iPad Pro 12.9” reparation
Er din iPad Pro 12.9” gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad Pro 12.9” til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” er i skrivende stund (januar 2023) den iPad på markedet, der har den største skærm. 12.9” er nogenlunde samme skærmstørrelse, som du kender fra mange computere, herunder mange MacBook Pro og MacBook Airmodeller. 

iPad Pro 12.9” er en rigtig god tablet, men desværre kan der forekomme skader og fejl, når en tablet bruges meget. Er du glad for din iPad Pro 12.9”, er det helt naturligt, at fejl og skader på din enhed vil føre til frustration hos dig. Hos GladTeknik kan vi eliminere de frustrationer, idet vi kan reparere din enhed. Læs meget mere nedenfor. 

Reparation af iPad Pro 12.9” (flere generationer)

iPad Pro 12.9” findes i dag i en lang række forskellige udgaver. Gennem tiden er der kommet nye generationer af denne model. 1. generation kom på markedet i 2015, og der er stort set kommet en ny generation hvert år siden da. Hvad end du har en nyere eller ældre udgave af iPad Pro 12.9”, kan vi reparere din tablet, når uheldet er ude.

Her er de forskellige generationer:

  • 1. generation fra 2015
  • 2. generation fra 2017
  • 3. generation fra 2018
  • 4. generation fra 2020
  • 5. generation fra 2021
  • 6. generation fra 2022

Du kan nemt finde ud af, hvilken generation din iPad er ved at søge på enhedens modelnummer. Vi kan også hjælpe dig med at klarlægge, hvilken generation der er tale om, hvis du er i tvivl.

ipadpro

Ny skærm til iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” er som nævnt en stor tablet. Der kan argumenteres for, at den ikke er lige så handy som andre tablets, da den ikke ligger lige så godt i hænderne grundet størrelsen. Til gengæld er det meget praktisk, at enheden kan bruges både som tablet og laptop. 

Hvis du er så uheldig at tabe din iPad Pro 12.9”, og skærmen går i stykker, kan skærmen selvfølgelig skiftes. Vi tilbyder udskiftning af skærmen til favorable priser, og vi bestræber os naturligvis på at reparere skærmen så hurtigt som muligt. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi udføre reparationen på under 24 timer. 

Nyt batteri til iPad Pro 12.9”

iPad Pro 12.9” byder generelt på en rigtig fin batteritid, men den reelle batteritid vil variere fra generation til generation. Uanset hvilken generation din iPad er, kan du få behov for at få skiftet batteriet. Det gælder særligt, hvis du bruger din tablet meget, da hyppig brug vil slide på batteriet.  

Er din iPad Pro 12.9” begyndt at miste strøm meget hurtigt, så få skiftet batteriet og få den gode batteritid tilbage. Det vil gøre en verden til forskel for brugsværdien. Du kan også få skiftet bagcover, kamera m.v.

Er din enhed væskeskadet?

Der kan være flere årsager til, at du leder efter et sted, hvor du kan få repareret din iPad Pro 12.9”. Det kan være, at skærmen på enheden er flækket, eller at batteriet er dødt. Det kan dog lige så vel være, at din tablet er blevet væskeskadet efter at have været en tur i poolen, eller efter at den har fået kaffe på sig.

Uanset hvordan væskeskaden er opstået, kan du få undersøgt og repareret din iPad Pro 12.9” hos os. De fleste væskeskader kan udbedres. 

Priser på reparationer af iPad Pro 12.9”

Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af en iPad Pro 12.9”? Du skal ikke gøre andet end at skrive eller ringe til os. Vores priser er meget konkurrencedygtige. Du kan med fordel oprette din sag hjemmefra; så kommer du foran i køen og sparer tid.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.