkert altid på dit håndled og holder dig opdateret om alt fra vejret og din aktuelle puls til nyhederne og notifikationer fra sociale medier. Derfor skaber det stor irritation, hvis det går i stykker. Hos GladTeknik forstår vi dine frustrationer, men takket være vores dygtige teknikere kan du få repareret dit Apple Watch både hurtigt og til en overkommelig pris. 

Vi tilbyder en række af reparationer af Apple Watches, herunder udskiftning af batteri og skærm. Det gør vi på både nye og ældre modeller. Her på siden kan du finde den komplette liste over de Apple Watches, vi reparerer.

Stor erfaring med reparation af Apple Watch

Apple Watches er for den almene bruger meget svære at reparere, da de indeholder meget små dele, og der er risiko for at gøre mere skade end gavn, hvis man ikke bruger den rette fremgangsmåde, det rigtige værktøj eller de rigtige reservedele. 

Vil du være sikker på, at dit Apple Watch bliver repareret af en fagmand, der har den fornødne viden og ekspertise, er du i trygge hænder hos GladTeknik. Vi har teknikere, der brænder for at reparere Apple Watches, og som har mange års erfaring. Vi ved, hvordan de gængse fejl, skader og defekter på Apple Watches skal håndteres, og derfor kan du med ro i maven indlevere dit ur hos os. 

Ved at få repareret dit Apple Watch i stedet for at kassere det til fordel for et nyt kan du spare mange penge. Du tager endvidere ansvar for miljø og bæredygtighed ved at få repareret dit ur i stedet for at købe et nyt. Ofte vil en reparation kunne forlænge urets levetid betragteligt og dermed være en god investering.

Apple watch reparatør

Apple Watch reparation

Vi reparerer Apple Watches i København og på store dele af resten af Sjælland

Behovet for reparation af Apple Watch kan opstå for alle, og derfor er vi også glade for at kunne hjælpe kunder i både København og på store dele af resten af Sjælland. 

Vores værksted ligger i Hvidovre, og her kan du indlevere dit Apple Watch, hvis det skal repareres. Derudover har vi også en række indleveringssteder forskellige andre steder på Sjælland. Du kan f.eks. indlevere dit Apple Watch på Frederiksberg eller på Amager, i Farum, Herfølge eller Herlufmagle. Adresserne på de forskellige indleveringssteder finder du i bunden af hjemmesiden.

Vi reparerer disse Apple Watches

Vi tilbyder reparation af langt de fleste Apple Watches, så vi kan sandsynligvis også reparere netop dit Apple Watch. Vi har stor erfaring med reparation af de nyeste Apple Watch-serier, eksempelvis Apple Watch Series 8, men kan naturligvis også reparere et Apple Watch, der tilhører en af de ældre serier eksempelvis Apple Watch Series 3. 

Vi reparerer følgende:

Vi gør opmærksom på, at det kan være forskelligt fra serie til serie, hvilke reparationer vi udfører, og hvad reparationerne koster. Reparationstiden varierer fra reparation til reparation. Du er velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på reparation af et Apple Watch, hvis du har et smartwatch fra en af de nævnte serier. 

Bestil reparation af dit Apple Watch hos GladTeknik

Er dit Apple Watch i stykker, kan du indlevere det til reparation hos os. Det kan f.eks. være, at glasset er i stykker, eller at batteriet i uret er dødt. 

Inden du indleverer uret, kan du med fordel oprette en sag online. Opretter du sagen hjemmefra, sparer du først og fremmest tid, da du ikke skal bruge tid på at besvare en række spørgsmål ved indlevering. Derudover kommer du foran i køen, og din sag behandles hurtigere. 

Lyder ovenstående som sød musik i dine ører? Så opret sagen med det samme og få repareret dit Apple Watch i ekspresfart.

Reparation af skærmen på Apple Watch

I flere forskellige situationer kan det være nødvendigt med en reparation af Apple Watch. Det kan være, at skærmen ikke reagerer eller er knækket. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at reparere skærmen, medmindre det ifm. fejlsøgningen viser sig, at det ikke er skærmen, den er gal med. 

Lige såvel som du kan være uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone eller iPad, kan du også være uheldig at ødelægge skærmen på dit Apple Watch. Du har trods alt uret på døgnet rundt, så det vil automatisk blive udsat for lidt af hvert. Et panserglas kan tage de fleste stød og slag, men er du uheldig, knækker skærmen alligevel. Sker det, kan du få skiftet skærmen hos os. Vi har stor erfaring med at skifte skærme og glas på Apple Watches.

Skift af batteriet på Apple Watch

Løber dit Apple Watch hurtigt tør for strøm? Eller kan det slet ikke oplade? Det kan skyldes, at batteriet er fladt. Vi kan skifte batteriet. Et nyt batteri i dit Apple Watch kan betyde, at du kan bruge uret i mange år endnu. Du slipper dermed for at skifte det ud. 

Apple Watches er beregnet til at blive brugt hyppigt, men på sigt vil batterierne blive sløve, og på et tidspunkt vil de derfor skulle skiftes. 

De fleste reparationer klares på under 24 timer

Vil du helst ikke undvære dit Apple Watch i længere tid end højst nødvendigt? Vi forstår dig, og informerer om, at vi kan klare de fleste reparationer af Apple Watches inden for 24 timer. Før du ved af det, har du dit Apple Watch tilbage på håndleddet. 

Når det er fastslået, hvilken reparation der skal udføres, oplyser vi den forventede reparationstid. Vi bestræber os altid på at gøre ventetiden så kort som muligt. Igen vil vi opfordre til at oprette en sag online, så du kan forkorte ventetiden. 

Hvad koster det at få repareret et Apple Watch?

Apple Watches hører til blandt de dyrere smartwatches på markedet, men de er ikke dyre at reparere – i hvert fald ikke når du vælger GladTeknik. Foruden uovertruffen service og kort ventetid, forkæler vi dig med gode priser på reparationer af Apple Watch. Skriv eller ring til os for en pris på en given reparation. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Apple Watch er gået i stykker

Apple Watch med fejl eller skader

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg indlevere mit Apple Watch til reparation?

Du kan indlevere dit Apple Watch til reparation hos GladTeknik. Vi har flere værksteder og indleveringssteder i københavnsområdet og andre steder på Sjælland, som du kan lægge vejen forbi, hvis dit smartwatch er i stykker. Måske har vi et værksted eller et indleveringssted nær dig?

Hvorfor skal jeg søge hjælp til at reparere mit Apple Watch?

Vi fraråder, at du selv prøve at reparere et Apple Watch, hvis det er gået i stykker, eksempelvis hvis skærmen er flækket, eller batteriet er defekt. Det kræver den rette viden, det rette værktøj og de rigtige reservedele at reparere et Apple Watch. For at være på den sikre side bør du derfor søge professionel hjælp, når uheldet er ude, og en reparation er nødvendig.

Har du brug for reparation af dit Apple Watch?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til dit Apple Watch. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.